Şimdi Ara

Elektro gitar yeni başlayanlar için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aramızda bu işten anlayan bir çok arkadaş var peki bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni başlayanlar için nasıl bir tercih olur?http://www.bimeks.com.tr/urun/111116/jwin-xeg3901-elektro-gitar-set.aspx

• abi parayı bu aletlere verme 2. el cort falan al çöpe atarsın paranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeff Loomis -- 31 Aralık 2012; 17:49:41 >
  • arama yaparsan forum içinde biri cort x3 ve amfi satıyor istersen alabilirsin verdiğin adresteki gitar setinden daha iyidir ve ileride satmak istesen daha çabul elinden çıkarırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 31 Aralık 2012; 20:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

arama yaparsan forum içinde biri cort x3 ve amfi satıyor istersen alabilirsin verdiğin adresteki gitar setinden daha iyidir ve ileride satmak istesen daha çabul elinden çıkarırsın...

forum içinde ilanlara hiç bakmadım bir bakmakta fayda var. Ben x2 düşünüyorum bir arkadaşım x1 al dedi ama onunda klavyesi sıkıntı veriyormuş? Neyse bu cort x serisi hakkında okadar çok fikir ayrılığı var ki hiç girmeyim buna forumu araştırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

aramızda bu işten anlayan bir çok arkadaş var peki bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni başlayanlar için nasıl bir tercih olur?http://www.bimeks.com.tr/urun/111116/jwin-xeg3901-elektro-gitar-set.aspx

bence fiyatı gayet uygun. kaçırma derim. hatta ben bile atlayabilirim bu ilana..

• Uzak dur derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jwin iyi değildir boşa para vermiş olursun arkadaşların dediği gibi cort alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ibanez aldım arkadaşlar gayette memnunum tavsiye ederim
  • Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenci Forvet -- 12 Ocak 2013; 21:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Hayırlı olsun.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

ibanez aldım arkadaşlar gayette memnunum tavsiye ederim

Hayırlı olsun..
  • şimid biri dicek cort odun parçası, öbürü dicek sizin o kadar para bayıldığınız ibanezlerden daha kaliteli, sonra kavga çıkçak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.