Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.726
Cevap
118
Favori
1.227.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PVH

    Arkadaşlar benim sakallar daha yeni yeni çıkıyor.. Yani yanaklarda pek fazla yok.. Direk favorinin ordan çeneme kadar inen bölgede var kıllar.. Bıyık var bide gıgım da var.. Bunun için makine aliyimmi sizce?



    Yokmu bişi dicek yav??
  • MERHABA ARKADAŞLAR bende forumda yeniyim
    panasonic 8168 makine kullanıyorum .benim fikrim makinenin gayet güzel olduğu ama fiatı türkiyede çok pahalı bu nedenle almanyadan getirttim 120 euro.
    sorusu olana yardımcı olabilirim
  • ben panasonic ES8017 alıcam ucuza nerde bulurum acaba?
    istanbuldayım şu an
    bi de bu modelde favorileri kısaltan aparat var mı
    hiç bi modelde bunun bilgisi verilmemiş
    kirli sakal bırakabiliyo muyuz yani??
    bu modelden memnun olmayan varsa nedenini aliim
    bunu alıcam işte tavsiyeniz eleştriniz var mı fiyat performans özellik açısından
    ve ya daha iyi bi fikri olan var mı
    her türlü yorum alabilirim
    saolun şimdiden
  • Ben karaköyden Atlas Outdoor diye bir yerden aldım ES8017. Fİyatı gayet makuldu piyasaya göre. Tam alt geçidin girişine bakan cephede.
  • ben bu tras konusunda cıldırıcak duruma geldim artık.
    cildim jiletle tras olmaya gelmiyor,kabarıyor kıl donmesi iltihaba kadar gidiyor.
    braunun bi modelini kullanıyodum fakat ense duzeltme yeri ile cunku diger yer direk sinek kaydı yapıyor,fakat ben sıfır almak istemiyorum tahrisden dolayı.
    o yüzden cok hafif de olsa sakal cilt dısında kalacak kadar kesen bi makina arıyorum,kısacası bu ayarlı makinalar benim isim gelirm mi ? varsa yorumlarınıla beraber tavsiyeleiinizi bekliyorum.
    tsk
  • quote:

    Orjinalden alıntı: humann

    Merhaba, bilmem kaç kişinin sakalı benimki gibi bisikletin fren tellerinin kıvamındadır, ama şunu söylemeliyim özellikle sert ve sık sakalınız varsa jilet bile kısa süre sonra kesmez oluveriyor.

    Philips her zaman söylüyorum, çene kemiği fazla çıkıntılı olmayan, yüzü etine dolgun, sakalları ise ince ve seyrek yapılı insanlarda iyi sonuç veriyor.

    Braun Cruzer^3 ü de merak ettim, aldım. Bendeki sonuç; tam bir fiyasko. Braun keşke reklama harcadığı paranın yarısını ürün geliştirmeye harcasa. Bana oyuncak gibi geldi. Şu anda atıl bir şekilde bekliyor. Ayrıca, önemli bir açıklama yapmak gerek: 2 tür tıraş makinesi var:1) ISLAK/KURU 2) YIKANABİLİR.
    cRUZER sadece yıkanabilir. Jel sürülüp tıraş olamıyorsunuz.

    Geçen hafta Panasonic ES7036 model bir makine aldım. Plazmadan sonra Panasonic tıraş makinesi yine Beni yanıltmadı. Hem ISLAK/KURU hem YIKANABİLİR. Makine 10.000 devir!!! ve içinde dünyanın en keskin bıçakları var: 30 derece!!!

    Şunu samimi olarak söylüyorum, sakalı benim gibi birisi bu makineden memnun kalıyorsa, normal birisi asla vazgeçemeyecektir.

    iyiki Panasonic var...


    http://www.superkozmetik.com/forum/index.php?topic=24.msg239 bu adresteki yazının aynı alıntımı acaba?








  • merhaba forumda yeniyim herkeze saygılar
    yaklaşık birbuçuk aydır panasonic es 8168 kullanıyorum (daha önce sadece mach3)makinanın bu kadar kısa zamanda yüzüme uyum sağlayacagını asla düşünmemiştim ama yanılmışım.ben çok memnunum özellikle ıslak traş çok iyi evet boyun bölgesi biraz zaman alıyor o kadar temizliği ondanda kolay. sıvı sabunla 2 dakikada işin bitiyor performansı çok iyi şarjı en düşükte bile %100 deki gibi.
    almadan önce braun 8995 ile karşılaştırmıştım traşta oldum ama bunun keyfini vermedi diyebilirim birde fiatı konusu var tabii türkiye fiatı çok uçuk. ben almanyadan getirttim 108 euro ve alman forumlarından inceledim alan geri vermiyor şu anda orda 4 hafta geri verme garantisi ile satıyorlar memnun kalmazsan geri veriyorsun braun için de geçerli ama malesef ülkemizde bu olay yok neticede ben memnunum bilgi isteyene yardımcı olabilirim
  • Bende kremle traş olmak amacıyla PHILISHAVE COOL SKIN HQ 7782 almayı düşünüyorum, keza cildim uyum saglayamazsa nasıl olsa para iadesi var diye düşünerek Hepsiburada fiyatını not alarak (>>287 YTL<<) çıktım piyasaya, Ama o da ne piyasada bu aleti 420 YTL ye satıyorlar Şok oldum, görevlilere de belirttim, internet üzerinde dedim bakın şu paraya satılıyor.

    Onlarda anlam veremedi, bende çıkamadım işin içinden, acaba diyorum Hepsiburada'dan alınan makinalarda belki 60 gün para iadesi olayı yoktur, diye düşünerek Heppsbiuradaya soru da sordum bu konuda ancak henüz cevabını alamadım. Alınca belirteceğim size de.




  • Arkadaşlar bi traş makinesi alma niyetim var. Braun un 5790 modeli işini görür dedi arkadaşım, fazla para veremem traş makinesine. Teknosa da 89 ytl. Bu makineyi değerlendirirmisiniz ya da benzer fiyatta önerebileceğiniz makine var mı? Aşağıya linki de koyuyorum, fikirlerinizi bekliyorum.
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=120240055&CS_Category=_SBA_260_1662_201_398&CS_Catalog=_KISISEL_BAKIM&T_Category=_TRAS_MAKINELERI260http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=120240055&CS_Category=_SBA_260_1662_201_398&CS_Catalog=_KISISEL_BAKIM&T_Category=_TRAS_MAKINELERI260




  • Kardeş hepsiburada.com da para iade garantisi var. Philips ürünlerden birinin yorumunda belirtmişler, senin gibi şüphelenip sormuş arkadaşın teki. Firma aynı garantiyi bizde veriyoruz, zaten bu firmamızın değil philips firmasının bir garantisidir demişler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sukber

    Kardeş hepsiburada.com da para iade garantisi var. Philips ürünlerden birinin yorumunda belirtmişler, senin gibi şüphelenip sormuş arkadaşın teki. Firma aynı garantiyi bizde veriyoruz, zaten bu firmamızın değil philips firmasının bir garantisidir demişler.


    Dostum bende bir yorumda şunu okudum,
    Bora Hamdullahpur adlı kişi yazmış :

    quote:

    20.06.2007
    Philips philishave cool skin hq 7782 adlı traş makinesi bugün elime geçti. ilk traşımı da 15 dakika evvel yaptım.
    Benim açımdan avantajları :
    - pürüzsüz. cildi kesinlikle yakmıyor. traş olduğunuzu bile hissetmiyorsunuz diyebilirim.
    - her türlü kıvrıma karşı algılam sistemi var. herhangi bir yerde kıl bırakmıyor.
    - aşırı sessiz çalışıyor.
    - suya karşı dayanıklı (banyo yaparken bile traş olabiliyorsunuz)
    Dezavantajları:
    - favori düzeltme zırmbırtısı braun makineler gibi bitişik değil. habire tak çıkar yapmak zorunda kalıyorsunuz. 10 dakika da ona ek süre harcadım.5-6 kere en azzından tak çıkar yaptım. ayrıca yeterli hiç değil.
    - kremleri anladığım kadarıylla çabuk bitecek. bunun için de ek masrafa gireceğim.
    - bu ürünün 60 gün için geri idaesi (ürün beğenilmediği takdirde paranızı geri alabiliyorsunuz) vardı. ama o da 30 nisanda bitmiş.
    Sonuç: ürün genel anlamda güzel. ama bana göre değil sanırım. eğer top sakalınız varsa, yada şekil yapmayı seviyorsanız sakalınızda; tavsiye etmiyorum bu makineyi.
    ama şekilsiz, 0 traş istiyorsanız bence daha iyisi de olamaz.


    Demek bu arkadaş Haziran'da bu ürünü almış ve bu 60 günde para iadesinden yararlanamamış çünkü bu hizmet, yorumundan anladıgım kadarıyla zaten Nisan 2007'de sona ermiş




  • 115 ytl ye hepsiburada.com dan Panasonuc ES 4025 i sipariş ettim arkadaşlar, bakalım bu zımbırtı bizim yüzümüze inşallah adapte olur. Kimileri çok memnun kimileri yerlere vurmuş bu traş makinelerini ama sakallarım eğri büğrü çıktığı için beni mahvetti, tersten traş olmaktan bıktım, o yüzden bir de bunu deneyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukber -- 30 Temmuz 2007; 18:31:19 >
  • Bence deneme çunkü o bıçakların hepsi aynı yöne hareket ediyor ama kıl dönmesi oluşabilir ben tavsiye etmiyorum bilgisayar aldıgımda yanında verdiler ama ben kullanmıyorum satacam
  • Bende sert sakallarım olmadıgından ancak kuru traş olmaktan dolayı boyun bölgemde kızarıklıklar oldugundan, ıslak traşı tercih ederek Philishave HQ 7782 sipariş ettim HB'dan, Piyasa fiyatı 370 YTL lerde geziyorken şu an 290 YTL ye kargo dahil aldım, bakalım bir gelsin 1 hafta deneyeyim sizlere sonucu yazacagım
  • Yaklaşık beş yıldır braun 3615 modelini kullanıyordum ve memnundum. Ancak her yıl elek ve bıcak değiştirmek beni yordu. Pili hala ilk günkü gibi. Bir keresinde elek patladı ama ucuz atlattım. Bu aralar Philishave HQ 7782 almak düşüncesindeyken forumun tümünü okudum ve karşıma panasonic çıktı. Ben her yıl braun a 25 ytl bıcak elek parası vermekten bıktığım ve elek yaralanmasından çekindiğim için elekli sistemleri gözardı etmiştim. Bunların elek ve bıçak fiyatları konusunda bilgi sahibi olan bir arkadaş açıklama yapabilirse sevinirim.
  • Araştırdım: örneğin es 8043sc model makine kendisi 88,34$. elek ve bıçaklar amozonda ayrı ayrı 23-24$ ikisi bir arada 56,90$ Bir hayli pahalı. Değiştirme peryodunu bilmiyorum ama en fazla iki yıl olacağını sanıyorum. Alacak olan arkadaşlar bunu da göz önüne almalı. Örneğin philips PHILISHAVE COOL SKIN HQ 7782 kafası 24$ gibi bir rakam ama bunların ömrü iki üç kat daha uzun oluyor diye biliyorum. Birde Türkiye fiyatları daha da yüksektir ki, bunu da hesaba katmalı. Yinede kullanan arkadaşların bilgisi daha önemli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: h.sen

    Araştırdım: örneğin es 8043sc model makine kendisi 88,34$. elek ve bıçaklar amozonda ayrı ayrı 23-24$ ikisi bir arada 56,90$ Bir hayli pahalı. Değiştirme peryodunu bilmiyorum ama en fazla iki yıl olacağını sanıyorum. Alacak olan arkadaşlar bunu da göz önüne almalı. Örneğin philips PHILISHAVE COOL SKIN HQ 7782 kafası 24$ gibi bir rakam ama bunların ömrü iki üç kat daha uzun oluyor diye biliyorum. Birde Türkiye fiyatları daha da yüksektir ki, bunu da hesaba katmalı. Yinede kullanan arkadaşların bilgisi daha önemli.


    TR fiyatlarını hesaba katmasanızda olur, Ebay'den verin siparişi çat diye elinizde bıçaklar 24$ a Bu arada benim gibi 7782 kullananlar veya kullanacaklar varsa Ebay'den bıçak arıyorsanız HG177 model bıçak alacaksınız

    Link isteyenler buyursun baksın TIKLA




  • Arkadaşlar,

    tavsiyem üzerine arkadaşım da, Panasonic tıraş makinesi almaya karar verdi, ES8163 modelinden almak istemişti, ancak bulamayınca ve arada bir fark olmadığını görünce GOLD mağazasından ES8093 modelinden aldı. Bu model bence de daha sağlam, daha oturaklı gibi duruyor, ayrıca ES8163 modelinde bulunmayan endüksiyon şarj sistemine sahip. Yani bu sayede makinenin dip kısmında metal teması bulunmuyor, aksine şarjı emerek çekiyor. Gerçekten süper.
  • Sonunda COOL SKIN HQ 7782'yi pratikev'en 6 taksit 263 ytl 'ye aldım. Az önce ilk traşımı oldum: Kuru olarakta çok iyi bir traş vermesine karşın jel ile harikalar yaratıyor diyebilirim. Jilete ve elekli traş makinelerine göre tahriş yok diyebilirim. Kolonyayı sürdüğümde cayır cayır yanan yüzüm şu anda adeta kolanyayla barıştı. Ayrıca iki defa geçirdiğim elek yaralanması riskide beni traş olurken hep rahatsız ederdi. Artık keyifle traş olabileceğim.
    Bu makineyi tercih etmemdeki en önemli neden, eleğin ne zaman delineceği düşüncesinden dolayı rahatsız olmam ve sık elek-bıçak değiştirmeden dolaya yüksek maliyet.
    COOL SKIN HQ 7782 traş başlıklarını (HQ177) ebay'den üçünü 28-30$ 'a satın alabilirler.
  • Arkadaşlar Panasonic tıraş makinelerinin bir güzelliğini de dün anladım. Kirlenmiş makineyi su dolu kova v.s. içine çalışır durumda bırakıyorsunuz. Kendi kendini pırıl pırıl temizliyor. süper birşey...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.