Şimdi Ara

Elektro Gitar mı alsam yoksa ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektro gitara merak saldım ama ne yapsam kararsızım. Giysi dolabımı dolurmayı da çok severim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Sezon sonu indirime de girdi her yer. Acaba güzel giysi ve ayakkabı mı olsam yoksa elektro gitar mı alsam

• ne elektro nede giysi.
    al bir Ps2 evden çıkmana gerek kalmaz.

• giysi al bide klasik gitar al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

ne elektro nede giysi.
    al bir Ps2 evden çıkmana gerek kalmaz.

bunu düşündüm bizimkilere de söyledim. alırsan bakçeye atarız dediler o yüzden kaldı abimin de desteğiyle elektro gitara karar kılındı
  • al bi ibanez gio
  • bu soruyu soruyorsan hiç elektro gitar alma. onun ilerde dekor olacağı besbelli. Elektroya veya normal gitar hevesli biri kıyafetle kıyaslama yapmaz direk gitarı alır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

bu soruyu soruyorsan hiç elektro gitar alma. onun ilerde dekor olacağı besbelli. Elektroya veya normal gitar hevesli biri kıyafetle kıyaslama yapmaz direk gitarı alır..

haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gitarı almalıyım
    7 ay önce açıldı
    Bu akustik gitar nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaç paralık bi elektro alıcaksın ? ne tarz çalıcaksın ? pedalı amfisi vs baya paran olması lazım klasikle başla elektro hakkında bilgiler edin bu arada öyle ucuz bişey alma şimdi. Seni soğutur gitardan süs eşyası olarak kullanırsın
  • nakit 200 var da abim de benimle gelecek ve tanıdık bi yerden alcaz büyük ihtimal.
  • sadece gülerim
  • Hocam 200 yetmez :(
  • hocam biliyom yetmeyeceğini. bu sadece bende ki para. tanıdık olunca ucuzlar zaten. abim de yanımdaysa sorun olmaz umarım
  • tanıdık olsada o fiyata zor pişman olmassın inş
  • ya 700 lira da veremem ki
  • Ya elektro gitar çalmak için sadece amfiden başka ne zorunlu ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EmRé_

Ya elektro gitar çalmak için sadece amfiden başka ne zorunlu ki?

İlk başlayanlar için birşey gerekmez ama ilerde pedal falan alman gerekir.
  • Çok teşekkürler yarın başlayacağım da başka bi masraf çıkacak diye korktum zaten bütçe kısıtlı
  • Ya al en ucuzun gitar amfi yeter parana..
    Ama emin ol heves yoksa giysiyle karşılaştırmazdın bana lattop dediler ben hala vazgeçmedim gitardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.