Şimdi Ara

Elektrikli motosiklet ve paket servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi bu konu daha önce zibilyon kere konuşuldu felan demeyin cunki bu konunun konuşulduğu seneler elektrikli motosikletler yeni yeni piyasaya cikiyodu kullanan yoktu

Simdi tekrar hortlatmak istiyorum bu konuyu elektrikli motosikletler sorunlarini hallettimi kullananlar memnunmu arkadaşlar ? Paket servis için uygun mu ? Zırt birt bozulup erkenden bataryası ölüp servisle problem yaşayıp bizi yuz ustu bırakır mi ?

Sigorta vergi ve benzin parasindan cidden rahatsız oluyoruz . 3 4 bin liralık motorun vergisi sigortası yarisini geçiyor çok hoş bi durum değil. Kaldiki ürünü zaten müşteriye ucuza ulastirmaya çalışıyoruz birde benzin parası maliyete yahut kazancimiza yansiyor. Sene 2019 artik yeni çıkan elektrikli bisiklet/motosiklet ne diyosaniz artik :) su plaka vergi ve sigorta istemeyen cinsten olanlar. Artik bizi mutlu eder mi ? Tavsiye ettiginiz model var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bundan 6 yıl önce kadar şirketimizde vardı. Ortalama 35 km kadar hız yapıyordu. Fakat benim kullandığım cihaz üst düzey değildi. Normal bir cihazdı. Cihaz çok dengesizdi, manevra yaparken 2 kere düşünürsün. Trafikte motor zaten adam yerine konulmuyor ama bu hiç konulmuyor. Ayrıca hızı çok düşük olduğundan sol şeritten gidip sola dönmek gibi eylemler çok zor.
    Fakat çok tasarruflu cihazlar. Orta kalitede bir cihaz alınıp denemekte fayda var.
  • Hocam bak şöyle söyleyeyim sana bunların ortalaması 50 km menzil var. E şimdi kurye arkadaş 25 km yol gitmesi lazım ki geriye 25 km gelsin. Buda full şarjda. Birde bunların kalbi batarya biliyorsun batarya tam boşken 7-8 saat şarjda kalması lazım ki. Paket servis için 30 dk bile büyük zaman. Ben 3 yıldır elektrikliye biniyorum oldukça da memnunum ama ben patron olsam 50 cclik motor alırdım. Elektrikliler kuryeye gelmez

• Ben almak istiyorum yakında bir tane. 1000w üstü olanların hız sorunu olmayacağını düşünüyorum. 2000wdan örnek 80-90 rahat yapıyormuş ve rampada hızı kesilmiyormuş. 4000wa kadar B ehliyet sürebiliyor galiba. Ama menzili sorun. Paket serviste çalışanlar günde kaç km yapıyorlar acaba? Orta yoğunlukta ve mesafelerin kısa olduğu bir semtte nasıl olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket servisçiler bildiğim kadarıyla çok yol yapıyorlar hocam nerede yaşadığını nereye servis olacağını bilmeden konuşuyorum ama elektrik motosikletin aküsü vesaire size daha çok pahalıya patlar gibi geliyor.

Tavsiyem 50cc motorlar B ehliyeti ile kullanılıyor ve sigorta/vergi falan da yok.

100cc'de sigorta zorunluluğu var fakat vergi zorunluluğu yok diye biliyorum (yanlış hatırlamıyor isem) buda aklınızda olsun.

Bence benzinli bir motor almanız daha mantıklı olacaktır. Kaldı ki honda spacy 110 gibi kurye motorları gerçekten çok az yakıyor.
  • Mesafe çok azsa küçük esnaf stili iş yapıyorsanız elektrikli bisiklet olur mesafe uzaksa yüzüstü kalırsın
    Ayrıca bu bisiklet te elektrikle şarj olmayacakmı ?? Hem elektrik faturan fazla gelecek hemde kablosuydu vs şarjıydı onlarla uğraşacaksınız
    Kuryenin alması gereken motorlar bellidir (activa s Spacy spacy alpha gibi )
    Ha bunlar pahalı dersen de hero pleasure bak hem şirin hem kuryenin işini fazlasıyla görür hazır kurye sepetli ikinci eller 4 bin 4.500 civarına bile var
    Bu saydığım motorların hepsi çok az yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 8 Nisan 2019; 23:58:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.