Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.753
Cevap
118
Favori
1.239.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mehabalar. Yaklaşık altı aydır philips 7000 series kullaniyorum ve genel olarak memnunum. Fakat boyun bolgesinde zorlaniyorum. İnternetten braun 7 series ile ilgili çok yorumlar okudum. Sizce boyle bir değişilkik yapmaya deger mi ? ozellikle boyun bolgesi için.? Bir de iki makineyi ayni anda kullanmak cilt üzerinde problem ve tahrişler yaratir mi dersiniz ? Tesekkurler.
  • Merhaba değerli forumcular Philips Sensotouch 2D RQ1155/16 Islak ve Kuru Şarjlı Tıraş Makinamın bıçaklarını değiştireceğim
    3D RQ1260 ın bıçaklarının uyduğunu söylerler. 2D makinamı 2D yapayım diyorum, bu konuda bilgisi olan veya yapan varmı bilgi verebilirse çok sevinirim bıçakları acil değiştirmem gerekiyor

Orijinalden alıntı: mask6060

Merhaba değerli forumcular Philips Sensotouch 2D RQ1155/16 Islak ve Kuru Şarjlı Tıraş Makinamın bıçaklarını değiştireceğim
    3D RQ1260 ın bıçaklarının uyduğunu söylerler. 2D makinamı 2D yapayım diyorum, bu konuda bilgisi olan veya yapan varmı bilgi verebilirse çok sevinirim bıçakları acil değiştirmem gerekiyor

pardon......" 2D makinamı 3D ".....olacaktı

Braun BT 5070

-------

Philips 7000 Serisi Multigroom QG3381/15 Erkek Bakım Seti 9'u 1 Arada

-------

Philips 5000 Serisi Multigroom QG3371/16 Erkek Bakım Seti 8i Bir Arada

www.hepsiburada.com
    Philips 5000 Serisi Multigroom QG3371/16 Erkek Bakım Seti 8i Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/philips-5000-serisi-multigroom-qg3371-16-erkek-bakim-seti-8i-bir-arada-p-SGPHQG3371?magaza=Hepsiburada

• merhabalar philips AT 770 kullanan var mi acaba nasildir hergun kullanım için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hatta Philips'in vücut makinesi ile boyun sakallarımı alıyorum daha kolay oluyor.

www.hepsiburada.com
    Panasonic Es-Sl33-S503 Elektrikli Tıraş Makinesi Şarj Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/panasonic-es-sl33-s503-elektrikli-tras-makinesi-sarj-edilebilir-p-HBV000002VH0S
    bu ürünü aldım ancak hiç beğenmedim. Boyun bölgesini doğru dürüst almıyor alacak arkadaşlar dikkat etsinler belki yüksek meblalı ürünler iyidir ama ben bu üründen memnun kalmadım. Ayrıca kişisel bakım ürünlerinde iade olmadığı için ertesi gün iade edemedim.

• Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır Braun 9040 ıslak kuru tras makinası kullanıyorum. Günlük tras oluyorum sakallarım orta sertlikte ve sadece boyun bölgesinde sakallarım düzensiz çıkıyor. Cihazın performansından çok memnunum. Pil süresi muhteşem yaklaşık yarım saatte bataryayı tam dolduruyor. Aldığımdan beri 4 yada 5 defa şarj oldu. Tras sürem max 1 dk. Jilet hassasiyetinde tras performansı. Tam anlamıyla mükemmel bir cihaz.

Almadan önce çok araştırdım videolar izledim, testler okudum. Herkesin memnun kaldığı tek cihaz Braun 9 serisi. Sonuçta böyle cihazlar bir defa alınır. Kalitesi meşhur Braun kalitesi made in Germany. Bütün testlerde 1. Olmuş bir cihazdır. Şiddetle tavsiye edilir

KAFKAS
  • worldtec gts 3500 sipariş verdim, berberde denedim canavar gibi makina. 10 günlük sakalı (sakallarım serttir) takılmadan kesince almaya karar verdim. muhtemelen önümüzdeki hafta içinde elime geçer. powertec tr 3500 ile birebir aynı cihaz. forumda kullanan varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

• Merhaba forumdaşlar ilk defa tıraş makinesi alacağım. Sakalım orta sert cildim hassas ve dağınık jiletle tıraş olmaktan bıktım. Max. 350 Tl civarında F/P cihazı tavsiye eder misiniz? Benim aklımda bu ikisi var:
    -
    www.hepsiburada.com
    Panasonic Es-St3N-K803 Elektrikli Tıraş Makinesi Şarj Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/panasonic-es-st3n-k803-elektrikli-tras-makinesi-sarj-edilebilir-p-HBV000002VH0O

-
    www.hepsiburada.com
    Braun 3 Serisi Tıraş Makinesi 3090CC Temizleme ve Sarj Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/braun-3-serisi-tiras-makinesi-3090cc-temizleme-ve-sarj-unitesi-ile-pm-sgbraun3390cc4

İkisi de aynı fiyat yardımcı olursanız sevinirim

• Philips ıslak kuru modelleri çok iyi ürünler . Panasonic ürünleri batarya ve ürün kalitesi olarak çok önde fakat fiyat Philips ve Braun markaya göre 2 katı diyebilirim. Gerçekten çok kaliteli ürünleri var. Ben de Braun Cruzer Face 5 ve philips çoklu başlıklı traş makinelerinden var fakat panasonic diğer 2 markayı aştı diyebilirim.

• yukarıda mesajım var , epttavmden worldtec gts-3500 sipariş verdim fakat satıcı sorun çıkarınca siparişi iptal edip n11 den powertec tr-6500 sipariş geçtim . şu kadar söyleyeyim , şu ana kadar kullandığım en iyi traş makinesi . motoru canavar gibi , bıçaklar seramik takılma çekme vs... söz konusu değil ve fiyatı 60 lira gibi komik bir meblağ . üstelik n 11 çekiyle 50 liraya malettim . şiddetle tavsiye ederim .

not ; makine saç sakal traşı içindir . 8 tane tarağı var (3,6,9 ve 12 numara 2 şer adet tarak) makine üzerinden 0,8mm-2 mm arası ayarlayabilirsiniz . yedek bataryası var , ayrıca prize takılı kablolu olarakta kullanabiliyorsunuz . bunlar berber makinası olarak geçiyor . gayet sağlam ve güçlü cihazlar . farazi bozuldu , üzülecek bir para değil 50-60 lira .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 24 Şubat 2017; 23:20:54 >

Orijinalden alıntı: newrophat

yukarıda mesajım var , epttavmden worldtec gts-3500 sipariş verdim fakat satıcı sorun çıkarınca siparişi iptal edip n11 den powertec tr-6500 sipariş geçtim . şu kadar söyleyeyim , şu ana kadar kullandığım en iyi traş makinesi . motoru canavar gibi , bıçaklar seramik takılma çekme vs... söz konusu değil ve fiyatı 60 lira gibi komik bir meblağ . üstelik n 11 çekiyle 50 liraya malettim . şiddetle tavsiye ederim .

not ; makine saç sakal traşı içindir . 8 tane tarağı var (3,6,9 ve 12 numara 2 şer adet tarak) makine üzerinden 0,8mm-2 mm arası ayarlayabilirsiniz . yedek bataryası var , ayrıca prize takılı kablolu olarakta kullanabiliyorsunuz . bunlar berber makinası olarak geçiyor . gayet sağlam ve güçlü cihazlar . farazi bozuldu , üzülecek bir para değil 50-60 lira .

Hayırlı olsun. Powertecin birkaç modeli daha var, niye 6500ü seçtiniz ?

tr600-tr1200-tr3500 modellerine göre ne farkı var. Ya da bunlardan hangisi daha iyidir?

Sizin aldığınız 6500 kendi sitelerinde yazmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

yukarıda mesajım var , epttavmden worldtec gts-3500 sipariş verdim fakat satıcı sorun çıkarınca siparişi iptal edip n11 den powertec tr-6500 sipariş geçtim . şu kadar söyleyeyim , şu ana kadar kullandığım en iyi traş makinesi . motoru canavar gibi , bıçaklar seramik takılma çekme vs... söz konusu değil ve fiyatı 60 lira gibi komik bir meblağ . üstelik n 11 çekiyle 50 liraya malettim . şiddetle tavsiye ederim .

Hayırlı olsun. Powertecin birkaç modeli daha var, niye 6500ü seçtiniz ?

tr600-tr1200-tr3500 modellerine göre ne farkı var. Ya da bunlardan hangisi daha iyidir?

Sizin aldığınız 6500 kendi sitelerinde yazmıyor.

hocam kendi sitesi 2 senedir güncellenmemiş, ben Türkiye Distribütörüyle görüştüm . 3500 eski bir modeli, 600 ün malzeme kalitesi biraz kötü geldi , firmanın bana tavsiyeleri 6500 yada 800 modeli idi. 800 ün bataryası ayrı idi cihazla sökmesi takması biraz daha teferruatlı diye 6500 modelini tercih ettim, çokta güzel makina. 3 kere sakal 1 kere saç traşı oldum bataryası bitmedi, yedek bataryaya dokunmadım daha. ayrıca prize takılı kablolu olarakta kullanılıyor, normal kullanıcı için fazla bile.

bu arada aynı markanın powertec tr-601 fön makinasıyla beraber sipariş verdim, o da çok iyi makina, kuaför makinası diye geçiyor, çok kuvvetli ve sağlam cihaz. ben n11den cosmeticoutlet satıcısından aldım, n11 çek indirimiyle birlikte traş makinesi ve fön makinesini 93,75 liraya malettim. ikiside güzel ve kullanışlı cihazlar, eşe dosta herkese tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.