Şimdi Ara

###ELEKTRİK FATURALARINIZ BU AY NEKADAR GELDİ!!###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar toplam kullandığınız kwh değerini ve fatura tutarını yazarsanız gerçekten çok sevinirim biz 2007 nin ocağında 294 kwh bu ay 494 kwh elektrik kullanımışsız anlıyacağınız aşırı fazla bir değer 200 kwh fark var sinir edici bir rakam gerçekten.Sizlerde yazarsanız karşılaştırma yaparız.Ama bizim kadar gelen yoktur eminim bukadar fark olması mantıklımıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 20 Şubat 2008; 18:34:11 >

• 150-160 geliyor bu aralar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

150-160 geliyor bu aralar..

Bize 70'ten fazla geldiği an babam İstanbul'u kaldırır şerefsizim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

150-160 geliyor bu aralar..

Bize 70'ten fazla geldiği an babam İstanbul'u kaldırır şerefsizim..

niye kaçakmı kullanıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su faturası nasıl böyle gelir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GEÇEN AY Kullanılan 1474 GELEN FATURA 234.53 YTL

Şuan elektirk saatine bakıyorum SON endeks 3526 ymış şuan saatte yazan ise 4438
    FARK 1912 sanırım 350 YTL gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

GEÇEN AY Kullanılan 1474 GELEN FATURA 234.53 YTL

Ciddimisin bende çok diye düşünüyordum bizimki eviniz neyle ısınıyor.?Bukadar elektrik bence ev doğalgazla falan ısınıyorsa çok fazla.
  • ohaa bizim en fazla 30 ytl
  • kmw bılmıorm ama 140 170 cıvarı degısıyor.
  • bize hep 40-45 ytl arası gelir bu ayda 39,75 ytl geldi milletin yazdıklarına bakıyorumda 100-150-200...700 nedir beyler bu faturalar yoksa yıllık nekadar yaktıgımızı soruyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Ciddimisin bende çok diye düşünüyordum bizimki eviniz neyle ısınıyor.?Bukadar elektrik bence ev doğalgazla falan ısınıyorsa çok fazla.

Bekar evi bu , buzdolabı şuan kapalı (dışarısı dolaptan soğuk) haftada 1 çamaşır mak. çalışır ,

sadece akşamları TV + Uydu ve tabii ısınmak için kullanılan 3000 lik UFO (tek ısınma kaynağı soba yok)

akşam 3:30da evde oluyorum gece 2 ye kadar aralıklarla (termostattan dolayı) çalışıyor.

Bu ay çok hastaydı daha fazla çalıştırdım sanırım yukarı 350 yazdım ama 400de gelebilir.

• yuh 1500 Kw ile napıorsunuz?

yazık yaw

bize klima +2 tv +2 ufo + pc 7/24 acık 600 Kw 130 ytl cıvarında bişi gelior
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

Bekar evi bu , buzdolabı şuan kapalı (dışarısı dolaptan soğuk) haftada 1 çamaşır mak. çalışır ,

sadece akşamları TV + Uydu ve tabii ısınmak için kullanılan 3000 lik UFO (tek ısınma kaynağı soba yok)

akşam 3:30da evde oluyorum gece 2 ye kadar aralıklarla (termostattan dolayı) çalışıyor.

Bu ay çok hastaydı daha fazla çalıştırdım sanırım yukarı 350 yazdım ama 400de gelebilir.

bende çamaşır makinası no frost buzdolabı,uydu,ev sinema sistemi, 84 ekran tv, laptop, elektrikli sofben tost makinesi mikro dalga fırın ve hergece hiç durmadan çalışan klima oldugu halde 70 geldi bu ay seninki ne böyle fabrikamı?

• aga sizin faturalar ne miş ya

bizim ev normal aile evi

dondurucusu var nofrostu var
    günde 1-2 saat klima çalışır.
    2 günde bir çamaşır-bulaşık makinası çalışır
    ütü falan ve bide kombi var e tost makinası su ısıtıcı ekmek makinası falanda var
    bide akşam olunca 2 televizyon artı birde laptop çalışıyor
    12 den sonrada 2 televizyon 2 bilgisayar çalışıyor bu istisnasız

ortalama 60-65 arası geliyor ve ben çok geliyor diye söyleniyorum kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apuskal -- 20 Şubat 2008; 22:36:55 >
  • oha ya millet 300 diyo bize gecen ay 50 felan gelmisti bu ayda 70
  • bazıları bence baya sağlam sallıyor yada 3-4 daire ortak kullanıyorlar nekadar gelirleri var çok merak ediyorum sadece 400-700 ytl elektriğe verdiğine göre gayette memnunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: İmportant

700 Civarı Geliyor.

Oeh... Fabrikanın elektrik faturası mı ?
  • Ocakta 81 geldi.. bu ay 70 küsür geldi.... zamdan sonra
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.