Şimdi Ara

elektro gitar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba arkadaşlaar bir kaç topice yazdığım gibi aranıza yeni katıldım. burada elektro gitar çalan arkadaşlarla bildiklerimi paylaşmak istiyorum. arkadaşlarımdan her türlü konuda bilgi almak istiyorum. şimdiden tşkler ...

• gitarımı yeni değiştirdim washburn x series. örneğin kullananlar varmı?www.washburn.com dan modellerden görebilirsiniz x21
  • bi önceki gitarım washburn mg42 idi.gayet güzeldi.şimdi ibanez S470 var.süper!!!
  • Ya beyler bu gıtar markaları veya ozellıklerı cokmu fark edıo ses kalıtesınde
    100$ en ıyı ne alabilirım?
  • önjelikle swissair hoşgeldin.bilgi almak istersen sorman yeterlidir elimden geleni yaparım.

arkadaşımda war benim x series.bugün çaldım hatta.tonu güzel(bence). özellikle heavy falan çalıyosan işini baya görür.yani en azından benim ariapro2mden güzel :)

ibanezs470 ha.way be.bisim ne saman olcak acep sağlam bi gitarımız :)

asus eğer fiyatta 500-600 dolar oynama yapıp fender,gibson,jackson gibi marka gitarlar almiyacaksan 150-200-250 dolar civarı olan gitarların(cort,prince,ariapro falan[gerçi cortun çok güzel modelleri de war]) kendi aralarında pek bi farkı olmayacaktır.

geçen kardeşimin bi arkadaşına prince aldık 100küsür dolardı.biraz daha bişiy koyarsan başlangıç için bi gitar alabilirsin.amfi alcaksın bi de kendine.bilgisayara da bağlayabilirsin ama hoparlörlerin çıkardığı sesle amfiden çıkan sesin alakası yok diyebilirim :)

ses deyince gitarı geçeceksin gitar tonu deiştirir ya da sustaini falan uzar kısalır.olay processorda bitiyo.bende digitech rp300 war zamanında 140$a ikinci el aldığım ve direk amfiyle çalınca çok kötü sesi olan gitarımı bi les paula dönüştürüyo (abarttık mı ne :))

• Anaconda
    dokumanın ıcın saol [cort,prince,ariapro]
    bende ev anfısı var sanırım oluyormuş ya bıde şu pedalları bılmıyorum ,gıtar aksasuarları hakkında bıraz bılgı verırımısın?

+processorda bune abi?
  • bende dod fx pedal var.ritim tonları processor'lara 5 basar.
    ama processor'ların solo tonları da benim pedala 5 basar.belki compressor alsam daha iyi solo tonu alabilirim.
    gerçi ne zamandır uğraşamıyorum..elimdekilerle yetiniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gitar
    3 yıl önce açıldı
    Crafter Elektro Akustik Gitar
    10 ay önce açıldı
    Elektro Gitar Temizliği
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu yarım saattir yazı yazıyorum bi postladım servis aneveyilebil oldu.keşke cpoy yapsaydım.neyse.şimdi üşendim bidaha yazmaya.sonra yazcam.

kısaca:asus pedallar processorlar gitarın sesine efekt werirler.
  • bütün ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. 100$ a elektro gitar alınmaz da alınsada çalınmaz elinde kalır bunu hep söylüyorum çalmak zor değil almak zor. ev anfisi diye bişey yoktur anfi anfidir. ev anfisi dedikleri şey boktan anfielre derler modern ismi yani :)
  • anaconda sen ne kadardır bu işle uğraşıyorsun elektro gitar kosununda bana ankara'da arkadaşlıklar arıyorum bu konuda ciddiyim.
  • sizzee birr soru. benim gitarı amfiye takıyorum. kaplo da sorun yok. e amfide de sorun yok. fıstık gibi çalışıyodu. bigün bide baktım...yook ses mes hiçbir çıt çıkmadı. amfiyi fişe takıyorum hani hafiften bi "vızzzz" sesi wardır ya o geliyo. kaployu tanıkınca yok oluyo ses. anşamadim ama hayırlısı???
  • swissair ben de profosyonel değilim çok.klasik gitara başlayalı 2 sene oldu elektroyu da aldığım 1 seneyi geçti heralde.ama ne yazık ki istteyim ben.yine de online paylaşabildiklerimizi paylaşalım.gerçi ben de sevinirdim birlikte bişiyler yapabilseydik.

D@ML@ amfinin ve gitarın sesleri kısık olmasın iyice dikkat et.biyerde sorun warsa o zaman aletleri tek tek deiştirip hangisinde sorun war diye bakman lazım.mesela başka bi kablo dene.sonra başka bi amfi dene.
  • e sesi kısık we ben farketmicam. komik. ama ses çık. dur bidebaşka kaployla deneyelim....
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by D@ML@</i>
    <br />e sesi kısık we ben farketmicam. komik.<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

niye kızdın ya? [B)] yardım etmeye çalışıyorum
  • :)))
  • teşekkür ederim Anaconda bende Ankara da bi arkadaş bulmaya çalışıyorum. ama yok bütün ortam stanbulda sanrım :))

damla vızzz sesinin gelmesi anfiyi toprak hatlı prize takmadığından olur.
    ona dikkat et. toprak hatsız kullanırsan uzun bi sür snra anfi yanabilir de :(((
    bi çok nedenden bunlar olabilir. bence bir kaç yöntem dene. fazla karıştırmadan bi teknik servise göster.
    başarılar.
  • anaconda. ve damla ne tarz müzik yapıyorsunuz?
  • walla benim kısıtlı bi tarzım yok yani bişiye bağlı tutmuyorum kendimi.canım ne yapmak isterse o tür yaparım.sadece kendime yapıyorum zaten müziğimi.yani başkası yok işin içinde.ben ve de müzik.bi gün metal diye kafayı yerim,ertesi gün blues blues blues,diğer gün klasik müzik dinlemeden duramam.çoğu kişi kötü eleştirdi bu durumu.ama müzik konusunda içimden nası geliyosa öle davranırım.

daha çok heavy/trash metal diyebilirim sanırım.
  • güzel aynıyız o zaman desene..
    ben daha cinsim :)
    annem der bazen evladım sana neler oluyor.
    daha düne kadar gece tasavvuf musuki dinlerdin.
    şimdi bu metal ne oluyor diye gülmekten çatlıyorum.
  • 3 gündür gelen giden yok :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.