Şimdi Ara

Elektronik mühendisliğinin geleceği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kızılgök

quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

türkiyede en çok mezunu olan bölümlerden biri ancak, odtü itü ytü bilkent koç sabancı gibi üniversiteler için hala devam ediyor ve geleceğide parlak

En çok mezunu olan bölüm derken hangi bölümü kastettiniz? Elektronik müh. mezunu çok fazla değil.

hocam yapmayın ben elektrik-elektronik mühendisliğinden bahsediyorum, türkiyenin çok esk,den beri olan bölümüdür şuan her üniversitede var ipini koparan giriyor her üniversite 100 mezun verse siz düşünün,hocam yapmayın ben elektrik-elektronik mühendisliğinden bahsediyorum, türkiyenin çok esk,den beri olan bölümüdür şuan her üniversitede var ipini koparan giriyor her üniversite 100 mezun verse siz düşünün,

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğurlu Genç

Elektrik mühendisliğinin geleceği yok Turkiyede
    Bu kadar üniversite EE mezunu verirken elektrikcilerin kim yüzüne bakar. Türkiye de sanayi elektronik üzerine kurulu elektrik de onun için bir araç bu ikisine sahip birisi varken elektrik mühendisi alınması saçmalık

moruk aynı ülkede mi yaşıyoruz acaba fjdhahjfsdhjfj
    elektrik mühendisliğinden mezun olup işsiz kalan birini göremedim bu yaşıma kadar en basitinden evinin önündeki trafoları eem'ci arkadaşlar dikiyor dimi aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: kimjongun

quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

türkiyede en çok mezunu olan bölümlerden biri ancak, odtü itü ytü bilkent koç sabancı gibi üniversiteler için hala devam ediyor ve geleceğide parlak

En çok mezunu olan bölüm derken hangi bölümü kastettiniz? Elektronik müh. mezunu çok fazla değil.

Elektrik elektronik, elektrik, haberlesme müh gibi bolumlerin toplama 11.000 civarinda.

Makineden sonra en kalabalik muhendislik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu kadar umutsuz ve karamsar olmana anlam veremedim. elektronigin alanının geniş olmadığını düşündüğünü söylemişsin bence bu sözün bile bölümü hiç bilmeden karambole yazdığın izlenimini veriyor.elektronigin girmediği alan mı var allah aşkına? bence bölüm hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmaya bak. hoş bu saatten sonra ne kadar faydalalı olacak sana bilmiyorum ama en azından bazı eksik oldugun şeyleri öğrenirsin. hangi üniversiteydi bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ama bir mak. müh yazdığımda 15 SAYFA ilan çıkıyor. O yüzden Türkiye şartlarında elektronik kısıtlı gibi geldi. Bir de elektroniği tam araştıramadım çünkü elektronik müh yerine E-E-M çıkıyor karşıma. Bu arada cevaplarınız için teşekkürler.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.