Şimdi Ara

Elektrikli araç sahipleri şikayetçi: Yavaş şarja yüksek hız ücreti ödüyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy şu anda #10
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    insanların belli rutinleri var. ben benzinli kullandığım halde hep aynı istasyondan alıyorum istisnalar ve şehir dışı yolculukları haricinde.
    memnun kalmasam başka istasyon rahatlıkla bulabilirim ama kendi rutinindeki bir elektrikli araç kullanıcısının çok alternatifi olduğunu düşünmüyorum.

• yasal tokatçılık, ortalama hıza göre fiyatlandırma zorunlu hale getirilse bu seferde fiyatları yukarı çelip şirketler yine bizlerden aynı parayı alacaklar.

• thyr1234 kullanıcısına yanıt

Kattığı ağırlık yüzünden artan sarfiyat kadar enerji üretemiyordu diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli aracın Türkiye de daha 10 yılı var

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Genelde park halinde şarj yapabilir biraz ama giderkende ağırlık yaratır.

Kapalı otopark kullanan çok var. Birde araba binalar arasında güneş genelde görmediği zaman çok o yüzden başka yerde üretip tüketmek hep daha iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkemizin genel ahlak ve etik durumu. Maalesef çökmüş durumda. Allah aklı olanlara, insan gibi ülkesinde yaşayıp vergisini düzenli ödeyenlere sabır, akıl fikir versin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neden buna şaşırıyosunuz anlamadım. internetim güya 100mbps. ama hızını ölçüp 100'e yakın çıktığı ender anlarda bile aslında çok yavaş. speedtest yakındaki bir vericiyle aramdaki hızı ölçüyor sadece. yurtdışına bağlandım mı (yurtdışına çalışıyorum) sürünüyor resmen. ha o bizi ilgilendirmez deseler tamam, 25-30 çıkıyor 50 çıkıyor en fazla genelde.

• desparegas D kullanıcısına yanıt
    Arabanın su giderlerine de türbin koysunlar. yağmur yağınca elektrik üretir.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Sen klavye başında dalga geçerken adamlar yapacak bu dediklerimi ileride

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Doğru cevap 5, kabloyu kesip bakır satan kablo hırsızları olacak.

• desparegas D kullanıcısına yanıt
    Güneş paneli mantığıyla çalışan sunrooflar vardı Passat B5.5 ve B6 da ama sonra ne oldu bilmiyorum başka hiçbir araçta görmemiştim. O özellikli sunrooflarda ne işe yarıyordu onuda bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen epdk çıkmış yok şu kadar soket var, araç başına bu kadar soket düşüyor, şuna buna ceza verdik falan geveleyip durmuş. Kardeşim goygoyu bırakıp gerçek problemlerle ilgilenin. Dolar tutmayı biliyorsunuz 7 tl den 15 tlye kadar 2 katına çıkan şarj fiyatları mı olur? Zıçam böyle serbest piyasanın içine.. Akaryakıttaki gibi regülasyon getirin. Altyapı yetersiz, şarj hızları leş ama tam para alınıyor. Şarj kullanmak için 180 tane firmanın ayrı ayrı uygulamasını indirmen lazım. Tek çatı altına almayı bir türlü beceremediler. Şarj@tr de aktif görünen soketler gidiyorsun bozuk çıkıyor!! Kim kime dumduma saldım çayıra mevlam kayıra şarj işinde tamamen kaos hakim. Epdk iş yapıyormuş gibi görünen ama sorunlara çözüm getiremeyen bir kurum, bu işi becerebilecek liyakatli kadrolar lazım. Laf ebeliğinden başka bir icraat yok..!

• Ben artık 2 li şarj yerlerini tercih etmiyorum. Lumicle gibi tekli olan hızlı şarjlarda togg ile olması gereken hızları alıyorum. Lumicle da otobanlarda bolca var ama şehiriçinde yeterli değil. Fiyatı da 10.79.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortalama hıza felan hiç gerek yok.
    30 dk şarj ettin. Aralardaki toplam 25dk hızlı şarj, o fiyattan ödenecek. Ara ara zamanları topladın 5 dk yavaş şarj olmuş ise 5 dk'sı düşük fiyattan ücretlendirilecek.

Yazın klima kullanıldı diye elektrik altyapısı zorlanan bir ülkede elektrik araç altyapısını biraz zor zaten. 30 dk şarj ettin hepsi düşük güçte. Ama adam sana yüksek fiyattan satacak. Önüne geçmek gerekiyor. Hızlı altyapısı olan hızlı para kazansın tabii ki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 5 Eylül 2025; 01:22:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.