Şimdi Ara

Elektrikli motorumu satmalimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslarim saygi deger abilerim size birsey danismaya geldim Gecen sene 2000 liraya aldigimiz stmax alfa 1200 e kazalar yuzundende 300 lira masraf yaptigim elektrikli bisikletime musteri buldum 1200 lira veriyor suanda sag ve sol tarafindaki camurluklarda catlak var ayak koymalik olan ve sinyalleri calismiyor arka sag sinyalde kirik 100 liraya gicir gicir olur babama sordum istersen bu yazda kullan istersen sat istedigini al karismam dedi benimde hevesim gecti gibi sanki birazda yetmiyor 1 gece sarza takiyosun 65 km hizla 50 km yol gidiyosun yokus dinlemez ama baya bayilir dikligine gore 20 kmye kadar hizi duser istanbul buyukcekmece semt satayimmi yoksa bu yazda kullanayimmi birazda sogudum cin mali diye illallah ettirdi sahilde gezmesi gurpinar sahiline avmlere kumburgaza falan gitmesi zevkli oluyordu ama masraf yapmadan 1 hafta kullanirsiniz sonra 5 tllikte olsa stop lambasi patlar degismesi gerekir onerilerinizi bekliyorum mobil oldugu icin imlada hatalar olabilir anlam bozuklugu ve uzun olmus olabilir k bakmayin ama fikir vercek herkese tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonum ve pcm var satarsam logitech g27 yada orjinal ps3 ve yeni oyunlardan falan alirim gta5 falan siz ne dusunuyosunuz

• Sat ve gerçek bir motorsiklet al

• bence sat hocam. güzel bi bisiklet al. pedal çevirirsin spor olur hem. kalan para da durur kenarda lazım olur bi gün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrikli motor pişmanlıktır gerisi hikaye. Ben 500 lira bile vermezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Çinden Elektrikli Scooter Almak
    4 yıl önce açıldı
    Elektrikli motosiklet tavsiyeniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.