Şimdi Ara

Elektrikli Şehir içi Motosiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar şimdiden teşekkürler.Beyler bu yazın yaklaşık 2-3 ay sonra elektrikli motosiklet alacağım nasip olursa düşündüğüm model mondial klasik ama şu ehliyet plaka sıkıntısından dolayı kafam baya karışık bilgisi olanlar yazabilirmi?
    Birde 3 tekerli 2 kişilikler mi daha iyi mesela yuki midilli L yoksa tek kişilikler mi?Bilgisi olanlar yazarlarsa memnun olurum..
     Elektrikli Şehir içi Motosiklet

• Merhaba sanirim a sinifi ehliyetin olmadigi icin elektrikli scootee istiyorsun.ben bu sene yazin yuki orion kullandim.aslinda bakarsan elektrikli scooter olayi guzel yok denecek kadar az paraya gezebiliyorsun baslarda cok hosuma gitmisti fakat zamanla sıkılmaga basladim cunku elektrik akusunun performansi her ne kadar duzgun sarj etsende dusuyor ayrica bir yere giderken surekli kilometre hesabi yapmak zorunda kaliyorsun.kalan elektrigi gosteren gosterge benzindeki gibi degil gaza basinca birden asagi dusup gazi kestiginde yukari cikiyor bu yuzden kesin bir bilgin olmuyor.b sinifi ehliyetin varsa bu aletleri kullanirken sorun cikmaz ama tavsiyem a2 sinifi ehliyet alip 50 ya da 100 cc kucuk bir scooter alman.vergiside yok istedigin yerede goturur seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baysalatalik B kullanıcısına yanıt
    Ne kadara alabiliriz o tarz bi motoru ve bildiğiniz modeller varsa söyleyiniz iyi akşamlar

• MRSHN06 kullanıcısına yanıt
    Sizin butceniz yaklasik ne kadar buna gore size oneride bulunabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baysalatalik -- 7 Şubat 2016; 0:41:40 >
    1.000-2.000 kadar ve bu motorların muayene ve sigortaları oluyor mu?ve a2 ehlıyetınız varsa ne kadara mal oldu ve alması kolay mı
  • Sanirim plaka masrafi ehliyet masraflari ve motor toplam 3500 lirayi bulacaktir.trafik sigortasi ve bakimlari hakkinda net bir fiyat soyleyemem ancak a2 ehliyet almak eger b ehliyetiniz varsa cok zor degil.sanirim butcenizi bir miktar asiyor butun bunlar.elektrikli scooter sizin icin daha iyi olacak bu durumda.

Onlara ehliyet plaka gerekli mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Onlara ehliyet plaka gerekli mi?

Kardeş eğer sigorta ve muayene de gerekli ise mormal motor almak daha mantıklı 125cc veya 100cc zaten vergisi pek fazla değil.Peki bu elektriklilerde sigorta muayene gerekli mi?
    Muayene hakkinda bir bilgim yok fakat sigorta gerekli yasal olarak.

kardeş ortalama kaça alınır bi elektrikli motosiklet? ikinci el.
    1.500 2.000 lira araliginda birseylere denk gelebilir.siz tam olarak ne amacla kullanacaksiniz bu aleti acaba zaten trafige cikmaya pek uygun aletler degil maksimum 45 50 kilometre hiz ile gidebiliyorlar ki sarj azalmaya baslayinca bu dahada dusuyor ara sokak gibi yerlerde kullanilabilir.bu yuzden plaka yasal olarak gereklide olsa pek sorun cikicagini zannetmiyorum.b sinifi ehliyetiniz varsa yeni duzunlemeye gore bu aletide kullanabiliyorsunuz sanirim cunku moped olarak geciyolarlar zaten yeni ehliyetlerin arkasinda ilk sirada bu var gorursunuz.yani ikinci elde 1500 tl gibi bir fiyata isiniz gorulmus olabilir.

derhane ev arası kullanacağım 2-3 km yani b sınıfı ehliyet de yok uaş 17 bende kask takıp kurallara uyulduğu sürece sorun çıkacağını sanmıyorum çok sağolun bana zaman ayırdığınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.