Şimdi Ara

Elektro Gitar Temizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler özellikle egzersiz yaparken elim falan bayağı terliyor ve gitar telleri ve sapta affedersiniz pislikler oluyor ıslak mendille silsem telleri ve tahtayı bir sorun olur mu veya nasıl silim

• Aynı şey bendede var hocam elim terliyor ama her çalışmadan sonra teller paslanmasın diye kuru bezle alıyorum
  • hocam burada temizlik ürünleri var.sana uygun olanını seçip güvenle kullanabilirsin.mikrofiber bez+losyon alırsan işini görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usami

hocam burada temizlik ürünleri var.sana uygun olanını seçip güvenle kullanabilirsin.mikrofiber bez+losyon alırsan işini görecektir.

ıslak mendil zarar verir mi bu aralar evden çıkıp bunları almaya gidecek mecalim pek yok dostum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

hocam burada temizlik ürünleri var.sana uygun olanını seçip güvenle kullanabilirsin.mikrofiber bez+losyon alırsan işini görecektir.

ıslak mendil zarar verir mi bu aralar evden çıkıp bunları almaya gidecek mecalim pek yok dostum :(

dostum o zaman ıslak mendil değilde bir bezi ıslatarak yapsan daha iyi olur.önce ıslak bezle tellerini bir güzel temizle ardından hiç beklemeden kuru bir bezle iyice kurula.(kurulamayı ihmal etme sakın)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

dostum o zaman ıslak mendil değilde bir bezi ıslatarak yapsan daha iyi olur.önce ıslak bezle tellerini bir güzel temizle ardından hiç beklemeden kuru bir bezle iyice kurula.(kurulamayı ihmal etme sakın)

Islak bir bezle yapayim o zaman şu ana kadar 2 kere ıslak mendille silip kuru mendille kuruladım temizlendi güzelcene ama bunu devamlı şekilde yapınca zarar görebilir sanırım bilmiyorum

• Detaylı klavye temizliğinde bilgisayar klavyesi vb. amaçlar için kullanılan köpükler kiri yukarı kaldırır kuru bezle klavyeye tamamen temizledikten sonra limon yağı sürmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Akustik gitar önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi ıslak birşey deydirme tele. Çaldıktan hemen sonra kuru bezle sil, telin ömrünü 2-3 hafta uzatırsın ama ıslak bezle silersen veya ıslak bezle silip hemen kurulasan bile tel ömrü 1-2 hafta kısalır paslanır hemen o yüzden Çaldıktan sonra hemen kuru bezle sil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telin hemen paslanmamasını istiyorsan elixir marka tel kullanabilirsin. dadario marka teller çok çabuk paslanır. elleri çabuk terleyen kişiler için dadario yetersiz kalabilir. klavyeyi rahat temizlemek için bütün telleri çıkarabilirsin.ardından arkadaşların dediği gerekli malzemelerle işini görebilirsin
  • bi arkadaş gözlük temizleme beziyle sil demişti ben öyle yapıyorum faydalı oluyor. Elinde yoksa herhangi bir optikten isteyince verirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.