|
Selam arkadaşlar, Klişelerin dışında elektrikli araba deneyimi olmuş arkadaşlardan yorum bekliyorum. Benzin masrafı ve bakım giderleri can sıkıcı hal almaya başladı. Suan 1.3 tce benzinli arac kullaniyorum. Yillik 20-24 bin km yol yapıyorum. 5000 km ortalamam 36 km/h yani %80 şehir içi araç kullanıyorum. Günlük 20 km civari yol yapiyorum ve 600 km uzun yol gidiyorum yılda bir iki kere. Onun dışında en uzak menzilim 200 km civarında aylık şehir dışı seyahatlerim. Çok planlı ve düzenli biri değilim. Ayağımı gazdan çok çekemiyorum. Evde 220 mevcut fakat 380e izin vermez site yönetimi, o yüzden 3.5 kwh ile şarj edebilirim. Bu durumda elektrikli araç önerir misiniz, önerirseniz marka model ne olmalı? Sorun çıkartma ihtimali düşük olmalı, sürekli serviste oylanacak vaktim yok malesef hayatı yoğun yaşıyorum. Ev3 begenemedim, ev6nin menzili düşük yoksa o araba çok hoş olmuş. Togg? Gazlama durumunda menzil ne kadar etkileniyor? Hiç satış deneyiminiz oldu mu? Değer kaybı ne oranda yaşanıyor, hızlıca araç bozmak istenildiğinde elden çabuk çıkartılabilir mi? Kötü bir sarj deneyiminiz oldu mu? Yardim ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı