< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Fakir Freelander RCE 7078 yada Fakir Freelander Bl 6056 Bu modeller nasil bilgisi olan var mı . Philipsede bakıyorum.ama fiyat yüksek şuan Philips fc9749/07 modeli fena değil gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MSI GAMING M7 | INTEL i7 6700K | MSI GTX 970 4G | KINGSTON HYPERX SAVAGE 2X8GB 2666 MHZ | SAMSUNG 850 EVO 250 GB | SEAGATE 1 TB 7200 RPM | SEASONIC SEA-M12II 620W 80 | CORSAIR H100i GTX | CORSAIR 780T FULL TOWER | DELL ULTRASHARP 24" U2414H | LOGITECH Z623 | XBOX 360 GAMEPAD |
|
El süpürgesi almak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir. 2 Yılda bir bataryasını ve filtresini değiştireceksiniz o kadar. 4 yıldır kullanıyorum ve hayatımda vazgeçemediğim tek ev aleti. Emiş gücü mükemmel ve oldukça pratiktir. Biraz gürültülü ancak o da normal bir husus. Kocaman süpügeler gibi emiş gücüne sahip. İhtiyacı olanlara tavsiye. Black+Decker PV1820L Li-ion Döner Kafa Siklonik Sistem Şarjlı Süpürge, 18V/27Watt https://www.amazon.com.tr/dp/B00JZLBNU6/?coliid=IKTIB0ESKTSUU&colid=3KTO8Q33KWB4C&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it3.830,00TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 18 Eylül 2023; 21:25:16 > |
|
|
|
|
Araba içib arayıştaydım Einhell aldım ama beğenmezsem iade eder bunu alırım şarjı nasıl hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MSI GAMING M7 | INTEL i7 6700K | MSI GTX 970 4G | KINGSTON HYPERX SAVAGE 2X8GB 2666 MHZ | SAMSUNG 850 EVO 250 GB | SEAGATE 1 TB 7200 RPM | SEASONIC SEA-M12II 620W 80 | CORSAIR H100i GTX | CORSAIR 780T FULL TOWER | DELL ULTRASHARP 24" U2414H | LOGITECH Z623 | XBOX 360 GAMEPAD |
|
cat doğ 8 bin küsür liraydı ondan neden almadınız ? |
|
8 bin küsür olan toz torbalı olanıydı, ben toz torbasız aldım. |
|
|
Ben c9 u geçen sene 1300 e almıştım. Piyasada tutulunca fiyatı şişirdiler. 7.5 çok fazla. Temiz kullanılmış 2.el alın C9 torbasızlar arasındaki en iyisidir. Hiçbir sorun yaşamazsınız. Dayson mayson hikaye tamamen reklam. Tek dikjat edeceğiniz , inşaat tozu gibi kum talaşları toz torbasızda süpürmeyin. Yoksa makine zarar görür.Kum Talaş beton tozu gibi şeyleri torbalıda süpürün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 12 Kasım 2023; 10:46:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Zaten dyson ile bazı şeylerde tereddüt yaşadığım için torbalı arıyordum ama c9 yorumlarını görünce Miele yerine ona yönelebilirim diye düşündüm. 2022 yaz aylarında en düşük 3500lerde fiyat geçmişi gördüm. Daha eski fiyatları bulamadım açıkçası. |
|
Hocam bende elektrikli süpürge araştırıyorum da Electrolux EUOC94DB ü soracaktım memnun musunuz diye ama toz torbalı olduğunu gördüm. Ben toz torbasız bir ürün arıyorum bahsettiğiniz philips ile aynı fiyat aslında. Yine de sorayım electrolux çekişinden malzeme kalitesinden memnun musunuz? |
|
|
|