Şimdi Ara

Elektrik elektronik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
7
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne düşünüyorsunuz imkanlarıdır geleceğidir araştırdım ben bayağı ama burda tecrübesi olan okuyanları da dinlemek isterim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up faydalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Konu ceng olsa dolmuştu burası up

• Biri ceng mi dedi?!!

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Hahahaha hocam ben şimdi ceng yerine ee konusu açıyorum kıyaslayın

• Hocam harbiden bu bölüme neden böyle ilgi düştü aslında çok sağlam bir bölüm iyi ünilerde forumda da popüler değil ben kontrol yazacağım elektrik elektronik sayılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ilgi düşmesi güzel bir şey kapı gibi bölüm biraz zor ama tek sıkıntısı o zevkli ve güncel alanları var

• Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan bilmem kaç yıl önce herkes elektrik elektronik der bilgisayarın adı geçmezdi. Bir akım başlıyor. Herkes kapılıyor işte.

• CENGDEN ÇOK DAHA İYİ BÖLÜM BENCE
  • Evet hocam gerçekten çok iyi bölüm bence nasıl bu kadar göz ardı ediliyor şaşıeıyorum acaba bi sorun var da ben mi bilmiyorum diyorum o da yok

• yeterince ee'ci youtuber yok o yüzdendir
  • Jean-Baptiste Fourier kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız hocam

• Hakkında böyle bir soruya bir iki paragrafla hakkını vererek cevap verilemeyecek kadar büyük bir temel mühendislik ama illa bir şeyler yazmak gerekirse bitmeyecek hem kendi birincil alanlarında uygulamalları geniş hemde diğer temel alanlara yönelme potansiyeli yüksek bir bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 4 Ağustos 2020; 2:59:22 >
  • Ee bitti son kale benim seneye iibf ye kaciyorum ben de

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam ee den iibf'ye kaçmak mı cjsjcjdjccj Hocam kaçmayın ee nin reklamını yapın da şu Cengi tahtından indirin :D

• huysuzbiradam kullanıcısına yanıt
    Ceng boun ilk 85ten alana kadar yukselicek hoxam yapicak bisi yok
    Ama ee yi sonuna kadar savunacagiz

• Hala ee savunanlar görmek güzel

• 2016da bitirdim, iş bulamadım. 2016dan beri işsizim. Bana zor geldi elektronik. Çok soyut. Müthiş soyut. Herkes ezberleyip geçiyor. Ben onu istemedim anlamak istedim ona da kabiliyetim yetmedi dolayısı ile soğudum.
    Şimdi evde takılıyorum yazılım bilgisayar bilmi öğreniyorum. Bilgisayar kolay. İnsan icadı anlaması kolay mantığı basit. Elektronik başka alem. Elektroniği çok iyi anlsmış biri mesela üzerine az bir şey koyarak fizik doktora derslerini dinleyebilir ki dinlemesi de lazım.

Gemisini yürüten kaptan diyorsan ezberleyerek de yaparım diyorsan ve inek gibi çalışmaya da hazırsan okuyabilirsin ama kendini çok geliştirmen lazım iyi firmalar yüksek lisans phd seviyesinde adam istiyor.

Ne iş yapıyorlar onu da pek bilmiyorum. Bildiğim en iyi örnek Kentkart, RFID sistem tasarlıyor kart tasarlıyor mesela adamlar. Onun dışında modem router gibi ürünler tasarlayan veya bunların firmwareleri ile çalışan var bu da fena sayılmaz.

Büyük çoğunluk otomasyon işinde ama otomasyoncuda ladder yazmak kontrol panosu yapmak elektronik mühendisliği falan değil.

Elektriği bilmem ben elektronik okudum. Elektrik bir nebze daha basit proje falan çiziyosun güç hesabı aktif reaktif vs hesaplar da görece daha basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperHans -- 4 Ağustos 2020; 4:3:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.