Şimdi Ara

Elektro gitar üretiyorum (Tüm modeller)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim için elektro gitarlar üretiyorum.Manyetikleri emg veya Sd olarak sipariş veriyorum.Belki ilerde satmayı düşünebilirim .Arz olur mu diye görmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 22 Şubat 2019; 11:37:40 >

• selam,

kullandigin agac nedir onemli olan o. tasarimin pek bir onemi yok. agaci nasil sekillendiriyorsun bir de onu merak ettim.

iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplıyorum konuyu yorumlar önemli benim için arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

selam,

kullandigin agac nedir onemli olan o. tasarimin pek bir onemi yok. agaci nasil sekillendiriyorsun bir de onu merak ettim.

iyi forumlar.
    Selam,

kullandığım ağaç alder,mahogany ve swamp(kızılağaç,maun ve dişbudak) gitarı elle üretmiyorum.Cnc makinesi var.Modellediğim gitarlar Cnc makinesinin bilgisayarında analiz edilip üretiliyor.(robotik)manyetikleri ve telleri sadece elle takıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 22 Şubat 2019; 11:50:13 >
  • Bana ucuza satar mısın ya ateş pahası alamadım bir türlü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Bana ucuza satar mısın ya ateş pahası alamadım bir türlü :D
    Bizleri Custom guitarshop gibi düşünebilirsin..Ağacı maun seçersen yüksek kalite tercih etmiş olursunuz. Manyetikleri emg veya seymour duncan olarak sipariş veriyorum.Emg modelleri az farkla daha uygun fiyata geliyor diyebilirim .Tercihlerin ve bütçen ile orantılı fiyat skalası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 22 Şubat 2019; 12:14:5 >
  • İbanez grg150p satayım sıfır gibi 450 lira :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

İbanez grg150p satayım sıfır gibi 450 lira :D
    Amfi falan hiçbir şey yok hocam bide ben tee Malatyadayım aynı şehirde olsak bakayım diyecem de

• Makul bir fiyattan verilirse ben alırım hocam

• Fiyat yurt dışından dolarla alıp yediğimiz kazığa göre daha iyi olursa alırım. Tabi sorunsuz ve uzun ömürlü olması da önemli

• Yakında zamanda prototipleri ve ses kayıtlarını fiyatlarıyla birlikte burda paylaşıcam.Benim amacım yurtdışı kur fiyatlarının altında olup aynı kaliteye sahip gitarlar üretmek(seymour duncan manyetik kaliteli ağaçlar)çok yakında bu konuyu tekrar güncelliycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 22 Şubat 2019; 17:48:19 >
  • Kolay olsaydı bağlama üretrdin, neyse kısa yoldan parayı bulma dersindeysen 3d yazıcı ol onla üret

• Neyini modellerin hepsi var olan markaların kasaların aynisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe Duplantier

Neyini modellerin hepsi var olan markaların kasaların aynisi
    Hemen sorunuza cevap veriyim.İki adet farklı markayı kıyasladığımızda örneğin Jackson ve Ltd olsun ikisindede aynı modeller olduğunu görürsün.İki şirket standart classic modellerini birbirine karşı üretiyor.iki rakip şirket aşağıda fotoğrafı paylaşıyorum.İstek gövde şekilleri üretebiliyorum (custom)

Jackson V
    Ltd V

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazgul Founder

Hemen sorunuza cevap veriyim.İki adet farklı markayı kıyasladığımızda örneğin Jackson ve Ltd olsun ikisindede aynı modeller olduğunu görürsün.İki şirket standart classic modellerini birbirine karşı üretiyor.iki rakip şirket aşağıda fotoğrafı paylaşıyorum.İstek gövde şekilleri üretebiliyorum (custom)

Jackson V
    Ltd V

Alıntıları Göster
    Birebir ayni degil dikkat edersen gerek v nin kollarinin orani gerek neckin alt kismi farkli bitiyor buyuk markalar birebir kopyalayamaz zaten bir iki minor degisiklik yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

İbanez grg150p satayım sıfır gibi 450 lira :D
    fazla. sıfır gibi diyosan kesin sapı da atmıştır
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    Yok hocam birkaç defa bilgisayara bağlanıldı guitar rigte kullanıldı onun dışında hep kılıfındaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe Duplantier

Birebir ayni degil dikkat edersen gerek v nin kollarinin orani gerek neckin alt kismi farkli bitiyor buyuk markalar birebir kopyalayamaz zaten bir iki minor degisiklik yaparlar

Alıntıları Göster
    Benim çizimlerin radius(açı) dereceleri kendine özgün bu o üstten çekilmiş 2 boyutlu modellerden anlayamazsınız. diğer markalar ile aynı değil .Ayrıca gitarı göğsüne yasladığın arka bölgesi(body) eğim ve boşluk yaratıyorum.Böylece gitarı rahat bir şekilde otururken çalabilirsin.1 ay sonra gitarları ve satış sitesini burda paylaşıcam desteğiniz beni onurlandırır ve memnun eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Founder -- 24 Şubat 2019; 11:48:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.