Şimdi Ara

Elektrikli termosifon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
22.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yarın elektrikli termosifon almalıyım, evimde 10 yıldır kullandığım arçelik kazandan su sızdırarak son nefesini vermiş bulunmakta

tercihim 50-65 litre fiyat performans ürünü olması, kirada oturuyorum üç beş yıl sonra kombili bir eve çıkıp çıkmayacağımda meçhul.

O yüzden uygun fiyatlı fakat sağlam bir ürün arıyorum. Hepsiburada da birçok model var, aklımı karıştırdı site =)

Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanız dileğiyle =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornman887 -- 23 Nisan 2009; 16:09:44 >

• DEMİRDÖKÜM DT-2 65S LT. TITANIUM TERMOSİFON

Arkadaşa aldık 2 ay önce . Kendisi çok memnun, tavsiye ediyor

havale de 336 Tl diyor ama piyasada aha uyguna bulabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/demirdokum-dt-2-65s-lt.-titanium-termosifon/productDetails.aspx?categoryid=17769&productid=evdemirdt265s
  • Titanyum kesinlikle düşünmeyin. Max 4-5 sene sonra kazan delinecektir.

Titanyum; sac et kalınlığı inceltilmiş, yani malzemeden çalınmış kazanları delinmeye karşı korumak için yapılan kaplamadır.

Termosifonda kullanırım, bozulursa atarım diyorsanız Süsler;

İyisi olsun diyorsanız ECA ve Bosch öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Titanyum kesinlikle düşünmeyin. Max 4-5 sene sonra kazan delinecektir.

Titanyum; sac et kalınlığı inceltilmiş, yani malzemeden çalınmış kazanları delinmeye karşı korumak için yapılan kaplamadır.

Termosifonda kullanırım, bozulursa atarım diyorsanız Süsler;

İyisi olsun diyorsanız ECA ve Bosch öneririm.

Hocam aradığım şey tam ikisinin arası, yani fiyat performans ürünü arıyorum, bu arada titanyum kasayı iyi birşey sanıyordum çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
    benim aradığım termosifon beni 5-10 yıl götürecek ve fiyatı max 400 lira olacak bir alet, max 450 ye çıkabilirim zorlayarak. bu fiyata alabileceğim en iyi ürün nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

DEMİRDÖKÜM DT-2 65S LT. TITANIUM TERMOSİFON

Arkadaşa aldık 2 ay önce . Kendisi çok memnun, tavsiye ediyor

havale de 336 Tl diyor ama piyasada aha uyguna bulabilirsiniz

http://www.hepsiburada.com/demirdokum-dt-2-65s-lt.-titanium-termosifon/productDetails.aspx?categoryid=17769&productid=evdemirdt265s

aynı üründen almış bulunmaktayım evimde duruyor kendisi şu an. servisin gelip takmasını bekliyoruz

detaylara giricek olursak, servis eski termosifonu sökmek için yirmi lira hava parası isterdi tamam dedim.

onun haricinde titanyum muhabbetinin çürümeye değil yeni değişen su sistemindeki aşırı basınca karşı olduğunu söyledi satıcı

üç taksitle 370 e bıraktı, hepsiburada dan 354 e geliyordu fakat bana bugün kurulması lazımdı, babam ısrar etti o yüzden uğraşmadım yirmi otuz lira için.

fatihteki demirdöküm yetkili bayiinden aldım, çayını içtim biraz muhabbet ettik. gayet ilgililerdi, şimdilik memnunum, umarım servis elemanlarıda düzgün insanlardır.

• Hayırlısı olsun iyi yapmışınız. Bende de demirdöküm'ün tüplülerinden var . 7-8 yıldır falan kullanıyoruz ,maşallah bir falsosunu görmedik. Bu aletin sizi memnun edecegini düşünüyorum. zaten 3 sayfa yorum var herkes çok memnun. Arkadaş da duştayken o ani ısıtıcılı dalgalardan bünyeye biraz elektrik yedikten sonra gitti bu demirdökümü aldı, 2-3 aydır çok memnun, şimdiye kadar aklım nerdeymiş diyor. Güle güle kullanınız efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 25 Nisan 2009; 16:22:53 >
  • Forumda defalarca titanium termosifon alınmaması tavsiye ediliyor ama yine gidip alıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli süpürge tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Şofben Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

Forumda defalarca titanium termosifon alınmaması tavsiye ediliyor ama yine gidip alıyorsunuz.

• çok yakın çevremde hatta biri kendi evimizde olmak üzere devamlı şahit olduğum; 3 yıl geçtikten yani garantisi bittikten sonra
    demirdöküm,arçellik,beko markalı termosifonların alt tarafından 1-2 damla akıtmak ile başlar;servis çağırılır,kazanınız delinmiş değişmesi lazım
    denilir.Kaç lira diye sorulur? 315 ytl ,e zaten yenisi kaça kii şeklinde cevaptan ve ah-vahlardan sonra servis 15 lr nızı çarpar servis ücreti olarak.
    hangi marka takılı ise ona küfür edilir,şehir suyuna lanet edilir .siz süsler derken ailenin hanımı ebn taktırmam süsler müsler evime şeklinde müdahele eder.
    Eca kulağa hoş gelir ama o da zaten bulunmaz kolay kolay.sonunda yapı markete gidilir ,tepki olarak içeriği aynı ama üstündeki yazısı farklı olan arclk,beko,DD. lerden biri alınır.
    Bu zihniyette tüketici çokluğu; besili koçların nasıl semirdiği ve bundan sonra da semirmeye devam edeceği hakkında basit bir fikir verebilir bizlere.

ma servise sökmek için 20 lr da verilmez,o kadar da şerefsiz olmasınlar,bir conta açıp içindeki suyu boşaltacak alt tarafı.

• Bana kalsa 2 hafta daha araştırmadan almazdım tabii ama peder bey pazar gününe hallolsun deyince daha fazlada uğraşmak istemedim işte. önceki termosifon titanyum değildi oda 8 yıl falan götürdü. umarım buda 5-6 yıl götürür. sonrada kombili bi eve çıkarız inş. bu arada satıcı delinmelerin paslanmadan değil basınçtan olduğunu, basıncı düşürecek dalgametreden takılması gerektiğini falan söyledi ama zaten kira olduğu için ev ve fazla masraf yapmak istemediğim için hiç dinlemedim bile. gönül ister 80 litre boş marka almayı ama hem ekonomik hemide aceleye geldiği için böyle oldu durum.

servise gelince, adamlar yamyam işte, alırken arattım servisi satıcıya dedim bi konuş almasın para, illa 20 lira deyince lanet olsun dedim çıkıp başka bi dükkan aramaya kalksam şimdi taksi parası yazacak bi o kadar daha. yamyamlık diz boyu işte, zihniyet aynı işte çorba parası kovalayan polisle. demek istediğim olay meslekte değil insanda bitiyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: kornman887

Bana kalsa 2 hafta daha araştırmadan almazdım tabii ama peder bey pazar gününe hallolsun deyince daha fazlada uğraşmak istemedim işte. önceki termosifon titanyum değildi oda 8 yıl falan götürdü. umarım buda 5-6 yıl götürür. sonrada kombili bi eve çıkarız inş. bu arada satıcı delinmelerin paslanmadan değil basınçtan olduğunu, basıncı düşürecek dalgametreden takılması gerektiğini falan söyledi ama zaten kira olduğu için ev ve fazla masraf yapmak istemediğim için hiç dinlemedim bile. gönül ister 80 litre boş marka almayı ama hem ekonomik hemide aceleye geldiği için böyle oldu durum.

servise gelince, adamlar yamyam işte, alırken arattım servisi satıcıya dedim bi konuş almasın para, illa 20 lira deyince lanet olsun dedim çıkıp başka bi dükkan aramaya kalksam şimdi taksi parası yazacak bi o kadar daha. yamyamlık diz boyu işte, zihniyet aynı işte çorba parası kovalayan polisle. demek istediğim olay meslekte değil insanda bitiyo.

Size daire girişine Eca nın su basınc regülatörünü taktırmanızı tavsiye ederim.Basıncı ayarlayabiliyorsunuz.Ben 7-8 aydır kullanıyorum.Hem tasarruf ediyorum hemde tesisatı zorlamıyorum.Çok faydası var.karaköyde 38 ytl.

• quote:

Orjinalden alıntı: sinan_15

çok yakın çevremde hatta biri kendi evimizde olmak üzere devamlı şahit olduğum; 3 yıl geçtikten yani garantisi bittikten sonra
    demirdöküm,arçellik,beko markalı termosifonların alt tarafından 1-2 damla akıtmak ile başlar;servis çağırılır,kazanınız delinmiş değişmesi lazım
    denilir.Kaç lira diye sorulur? 315 ytl ,e zaten yenisi kaça kii şeklinde cevaptan ve ah-vahlardan sonra servis 15 lr nızı çarpar servis ücreti olarak.
    hangi marka takılı ise ona küfür edilir,şehir suyuna lanet edilir .siz süsler derken ailenin hanımı ebn taktırmam süsler müsler evime şeklinde müdahele eder.
    Eca kulağa hoş gelir ama o da zaten bulunmaz kolay kolay.sonunda yapı markete gidilir ,tepki olarak içeriği aynı ama üstündeki yazısı farklı olan arclk,beko,DD. lerden biri alınır.
    Bu zihniyette tüketici çokluğu; besili koçların nasıl semirdiği ve bundan sonra da semirmeye devam edeceği hakkında basit bir fikir verebilir bizlere.

ma servise sökmek için 20 lr da verilmez,o kadar da şerefsiz olmasınlar,bir conta açıp içindeki suyu boşaltacak alt tarafı.

Aynen katılıyorum. Sömürdüler, sömürmeye devam edecekler.

Benim de amcamın kirada oturduğu evinde 3-4 senelik Arçelik'in kazanı delindi, evsahibi yine Arçelik almış

Bizim eski evdeki baymak en azından 7.5 sene dayanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 30 Nisan 2009; 11:23:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: loko

quote:

Bana kalsa 2 hafta daha araştırmadan almazdım tabii ama peder bey pazar gününe hallolsun deyince daha fazlada uğraşmak istemedim işte. önceki termosifon titanyum değildi oda 8 yıl falan götürdü. umarım buda 5-6 yıl götürür. sonrada kombili bi eve çıkarız inş. bu arada satıcı delinmelerin paslanmadan değil basınçtan olduğunu, basıncı düşürecek dalgametreden takılması gerektiğini falan söyledi ama zaten kira olduğu için ev ve fazla masraf yapmak istemediğim için hiç dinlemedim bile. gönül ister 80 litre boş marka almayı ama hem ekonomik hemide aceleye geldiği için böyle oldu durum.

Size daire girişine Eca nın su basınc regülatörünü taktırmanızı tavsiye ederim.Basıncı ayarlayabiliyorsunuz.Ben 7-8 aydır kullanıyorum.Hem tasarruf ediyorum hemde tesisatı zorlamıyorum.Çok faydası var.karaköyde 38 ytl.

uygunmuş fiyatı, alıp taktırıcam en kısa zamanda, hem bakalım titanyum kasanın canlı deneyini yapmış olurum, hem satıcıların basınç bahanesi ortadan kalkmış olur ve aletin korozyon ve paslanmaya karşı direk direncini ölçmüş oluruz. bir nevi gerçek zamanlı inceleme olmuş olur forum içinde =)

• Bu kadar genellemede bulunmayın.
    6 senedir Arçelik titanyum 65 LT. sıklıkla kullanıyoruz ve hiç sorun yaşamadık.
    Yaşadığımız tek sorun ağırlıktan dolayı montaj zorluğu. Onu da servisle hallediyoz.
  • ariston'nun titanyum kaplamalı modeli 300 tl ama izmir'de,
  • demirdöküm bazı markalara göre daha teferruatsızdır ama kullanıcısını memnun eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

Bu kadar genellemede bulunmayın.
    6 senedir Arçelik titanyum 65 LT. sıklıkla kullanıyoruz ve hiç sorun yaşamadık.
    Yaşadığımız tek sorun ağırlıktan dolayı montaj zorluğu. Onu da servisle hallediyoz.

hocam ilk mesajda belirttim bende dikkat etmedin sanirim

quote:

evimde 10 yıldır kullandığım arçelik kazandan su sızdırarak son nefesini vermiş bulunmakta

• Arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama; yer imkanınız varsa Vakum Tüplü Güneş Enerjilerine yönelin bence.
    Ben kullanıyorum ve tek kelime ile süper..
    Güneş olduğu zaman su kaynayacak seviyeye çıkıyor.Hatta hava kapalı olsa bile, 2 gün boyunca banyo yapılabilecek sıcaklıkta kalıyor.
    Ürün kendini rahatlıkla 1-2 senede kendini amorti ediyor..

Aşağıdaki video İncelemeyi izleyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_30155989/mpage_1/key_vakum%2Ctuplu//tm.htm#30177947

• vestel TR80 almayı dusunuyorum ne dersiniz? baymak yada ECA oneriyormusunuz?
  • bütçem kısıtlıydı 345 liraya ben baymak aqua komfor termosifon aldım,titanyum değil diye,ama burada ki yorumlara baktımğımda ve ürün geldiğinde titanyum olduğunu anladım.bulunduğum ilçenin suları çok kireçli,7 yıl garantisi var ürünün, eğer kazan 7 yıl içersinde kazan delinirse garanti kapsamı içine girer mi ?delinmemesi için alacağım önlemler nelerdir yardımsı olur musunuz ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.