Şimdi Ara

Elektrik süp. tavsiye lütfen. yardım-öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ağustosta düğünüm var tüm ihtiyaçlarımı bu forumdaki tavsiyeleri kullanarak alıyorum. max 400-500TL arası. bana kalsa 500tl bile çok ama hepa 13ler genelde bu fiyatlardan başlıyor. HEPA 13 toz torbalı elektrik süpürgesi istiyorum 3 model buldum hemen hemen birbirine yakın. daha uygun fiyata bulabileceğim bu özellikte model marka var mıdır?

Herkes kendi mizacını erdem kabul eder ve kendine benzemeyen insanları ''hatalı'' bulur. İnsanın bu tabiatı göz önüne alındığında, anlaşmanın bir mucize olduğunu itiraf etmek gerekir. İlk adımı karşımızdakini anlamak için atarsak, bu mucize gerçekleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: by.ulke

Merhabalar ağustosta düğünüm var tüm ihtiyaçlarımı bu forumdaki tavsiyeleri kullanarak alıyorum. max 400-500TL arası. bana kalsa 500tl bile çok ama hepa 13ler genelde bu fiyatlardan başlıyor. HEPA 13 toz torbalı elektrik süpürgesi istiyorum 3 model buldum hemen hemen birbirine yakın. daha uygun fiyata bulabileceğim bu özellikte model marka var mıdır?

birde Siemens VSZ4GXTRM2 2400 W Hepa Filtreli var çekiş gücü hoşuma gitti ama HEPA kaç olduğunu bulamadım.
    Herkes kendi mizacını erdem kabul eder ve kendine benzemeyen insanları ''hatalı'' bulur. İnsanın bu tabiatı göz önüne alındığında, anlaşmanın bir mucize olduğunu itiraf etmek gerekir. İlk adımı karşımızdakini anlamak için atarsak, bu mucize gerçekleşir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Tavsiye...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.