Şimdi Ara

Elektrik kesintisinide Paralele ihale ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/04/01/hain-bunlar-hain

Bu zekaya oy veren,bu güruhu destekleyen adam anam babam olsa silerim,utanma arlanma cidden yokmu? Şu bahanelere sığınanlara,bu partiye destek verenlere cidden soruyorum

• bende bu haber ne zaman çıkacak diyordum
  • Aynen ha Ben zaten daha dün elektrikler kesikken biliyordum suçluların paraleller olarak gösterileceğini

AKP seçmeni zeki (!) beyinlere göre dünkü savcı olayındaki kişiler de paralel idi. Önce elektrikleri kesmişler, sonra da savcıyı rehin almışlar. Bunlar bağlantılı olaylarmış. Paralel yapı gerçekleştirmiş.
  • acaba güneşte küçük çaplı bir patlama oldu ve etkileri sadece bizim coğrafyada mı gözüktü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sabah grubu medyada Türkiye adına son yılların utanç tablosudur. Koskoca gazeteyi, kanalı ne hale getirdiler.. A haber diye bir kanal açtılar 7/24 paşazadelerini, partilerini destekleyip duruyorlar.. Ama laf desen ''tarafsız medya''ya saldırı derler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

Şunu açıkça itiraf etmek lazım ki,akpye oy verenler bu ülkenin en cahil kesimini oluşturuyor,benim ailemde de var ordan biliyorum.

Ailene cahil diyorsun bravo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün türkiye karanlığa gömüldü konusunda yazdım böyle olacağını başka kime yüklenebilirdi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.