Şimdi Ara

Elektronik Bateri Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar elektronik Bateri almayı düşünüyorum, fakat marka modellerinden anlamıyorum . 15k bütçem var önerilerinizi bekliyorum




  • Davul setlerinin en iyisi Roland markası ancak fiyatları çok uçtu. Senin fiyat bandına yakın, en iyi model Alesis Nitro Mesh Kit. Gerekirse ikinci ellerine vs bak. Seni uzun süre götürebilecek bir cihaz. Alesis Nitro Mesh Kit'ten daha ucuz bir markaya da yönelme.

  • kesikparmak kullanıcısına yanıt

    Peki bilmediğimden soruyorum ilerleyen zamanlarda twin pedal gibi bir şey ekliyebiliyor muyuz ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.Garp

    Peki bilmediğimden soruyorum ilerleyen zamanlarda twin pedal gibi bir şey ekliyebiliyor muyuz ?

    Pedallar zaten elektronik cihazlar değil. Onları bateriye bağlamıyorsun. Onlara verdiğin hareket kick pedine vuruyor. Kick pedinden ses alıyorsun sen. Yani kick pedine vurduktan sonra ister single pedal kullan, ister twin pedal kullan, istersen davul tokmağı kullan :) Burada bateriyi seçerken önemli olan nokta; elektronik pedallı, kick pedi olmayan cihazlar seçmemen gerek.(Yine Alesis'ten örnek vermek gerekirse, Alesis Turbo Mesh kit almaman gereken türde bir bateri. Çünkü kick pedi yok. Sahte, dijital kick pedalına basarak sesi alıyorsun.) Ama Alesis Nitro Mesh Kit'e bakarsan yerde kule gibi kick pedini görürsün. Onu gördüğün her bateride twin pedal kullanabilirsin.





  • kesikparmak kullanıcısına yanıt

    Bu nasıl hocam , kick pedi de var .



  • Behringer uzak durman gereken bir marka. Marka haricinde snare ve tom pedleri silikon yapıda. Yani gerçekçi vuruş hissiyatı yok. Mesh deriye sahip davul pedlerini tercih etmeni öneririm. Akustik bateriye en yakın vuruş hissiyatı mesh pedlere sahip baterilerde mevcut. Dediğim gibi Alesis Nitro Mesh Kit'ten daha aşağıda bir bateri tercih etme. Dijital baterilerde alınabilecek düzeyde olan en dip seviye Alesis Nitro Mesh Kit. Bundan daha üst seviyelerde önerebileceğim bir çok marka ve model var. Ancak bundan daha altta önerebileceğim hiçbir model yok. Normalde bu işin ideali Roland markasıdır. Ancak fiyatları çok yüksek tabi.

  • kesikparmak kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.