Şimdi Ara

elektrik elektronik mühendisliği alan seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
12.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hoca bize 4 alan verdi bu alanların birini seçin ve o alanda yogunlasin dedi.bunlar :

Elektrik ( proje cizim. tesisat. Yüksek gerilim vb gibi)

Otomasyon

Telekominasyon

Elektronik (mikro elektronik falan filan)

Bu 4 alandan hangisi Türkiye şartların da daha çok iş yapar.

Biliyorum sevdiğin işi yap diceksiniz ama tıpı kazanan kimsede sendigi için gitmiyor .yuzde 90 i para için gidiyor. O yüzden bende hayallerimi degil mantigima gore hareket etmeliyim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazirliktayiz ammavelakin takip

• quote:

Orijinalden alıntı: NamizakeMinato.

Hazirliktayiz ammavelakin takip

ŞimdideN başlamanız iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: StopComeBack

Elektronik yada telekominikasyon

Görüşünüz için Teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geno123 -- 11 Kasım 2013; 16:56:47 >
  • Güncel

• Elektronik "şuan için" Türkiye şartlarında pek mümkün gözükmüyor, şöyle düşün ki Elektronik ve Haberleşme' dekilerin dahi çoğu telekomünikasyona (haberleşme) yöneliyorlar. Elektrik alanına yönelecekseniz okul bittikten sonra da birkaç ders daha vermeniz gerekecek imza yetkisi için -ki bu yönden ben rahatım, bizde gerek yok-, ama elektrik seçersen Türkiye gibi ülkelerde iş sıkıntın olmaz. Bana sorsan ben otomasyonu seçerdim orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RossoNeroBianco

Elektronik "şuan için" Türkiye şartlarında pek mümkün gözükmüyor, şöyle düşün ki Elektronik ve Haberleşme' dekilerin dahi çoğu telekomünikasyona (haberleşme) yöneliyorlar. Elektrik alanına yönelecekseniz okul bittikten sonra da birkaç ders daha vermeniz gerekecek imza yetkisi için -ki bu yönden ben rahatım, bizde gerek yok-, ama elektrik seçersen Türkiye gibi ülkelerde iş sıkıntın olmaz. Bana sorsan ben otomasyonu seçerdim orası ayrı.

Öneri ve görüşleriniz için çok teşekkürler. Peki neden otomasyon ve otomasyonu seçen biri turkiyede iş yapar mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: geno123

quote:

Elektronik "şuan için" Türkiye şartlarında pek mümkün gözükmüyor, şöyle düşün ki Elektronik ve Haberleşme' dekilerin dahi çoğu telekomünikasyona (haberleşme) yöneliyorlar. Elektrik alanına yönelecekseniz okul bittikten sonra da birkaç ders daha vermeniz gerekecek imza yetkisi için -ki bu yönden ben rahatım, bizde gerek yok-, ama elektrik seçersen Türkiye gibi ülkelerde iş sıkıntın olmaz. Bana sorsan ben otomasyonu seçerdim orası ayrı.

Öneri ve görüşleriniz için çok teşekkürler. Peki neden otomasyon ve otomasyonu seçen biri turkiyede iş yapar mi

Otomasyon "kişisel" olarak ilgi duyduğum bir alan, iş durumunu pek bilmiyorum. Ama şu yönelimlerinden herhangi birine daha fazla ilgi duyup yapmayı seviyorsan onu seçtiğin takdirde daha başarılı olacağına inanıyorum maddi olarak da. Bir işte iyiysen işsiz kalmazsın.

• quote:

quote:

quote:

Otomasyon "kişisel" olarak ilgi duyduğum bir alan, iş durumunu pek bilmiyorum. Ama şu yönelimlerinden herhangi birine daha fazla ilgi duyup yapmayı seviyorsan onu seçtiğin takdirde daha başarılı olacağına inanıyorum maddi olarak da. Bir işte iyiysen işsiz kalmazsın.

Çok teşekkürler hocam

• Güncel
  • hocam konuyla alakam yok ama elektrigi seç sonra git rusya gibi ulkelerde kır parayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 13 Kasım 2013; 17:08:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

hocam konuyla alakam yok ama elektrigi seç sonra git rusya gibi ulkelerde kır parayı?

+1
  • elektrik bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniarius

quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

hocam konuyla alakam yok ama elektrigi seç sonra git rusya gibi ulkelerde kır parayı?

+1

Önerileriniz için çok teşekkür ederim

• Ben elektrik seçmeyi düşünüyorum. Sizde sevdiğiniz , yapabileceğiniz alana yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Ben elektrik seçmeyi düşünüyorum. Sizde sevdiğiniz , yapabileceğiniz alana yönelin.

Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

elektrik bence

Neden elektrik yav ? Elektronik bence daha önemli ve kaliteli bir iş

çoook uzun bir açıklaması var yazmaya üşeniyorum.

elektronik bitti artık. Yurt dışında önemli. Mikroçip falan tasarlıyorlar.

Bilkent gibi kaliteli üniversiteler sağlam yazılım eğitimi veriyorlar elektrik elektronik mühendisliğinde ama vasat üniversitelerde saçma sapan dersler görüyorlar 80'lerden kalma genelde. müfredatları incelemek lazım

• quote:

quote:

quote:

elektrik bence

Bilkent gibi kaliteli üniversiteler sağlam yazılım eğitimi veriyorlar elektrik elektronik mühendisliğinde ama vasat üniversitelerde saçma sapan dersler görüyorlar 80'lerden kalma genelde. müfredatları incelemek lazım

Hocaya dedim yerli elektronik üretim Türkiye de nasıl diye. Hoca koca bir 0 dedi. Maalesef acı gerçek. Biz kaynağı dışardan alıyoruz. Bu ülkede dağıtım iletim ticaret iş yapıyor. Beyin göçü var maalesef

• iş imkanı açısından her türlü elektrik ama inşallah not ortalamamızdan dolayı elektronik e ya da haberleşmeye kalmayız..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

elektrik bence

Hocaya dedim yerli elektronik üretim Türkiye de nasıl diye. Hoca koca bir 0 dedi. Maalesef acı gerçek. Biz kaynağı dışardan alıyoruz. Bu ülkede dağıtım iletim ticaret iş yapıyor. Beyin göçü var maalesef

Hocam elektronik alani gercekten o kadar kotu bir durumda mi ?

Yerli elektronik maalesef öyle ama . yabancı şirket sayısı da hiç azimsanmayacak kadar var.onlarda yabancı dil istiyormuş :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.