Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.351
Cevap
176
Favori
898.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 üde işinizi görür. Nilfisk torbalı olması sebebiyle hepa filtresi daha uzun süre temiz kalır. Tobalı / torbasız ihtiyacınıza göre karar verebilirsiniz.

Süpürgelerde hazne dolu/kirli bekleyince koku yapar. Her kullanımda boşaltmak adına torbasızlar daha pratik. Fakat torbasızlarda hepa filtre çabuk dolar. Temizliği pek pratik değildir.(ben risk alıp makinede yıkıyorum). Hepa öncesi torba veya sünger filtre, hepanın daha temiz kalmasını sağlar.

Nilfiskin ucuz uyumlu torbaları var. Sık değiştirirseniz koku problemi yaşamazsınız.

Samsungda 3A performans varmış, 3A demek sağdan soldan toz kaçırmıyor demek. Torbasız süpürgeleri her kullanım sonrası boşaltmak torbalıya göre daha maliyetsiz, torbalıda torbayı mecbur çöpe atıyorsunuz. Ancak bu seferde hepa filtre temizliği zahmetli olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Ekim 2024; 15:0:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Halı var ama halı denmez yolluk gibi bir şey 2-3 m2 var yok, sorun çıkarmaz herhalde vereceğim yarın sipariş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Çok kaliteli bir alet değil, ancak yokluğu sorun çıkarır. Yolluğu çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 21 Ekim 2024; 21:16:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

Bugün teslim alıp denedim. Beklediğimden çok daha iyi bir emiş gücüne sahip. Ayakta durması, kablonun uzunluğu, sarılabilmesi vs. ufak şeyler ama muadililerinin pek çoğunda yok. Teşekkürler. Kaldı yedek hepa filtre almak.

• Arkadaşlar 2020 yılında burdaki arkadaşlarında tavsiyeleri üzerine Miele Cat & Dog almıştım. Halen ilk günki gibi resmen bir canavar gibi çalışmaktadır. Halıları tutup kaldırıyor güç azaltmanız gerekiyor. Bu süre zarfında yazlık eve 1 adet arçelik aldık garantisi bitmeden boruları falan dağıldı aksesuar diye garantiye saymadılar.

• Merhaba, yeni süpürgelerin emis güclerinin daha düşük olması dezavantaj mı yoksa aparat, sızdırmazlık faktorleri sayesinde aynı çekiş performansına ulaşabilirler mi?

• Merhaba.
    Evimde kedim var o yüzden iyi bir cat and dog süpürge arıyorum.
    Hangi markayı önerirsiniz.

• Merhaba, kablolu hafif ve çekiş gücü yüksek güzel bir makine arıyorum. Sanırım kablolu makineler dikeylerde olduğu gibi kırılıp koltuk altına girmiyor. Tavsiyeniz var mıdır? 10k ya kadar çıkabilirim. Bel fıtığım olduğu için dikey süpürgeler yoruyor beni,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miele toz torbalarında üç al iki öde var. Orjinal miele satıcılı.

Tami yüzde 20 e ticaret kampanyası ile paketi 233 TL'ye geliyor. Çakma torba fiyatına orjinal torba. Dileyen alabilir.

https://app.hb.biz/jdlAPV62ci31

• Fakir RCE 7078 almıştım ama süpürme esnasında başlık çıkıyor. Havaya kaldırınca sağa sola dönüyor. Eklem yerinde mi sorun var ben mi yanlış bir şey yapıyorum bilmiyorum.

Eklem yeri cok gevşek. Var mı çaresini bilen

• Arkadaşlar merhaba bir süpürge almayı düşünüyorum, evde hayvan veya alerjik kimse yok. Bolca halı var, PHILIPS XB9185/07 modelini düşünüyoruz. Acaba ideal bir ürün müdür? O fiyatlara alınabilecek başka bir süpürge var mıdır? Tercihen yine philips düşünüyoruz alternatifleri varsa da. Torbalı veya torbasız olması fark etmez.

• byyigit B kullanıcısına yanıt

Başlığı açan kişi benim ve hala aynı nilfisk'i kullanıyorum.

• CDY C kullanıcısına yanıt

Başlığın havada akış oluşturması emiş gücünden daha önemli. Bakın emiş gücü çok yüksek iken başlık yüzeye yapışıyorsa akış çok azalacak ve yeter miktar toz almayacaktır. Başlık eğer yüzeye yakın ve iyi toz kaldıran bir tasarıma sahipse daha iyi temizlik olacaktır. Dolayısıyla emiş gücü düşük bir ürün alıyorsanız başlığın da iddialı olmasını gözetin.

• Arkadaşlar merhaba bir adet kedim var ve maalesef çok tuy dokuyor süpürge makinesinden de çok korkuyor . Sıfır ses ile çalışan makine var mı kedimin üstüne tutup tuyleri çekebilmem için ? İnternette biraz baktım çoğu makine sessiz yazıyor ama araştırdığımda sesten şikayetçi insan dolu

• minimelist kullanıcısına yanıt

Biz yazlık evde Nilfisk One model, kablolu, kompakt, çok hafif ve toz torbalı süpürgeyi kullanıyoruz. Süpürgenin çekim gücü çok iyi. Yazın evde tüm pencereler açık. Evin içine her yerden toz toprak ve yaprak yağıyor. Böyle bir durumdaki evi harika temizlediğini söyleyebilirim.

Ayrıca toz torbasını bulması kolay ve fiyatları da uygundur.

• warcer kullanıcısına yanıt

Kedinizin tüylerini süpürgeyle çektirmek, kedinin iç organlarına zarar vermesin?

• Xerus kullanıcısına yanıt

Şu anda üretilen Philips süpürgelerle 2010 yılında üretilenler arasında süpürgenin malzeme kalitesi ve çekim gücü bakımından dağlar kadar fark var. Şu andaki Philips'lerin kaliteleri düşük.

• Şu anda.miele almayı düşünsek ne önerirsiniz?

• şu an kullandığım süpürge philips Performer Silent cat & dog ama o kadar hantal ve ağır ki çok zorlanıyorum. halıya resmen yapışıyor zor hareket ettiriyorum fakat ona rağmen doğru düzgün temizlemiyor halıları. en ufak engelde olduğu yere çakılıyor resmen hiç kullanışlı değil. artık boyun ve omuz ağrılarından dolayı değiştirmek istiyorum. max 15k bütçem var. hafif ve kullanımı kolay, halıları rahatça temizleyecek bir süpürge öneriniz var mı?

• marsekspresi M kullanıcısına yanıt

Nilfisk'in One süpürgesini önerebilirim. Hafif, kompakt, toz torbalı, çekim gücü oldukça iyi, toz torbaları uygun fiyatlı. Toz torbasını değiştirmesi çok kolay.

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.