Şimdi Ara

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay yeni elektrikli arabamı aldım ve ilk uzun yol deneyimim için biraz heyecanlıydım. Açıkçası şarj konusunda endişeliydim, yolda duracak yer bulmak hep kafamı kurcalıyordu. Sonra E4 Şarj istasyonlarına denk geldim ve denemek için durdum. Arabamı bağladım, işlem çok hızlı ve kolaydı zaten. Beklerken de kahvemi içip biraz işimi halledebildim, küçük bir şey ama yolda büyük rahatlık sağlıyor cidden Türk Telekom Ventures’ın desteğiyle Türkiye’de şarj altyapısının hızla geliştiğini görmek de ayrı bir güven verdi cidden Artık yolda “ya şarj bulamazsam” diye düşünmüyorum. Şehir içi ya da uzun yol fark etmez, elektrikli araçla seyahat çok daha rahat ve stressiz hale geldi benim için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben son 1 yıldır devamlı elektrikli araç kullanıyorum bu yüzden şarj istasyonları benim için gerçekten hayat kurtarıcı. Özellikle uzun yolda denk geldiğimde içim rahat ediyor ve çok büyük rahatlık gerçekten de. Bir de ben aracım için Türkiye sigortadan yeşil kasko yaptırdım, elektrikli araçlara özel avantajları görünce baya hoşuma gitti. Hem çevre dostu bir seçim yapmış oldum hem de aracım güvence altında yani daha ne isteyebilirim ki

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.