Şimdi Ara

Elektrik ve doğal gaza yüzde 25'lik dev zam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akp lilere ne anlatsan boşşş. Sence yazdığından bir çıkarım yapabilecek mi ? Sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyada gaz ve yakıt zamlarını en iyi absore etmiş ülkelerden biriyiz şu an dünya yanıyor malum,dünya zevkten saç taramıyor şu an mod hala akp lö lö.

Ha böyle giderse bunlarda daha çok iyi günler, ilaç krizide kapıda.

Böyle saçma sapan ucuz siyasi laflarla akp nin tam tersine oyunu artırıyorsunuz bayıldığınız almanya %140 yaptı haberiniz varmı yoktur, yanımızdaki yunanistan bile kavruluyor bir çok kaleme tarihinin en büyük zamları geldi özellikle benzinde tarihi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Nisan 2026; 13:16:18 >

• lterlemez L kullanıcısına yanıt

Hocam ciddi misin.. hidroelektrik rekor yağışlar sonrası tarihi elektrik üretti hatta yaz mevsimi karların erimesiyle tümden rekor olacak doğalgaz payı rekor düzeyde düşmüşken bu zammın geçerli sebebi elektrik açısından. Fosil yakıtta toplanamayan vergiler elektrikten karşılanacak çok basit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 4 Nisan 2026; 13:24:20 >

• tbbtl T kullanıcısına yanıt
    Faydası yok ki etmemen. Adamlar bu dünyada hakkını yiyor. Anlatıldığı gibi ilahi adalet kavramı ruhani şeyler başka bir yaşam da yok. E yine mağdur olan sensin benim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

zamanında bunu gevşek gevşek dillendirenlere selam olsun

bak bir tanesi burada mesela, bu makarnacı ne düşünüyor şimdi diyeceğim de düşünme yetisi yoktur

Abdulhamit Han'ın yalnızlığına bırakmadık!

ha bir baktım da şöyle başlığa, burada da üstteki modelden bolca varmış. Herif savaş cart curt geveliyor. Ona yoruyor halimizi hala...Zeka ve omurga ara ki bulasın bu modellerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 4 Nisan 2026; 16:22:0 >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Kademeler ortalama tüketimlerin %75 fazlası imiş güya, ortalamaları Tüik hesaplamış sanırım!
    Bu arada kademeyi aşarsanız, aşan kısmı kadar değil; tüm tüketim fahiş tutardan faturalandırılacak.

• sissil kullanıcısına yanıt

Bari seçimde tepki versin diyeceğim ama seçim zamanı bunların aklı başka boyuta geçiyor.

• Hüloooooooğğğğğğ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

burada söveceksen ne akp ye ne chp ye sövücen gidicen abd israile sövücen okey,bunlarda daha çok çok iyi günler kıymetini bilin derim.

savaşa 5000 km+ uzakta olan ülkeler bile senden kat kat daha ağır zam yemişken yakıt sıkıntısı yaşarken hükümette gayet başarılı ister kızarın ister bozarın gerçekler bu ben en az %40 bekliyordum .

sizin psikolojiniz avrupa yakasından,sanki nişantaşına göktaşımı düşüyor, banane dünyadan sahnesine benziyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Nisan 2026; 18:47:3 >

Sana göre akp her koşulda başarılı zaten. Zaten partizanlık böyle bir şey. 2. dünya savaşı varken neden seninkiler yokmuş gibi chpyi suçluyor o dönem için? Ne ekerseniz onu biçersiniz kerocum.

ben dünya üstünde yaşıyorum marsta değil diğer dünya ülkelerinin zamlarına bakıyorum gayet zamlar ortalama altında savaş dibimzde olmasına bizi direk etkilemesine rağmen gayet başarılılar tebrik ediyorum. 

avrupadan bile iyiyiz şu an ha tabiki kimsenin tansrısal bir gücü , sınırsız absore edicek gücü yok, bu ortam sürerse o kelinize değil chp akp,babanın partiside gelse pek çare olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Nisan 2026; 20:0:24 >

Ülkenin ana muhalefet partisi bile liyakatsız , biraz kültür eğitim Dünya görüşü olsaydı CHP'de Kılıçdaroğlu aday olmazdı son seçim

Daha geçen hafta, elektriğin %50sii

yenilenebilirden üretiyoruz diye hava atıyorlardı :)

demek ki daha az olsa, kimbilir kaç olacaktı :)

şimdi yandaşlar bunu haklı buluyorlardır!

yarın belediyeler suya zam yapmaya başlayınca da

çıkarlar, chp suya zam yaptı diye hönkürürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

yandaşın görevi bu hocam. hükümet yapınca savaş var ne yapalım tüm dünyada böyle. savaştan öncesini bilmiyoruz sanki

O zaman önce senin reis çıkıp "dünya savaşında chpnin başarısıydı, ekmek karneleri diye biz hep algı yaptık" desin bakalım.

Bugün chp başta olsa senin etmediğin laf kalmazdı. O yüzden babanın partisi falan hiç deme.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.