Şimdi Ara

Ibanez grg170dx Nasildir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk elektro gitarim olacak. Ikinci elini almayi dusunuyorum. Yanina line 6 spider 15 alicam. Metallica , Guns n Roses, Muse, Iron Maiden, Megadeth, ACDC calmak istiyorum. Bu gitar ve amfiyle bunlari calabilirmiyim. Yoksa bu gitar yerine epiphone lp 100 yada lp studio daha mi mantikli olur. Daha cok sert tonlarla calisicam.

Edit: Epiphone LP 100 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 24 Ağustos 2015; 19:54:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk elektro gitar için 1000 tl vermeye gerek yok. 500-600 liralık gitarlar da başlangıç gitarı, grg170 de. Sadece ismi Ibanez olduğundan dolayı o kadar para ödemek çok mantıklı değil. Şöyle H-H ya da H-S-H manyetik dizilimli bir gitar işini görür. Gitardansa amfi çok daha önemli. Forumda line6 hakkında birçok konu dönüyor, bende takip ediyorum. Ama 450 lira line a vermek yerine roland 20 wattlıklar ya da blackstar stereo id core serisinden düşünülerbilir olduğu genel kanı. Ben şahsen 1-2 hafta içinde blackstar stereo id core 10 ya da 20 alıcam. Tabi gidip denemek te çok önemli alırken dene. Zaten ilk gitarını alıp şöyle 3-4 sene kullanayim diye alırsan yanılmış olursun. Önce bu müziği sana tanıtacak, anlamanı sağlayacak bir gitar lazım. 5-6 ay sonra zaten değiştirmek istiyorsun ilk gitarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reardeltoit123 -- 22 Ağustos 2015; 16:46:35 >
  • Parasını haketmeyen bir gitar daha ucuz fiyata daha güzel gitarlar var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Parasını haketmeyen bir gitar daha ucuz fiyata daha güzel gitarlar var .

Neler var mesela ? Dediğim grupları hangi gitarlarla çalabilirim.
  • Mathers kullanıcısına yanıt
    Epiphone Special 2 var bende 450₺ almıştım pahalanmış olabilir şimdi gayet herşey de çalınıyor bir de kendini gruplara bağlama müzik zevki herzaman değişir pişman olabilirsin sonra:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Epiphone Special 2 var bende 450₺ almıştım pahalanmış olabilir şimdi gayet herşey de çalınıyor bir de kendini gruplara bağlama müzik zevki herzaman değişir pişman olabilirsin sonra:D

Nasıl memnunsun değil mi hocam?

Bu fiyat aralığında elime İbanez rgrg121-ex geçti , Squier Affinity Telecaster geçti Cort x6 falan geçti ama Special II hepsinden hoşuma gitti beyler , imkanınız var ise deneyip görün bence.
  • Eddie Van Halen kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar ki en iyi seçimim diyebilirim :D zaten o les kasa o asillik yeter o tonlardaki hafiflik fena birşey ya :D Epiphone silip gibson yazsak kimse farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogogo. -- 23 Ağustos 2015; 23:13:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ibanez GRX?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum O les paul ile ne kadar sert bir ses elde edebiliyorsun, slipknot, pantera, metallica, machine head kaldırabilir mi bir bilgin, fikrin var mı? Ya da bir ses kaydı falan atabilirsen çok muhteşem olur :) profiline erişemiyorum pm atıcaktım ama olmadı
    edit= youtube da genelde üst düzey amfilerle çaldıklarından dolayı sana sordum. Amfin öyle çok şey değilse falan yardım edebilirsin bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reardeltoit123 -- 24 Ağustos 2015; 1:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdin123

Dostum O les paul ile ne kadar sert bir ses elde edebiliyorsun, slipknot, pantera, metallica, machine head kaldırabilir mi bir bilgin, fikrin var mı. Ya da bir ses kaydı falan atabilirsen çok muhteşem olur :) profiline erişemiyorum pm atıcaktım ama olmadı

Hocam Metallicanın hemen hemen her şarkısı çalınıyor dediğiniz o bir gruplarıda çalacağını düşünüyorum les kasa gitarlar genellikle clean için kullanılsada geniş ton yelpazesine sahip oluyorlar :D

bu linkler sorunuzu karşılar hocam :D birde neden pm den ulaşamadınız merak ettim :D

• gogogo. kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum, üye profiline erişemiyorsunuz yazıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdin123

Sağol dostum, üye profiline erişemiyorsunuz yazıyor :)

Önemli değil hocam :D bu gitarı almayı düşünüyorsanız sağlam amfi alın birde amfi işin yarısı :D
    Amfi olarak blackstar stereo id core 10 ya da 20 almayı düşünüyorum, amfi sert müzik açısından bayağı başarılı diyorlar.
    sende nasıl bir amfi var ?
  • Bende cort mg10 var bizim olaylar farklı ortak kullanıyoruz zaten studio amfilerimiz kaliteli olduğu için sorun olmuyor :D blackstar ın o modelini dore müzikte denemiştik gayet sağlam amfi line6 yada bakmanı öneririm bütçene göre takılırsın artık :D
    teşekkür ederim, bakıcaz birşeyler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.