Şimdi Ara

Elektrogitar'ı PC ye bağlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Hot_Fusion-

quote:

Orijinalden alıntı: Méxes

Lae o zamanlar gitarla alakam yoktu. Gibson'un çok çok müthiş birşey olduğunu bilmiyordum Şimdi olsa hediye etmem tabii

Hediye ettiğin kişinin gitarı gördüğündeki halinden de mi anlamadın

Evet ilginç tepkiler verdi. Gitarı geri alabilirim, hediye ettiğim kişi akrabam çünkü ama yurtdışındalar. Türkiye'ye gelsin bir plan ile gitarı geri almayı planlıyorum. Şantaj diyebiliriz.

• Line-in girişine bağla, daha sonra asio4all programını indir (bu düşük latency yani gecikme için gereklidir yüksek seviye bir ses kartınız yoksa), distortion ve efekt için Amplitube, Amplitube Metal ve Guitar Rig programlarını öneririm.
  • Gibson? Hediye? Sen var gibson hediye? Gibson?
  • Guitar rig + bir dönüştürücü + gitar + kablo + hoparlör bukadar basit
  • İyi bi ses kartn yoksa eğer boşuna uğraşma ne kadar kasarsan kas net bir ses alamazsın uğultular gelir bende amfii alamdan evvel denemiştim dedim ne gerek var amfiye bilgisayarımız var da öle değilmiş işte...
  • ben gitarı pedala pedalı pc ye bagladım ses alabılıyorum
  • kardeş senin o nasıl bir ses kartı yada anakart bizim milattan kalma bilgisayarda bile line-in var mikrofon girşindende olabiliyor ama line in olmayan ses kartında onu yapmak ta zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturk222

kardeş senin o nasıl bir ses kartı yada anakart bizim milattan kalma bilgisayarda bile line-in var mikrofon girşindende olabiliyor ama line in olmayan ses kartında onu yapmak ta zor iş

Hocam yeni laptop ama koymamışlar. Benimde eski bilgisayarımda var ne iş anlamadım.
  • Preamfi lazım..

Ya da iyi bi amfin varsa,line çıkışından bağlayabilirsin,kulaklık çıkışından da bağlayabilirsin..

Pedalın varsa mixer çıkışından da pc ye girebilirsin..

Direk gitarı bağlarsan olmaz yani..
  • Yok yahu gittim müzik setine bağladım viyank viyonk ses geldi, Marshall amfi aldım şimdi memnumum. Düzgün çalmasam bile güzel ses çıkıyor bundan

Size tavsiyem, ses kardınız çok iyi değilse uğraşmayın bir tane Amfi alın.

Elektrogitar'ı PC ye bağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11475B916 -- 27 Temmuz 2009; 2:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.