Şimdi Ara

Elektrikli Araç Dönüşümü tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir VW tosbağa veya arkadan itişli ucuz bir pickup tarzı araca elektrik motoru takıp dönüşümünü yapacağım, eski bettle iyi bir tercih ama aküleri koyacak yer darlığı var, caddy, connect gibi eski model arkadan itiş araç ne olabilir? aklıma hiçbir model gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 27 Ekim 2013; 15:37:10 >

• Tuhaf gelebilir ama anadol pickuplar fena olmaz.
  • forumdaki mühendisler görev başına
  • Kilometre başına 2 kuruş tüketim kimsenin ilgisini çekmiyor sanırım...
  • Hedefiniz nedir. Elektrikli araç dönüşümünde, hedef çok net ortaya konmalıdır. Aksi halde pek tatminkar sonuç alamayabilirsiniz.

İlla pickup tarzi bir şey istiyorsanız. Anadol u öneririm. Hem fiberglass yüzünden hafif olacaktır. Hemde arka arafta bol bol yer var.

Basitliği açısından VW bug en çok tavsiye edilen araçların başında gelir.
  • hedefim 300km menzile ulaşmak, bunun için de iyi bir taşıma kapasitesi lazım. vw bug ile aşağı yukarı 100km menzil elde edilmiş 12 adet akü sığıyor içine arka koltuklar da iptal edilerek. pickupta bol bol alan olduğu için hem kapasitesi yüksek hem montajı basit olacaktır. anadol çok kötü yalnız bu konuda aslında genel olarak elektrikli araç dönüşümü hakkında bilgilerimizi paylaşabiliriz, yurtdışında millet forum açmış bunun için ama bizim gibi ekonomiye en çok ihtiyacı olan bir ülkede hiç bahsi geçmiyor
  • Acaba Mühendis arkadaşımız bunu yaptı mı? Merak ettim. Ne kadar güzel böyle fikirleri olan arkadaşların yazısını okumak. Ama sonra bilgi vermemiş. Belki benim sitemde yayınladığım woswos elektrikli onundur. Bilemiyorum. Olabildiğince kaynak topluyoruz böyle gönüllü ve seven :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok şu an için bir gelişme olmadı, niye derseniz bunu yapsam işletmesi bir dert, kullanması bir dert. Bu ülkede iyi birşey yapılmaz, ümidi kestim çoktan. İşten güçten hayatı yaşayamıyorum zaten (8 aydır sürekli mesaideyim gece 11-12 ye kadar, bazen sabahlama) bunun gibi hobilere hiç vaktim kalmadı. Yurtdışına çıkarsam yaparım umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.