Şimdi Ara

Elektron dizilimi Anlamadım beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. katma 2 tane 2. katman maximim 8 tane buraya kadar easy peasy lemon squeezy PEKİ 3. KATMANDA MAX 18 TANE ALIYO AMA ÖRNEKLERDE 18 E GELMEDEN 4. KATMANA GEÇMİŞ BAZILARINDADA 18 E KADAR GİTMİŞ NEYE GÖRE ?

Bide kimyayı nerden dinleyebilirim özelöğrenciden dinliyorum ama kısa geçiyor ve atomun yapısı konusu yok ?
     Elektron dizilimi Anlamadım beyler Elektron dizilimi Anlamadım beyler

• Hocam 20 ye kadar 2-8-8-2 sonrakileri 3.katmana (3.katman 18olana kadar)yazıyosun mesela 21---> 2-8-9-2
    22--->2-8-10-2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LaMariposa

Hocam 20 ye kadar 2-8-8-2 sonrakileri 3.katmana (3.katman 18olana kadar)yazıyosun mesela 21---> 2-8-9-2
    22--->2-8-10-2

peki hocam 20 den sonra 8 i geçebiliyorsa mesela 26 numaralı atomu 2)8)16 değilde 2)8)14)2 diye ayırmıs sonunda 2 mi olmak zorunda
  • Kitap güvender sanırım . Ygs için sadece oradan çalışsanız yeterli . Okuyup özet çıkara çıkara giderseniz rahat edersiniz . O kitabın yarısı boş o yüzden okuyup , anlayıp yaklaşık 15 sayfa not çıkarsanız fullersiniz sınavda

Orijinalden alıntı: Sandıkçı07

Aslında bu yöntem yerine spdf yöntemini öğrenseniz daha rahat olur sanki

hocam o önteme hiç girmek istemiyorum zaten nasıl yapıldıgını anladım kolay gözüküyor ama kimyayı dinleyebilcegim kaliteli video ceken bir site var mı acaba ?

Kitap güvender sanırım . Ygs için sadece oradan çalışsanız yeterli . Okuyup özet çıkara çıkara giderseniz rahat edersiniz . O kitabın yarısı boş o yüzden okuyup , anlayıp yaklaşık 15 sayfa not çıkarsanız fullersiniz sınavda

Evet biraz fazla ayrıtılı ama ona rağmen fazla iyi yapamıyorum 0 dan basladım konuyu bitirdikten sonra konu sonundaki testleri yapınca 12 sorunun 5 tanesi yanlıs cıkıyor bunun üzerinde birde palma soru bankası çözmeyi düşünüyorum ne dersiniz ?
    Valla ayrıntılı anlatmasına bakmayın çok iyi anlattığı falan yok o yüzden sizde sorun yok . Ben 2-3 yerden dinledim kimyayı hiç adam gibi anlatan görmedim . Umarım arkadaşlar biliyordur adam gibi bir yer

Valla ayrıntılı anlatmasına bakmayın çok iyi anlattığı falan yok o yüzden sizde sorun yok . Ben 2-3 yerden dinledim kimyayı hiç adam gibi anlatan görmedim . Umarım arkadaşlar biliyordur adam gibi bir yer

hangi konu anlatımını önerirsiiz peki ?

Orijinalden alıntı: LaMariposa

Evet hocam öyle..

hocam siz biliyomusunuz peki kima konu anlatan bi yer
    Üniversiteye yerleşen bir arkadaştan fem aldım . İlk ona baktım kötüydü . Sonra güvenderi öven konular gördüm gittim onu aldım bu da kötü . Anladım ki yapacak bir şey yok mecbur okuyup anlayıp özet çıkarıcam dedim ve öyle yaptım . Geçen sene ygsde kimyayı fulledim . Senin gibi sıfırdım kimya konusunda . Buna rağmen 5 gün sürdü soru çözümü dahil .

Say(1s2) Say(2s2) Para(2p6) Say(3s2) Para(3p6) Say(4s2) Demir(3d10) Para(4p6) Say(5s2)

Üniversiteye yerleşen bir arkadaştan fem aldım . İlk ona baktım kötüydü . Sonra güvenderi öven konular gördüm gittim onu aldım bu da kötü . Anladım ki yapacak bir şey yok mecbur okuyup anlayıp özet çıkarıcam dedim ve öyle yaptım . Geçen sene ygsde kimyayı fulledim . Senin gibi sıfırdım kimya konusunda . Buna rağmen 5 gün sürdü soru çözümü dahil .

Bende önemli yerleri altını çizip deftere geçiriyorum zaten konu bitincede testlerini çözüyorum günde 50 sayfa gidiyorum toplan 400 sayfa toplam 8 günde biticek işte ama 10 netin üstüne cıkamıycam gibineyse bakalım siz konu sonundaki testlerde kac dogru kac yanlıs yapıyordunuz

• Hiç hatırlamıyorum ama bileşiklere kadar hiç yanlışım yoktu . Bileşiklerden sonra yanlışlarım çıkmaya başlamıştı . Çıkan yanlışlarımla konu anlatımını karşılaştırıp adım adım çözüyordum soruyu . Soruyu beğenirsem yuvarlak içine alıyordum sonra testleri tarayıp o yuvarlaklara bakıp he bu böyleydi diyip geçiyordum .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.