Bildirim
Elektrogitar'ı PC ye bağlama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çevirici kabloyla olmaz o. gitardan gelen sesi alabilmen için anfi gerekli. bilgisayara bağlayabilmen içinde anfiden çıkış gerekli. -
quote:
Orijinalden alıntı: uazro
çevirici kabloyla olmaz o. gitardan gelen sesi alabilmen için anfi gerekli. bilgisayara bağlayabilmen içinde anfiden çıkış gerekli.
Hayır bilgisayara bağlarken amfi gerekliliği yok. -
quote:
çevirici kabloyla olmaz o. gitardan gelen sesi alabilmen için anfi gerekli. bilgisayara bağlayabilmen içinde anfiden çıkış gerekli.
Ama bildiğim kadarıyla direk bağlayanlar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Méxes
quote:
Ama bildiğim kadarıyla direk bağlayanlar var.
Evet direk bağlayanları tanıyorum ben de ama ben bağlamadım o yüzden ben yardımcı olamayacağım. -
Canın sağ olsun. Arkadaşlar içinizde başka direk bağlama yöntemini bilen var mı ? -
Evet ya aynı problem bende de var. -
http://www.mygitar.com/forum/showthread.php?t=11177
bunları yap ses alırsın.
gitarın akordunu yapmak sorun oluyordu bana
ap guitar tuner diye bir program var. onu indirdim. harika. -
Saol Eren hemen deniyorum.
Amfi'yi bu hafta alıcam ama aletten soğudum neredeyse. Elektrogitar amfisiz hiçbir şeye benzemiyor, Bass gitar daha feci -
mikrofon girişine bağlamamalısın. line-in girişine bağla ve ap-tuner ile akordunu yap. fx-box programı ile distortion verip kayıt yapabilirsin. -
ben bağlıyorum. guitar riglede efekt alıyorum. 5+1 var bende. ama ses kartı ayrı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Forest
mikrofon girişine bağlamamalısın. line-in girişine bağla ve ap-tuner ile akordunu yap. fx-box programı ile distortion verip kayıt yapabilirsin.
Sorun şu ki acer bu bilgisayara line in girişi koymamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 24 Temmuz 2009; 17:37:07 > -
Hocam alakasız olacak belki ama, gitar ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nemésis
Hocam alakasız olacak belki ama, gitar ne?
Manuel Raymond marka kıytırık bir gitar. Elim alışsın diye arkadaştan ödünç aldım.
Zamanında hediye gelen Gibson gitarı kullanmayıp başkasına hediye eden biri olarak çok pişmanım -
quote:
quote:
Manuel Raymond marka kıytırık bir gitar. Elim alışsın diye arkadaştan ödünç aldım.
Zamanında hediye gelen Gibson gitarı kullanmayıp başkasına hediye eden biri olarak çok pişmanım
Ohoovv.. N'aptın hocam ya.
-
gibsonda çok büyük hata etmişin ya neyse artık
soruna gelecek olursak bnm pcmdede line-in girişi yok ama mikrofon girişinden bağlayabiliyorum. mikrofonun sesini ses denetiminden açman gerekiyor birde orda gelişmiş seçeneklerde bir kaç seçenek var onları deneyerek ayarlarsan sesi alırsın ve kayıt yapma imkanın olur. yalnız ses bi gitar amfisininkiyle boy ölçüşemez tabikide
-
quote:
Zamanında hediye gelen Gibson gitarı kullanmayıp başkasına hediye eden biri olarak çok pişmanım
Ben aileme kıytırık epiphone'u aldırana kadar... -
quote:
quote:
Gibson hediye mi ettin ? -
Lae o zamanlar gitarla alakam yoktu. Gibson'un çok çok müthiş birşey olduğunu bilmiyordum Şimdi olsa hediye etmem tabii
-
quote:
Lae o zamanlar gitarla alakam yoktu. Gibson'un çok çok müthiş birşey olduğunu bilmiyordumŞimdi olsa hediye etmem tabii
Hediye ettiğin kişinin gitarı gördüğündeki halinden de mi anlamadın
Benzer içerikler
- trilyondan sonra ne gelir
- eczanede neşter satılır mı
- eski pul alan yerler
- alkol kokusunu ne geçirir
- atarax uyku yaparmı
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X