Şimdi Ara

Elektrikli araçlar hiç keyifli değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
4.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 5-10 günlüğüne ABD' ye falan gittim tatil için. Tesla model S deneme imkanım oldu. Gayet konforlu ve teknolojik. Ama hiç keyifli değil. Keyifli derken şöyle keyifli değil mesela bi arabanın motor sesini duymak ister insan. Gaza basınca o vrınnn sesini duymak ister. Ama elektrikli araçlar da o yok. 120' ye çıkınca nnnnn diye ses geliyor arabadan. Elektrik yaygınlaşırsa tahminimce bazı araba sporları biter. Torunlarımız bu keyfi alamayacak gibi yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak etme bizim ülkemizde elektrikli araçların yaygınlaşması çok uzun yıllar sürer. O vrınn sesini daha çok duyarız.

• ozbayram kullanıcısına yanıt
    Aslında o sesi duymak için bayağı para harcıyoruz. Elektrikli araç alsak elektrik faturası kol gibi gelecek. İki tarafdan da hep kullanıcıya giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeaHawk009

Aslında o sesi duymak için bayağı para harcıyoruz. Elektrikli araç alsak elektrik faturası kol gibi gelecek. İki tarafdan da hep kullanıcıya giriyor.

Yanlış anlaşılmasın içten yanmalı motoru ve sesini bende çok seviyorum. Ama ülkemizde elektrikten akaryakıttan aldıkları kadar vergi alamayacakları için elektrikli araçlar ülkemize olması gerektiğinden çok sonra yaygınşaşacak. Kol gibi diyorsunuz ya, en iyi kol gibi geçirme akaryakıtta. Devletimiz çok yaşa.....

• ozbayram kullanıcısına yanıt
    Devletimiz yaşasında bizi bu hale getirenler yaşamasın.

• Evde sarj edebilmen için bahçeli evin olması lazım arabayı apartman dairesine mi çıkarıp sarj edecen

Zaten istasyonları kurulsun hem ucuz hem daha hızlı sarj yapacak istasyon varken evde sarja takılmaz şimdilik.

İstasyonlar tam dolumu 15dk da yapabilecek kapasitede olursa süper olur

• 2005 yılından beridir f1 takip ediyorum o yıllarda 2.4 motor 8 silindirli 19 bin devir sınırlamalı motorlar vardı İstanbul park taki ilk yarışı hatırlıyorum o ne muhteşem ses ti öyle..

şimdilerde f1 1.6 litre v6 motora sahip ve araç var sesi yok resmen spürge sesi gibi..
    birde formula e diye bir elektrikli seri çıkardılar ki sormayın resmen uzaktan kumandalı arabalr gibi.

belki çevre vs doğru yanlız hiç bir sürüş keyfi adrenalin almak imkansızlaşıcak zamanla..

ben bunu takip ettiğim seride yaşayanlardanım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E formula var, araçlar bataryali yani tamamen elektrikli. Şartlara her zaman uyum sağlanır merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: anıl72

E formula var, araçlar bataryali yani tamamen elektrikli. Şartlara her zaman uyum sağlanır merak etme

uyum derken 2005 yılındaki f1 araçlarının bir videosunu izle birde 2017 araçlarını..
    aradaki fark resmen bir devrin kapanması..
    motor sporlarından bahsediyoruz tamamen elektrikli bir seri anlaşılabilir ama siz adrenalin içeren makinayı süpürge sesli birine dönüştürdüğünüzde adı
    uyum değil seyirci kaybı ilgi alaka eksikliği ve boş tribünler oluyor ki şu an f 1 bunu yaşamakta.
    şirketin yeni sahipleri amerikalılar buna çözüm üretmeye çalışıyorlar..
    yol otomobilleri için yapılacak malesef bir şey yok.
    elektrik var ses yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 30 Temmuz 2017; 9:35:45 >
  • Bütün arabaları elektrikli yapsak bunları şarj edecek kadar enerji altyapısına sahip değilmimiş forever içten yanmalı

• Hic bir seye yaranamiyorlar.

• Motor sesi duyunca ne oluyor ?

En komiğime giden argüman bu. Motor sesi yok.

• Tüplü araçlarda olduğu gibi elektrikli araçlar arttığında elektriğe zam yaparlarsa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 30 Temmuz 2017; 11:2:54 >
  • Motor sesi bencede güzel ama kaçımız 1.6 motor üstü arabaya biniyoruz ki. Olacak şöyle bi v6-v8 ozaman eyvallah. Fındık kadar motorlara bi dünya para veriyoruz hele dizelse zaten traktör spec. Keşke elektrik yaygınlaşsa da bizde geçiş yapabilsek.

• Yaşın 18 gelmiş 27 yaşındaki bana ergen çoluk çocuk diyorsun . Sanane kardeşim zevkimden? Çoluk çocuk ister miş miş. Sok kafanı oynadığın kuma.

Bu arada yapay ses teknolojisi mi? güldürme beni. Yapay ses teknolojisi istesem bisikletimin jantına kart falan takardım. Ses dediğin motorun doğal sesi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 30 Temmuz 2017; 11:44:12 >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Sana göre birşey olmadığı kesin ama ben motor sesinden çok şey anlıyorum. Olacaktı şöyle 4.6 V8 Mustang o zaman görecektin motor sesini.

• Bakın araba ile uğraşmayı sevmeyenler var biliyorum. Ama ben çeşitli yükseltmeler yapmayı , motor sesi dinlemeyi ve o performansı hissetmeye bayılıyorum. Şimdi motoru upgrade yapmaya açık bir araç arıyorum. Turbocharger falan taktıracağım. Chip tuning yaptıracağım. Gaza basınca o canavarın nasıl kükrediğini hissedeceğim arabalar seviyorum. Bunları yapmaktan nefret ediyor olabilirsiniz saygı duyarım. Ama max18 yaşındaki ergenlerin bana çoluk çocuk demesini hoş bulmuyorum ve Allah' a havale ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 30 Temmuz 2017; 11:45:23 >
  • elektirikli mobilet kullanmıştım baya zevkliydi,sıfır sessizik harika birşey.keşke herkes elektirikli kullansa.

• sanallaştırılmış motor sesi var onu verirler sorun kalmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etmeyin yaygınlaşınca ürünlerimiz de çıkar

Gaza basınca motor sesi çıkaran gaz sesi ürünü

Ya da kaçak elektrik pedalı falan :))

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.