Şimdi Ara

Elek ve Haberleşme mi Makine mi ? (mühendislik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim tercihim elek ve hab ama ailem makine istiyor, kararsız kaldık. Makinede kendi işini kurabilirsin falan diyorlar. Napsak ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ritter_ -- 29 Temmuz 2011; 13:09:25 >

• kendi isteğini her zaman öncelikli tutmanda yarar var tabi ama sonuç olarak mezun olduktan sonra para kazanman işe girmen lazım bunun için her iki bölümünde iş imkanlarını iyice araştır derim ama son kararı kendin ver.
  • Kendi işini kuracaksın da para var mı? Eğer bir yerden mal alıp onu satmayacaksan, üretim yapacaksan makineler bayağı pahalıdır haberin olsun. Yani öyle hemen ben bi torna alırım, freze alırım, matkap alırım parça üretir satarım dersen çok para lazım. Ayrıca daha büyük üretim yapanların maliyeti sana göre düşük olacağından sıkıntı olur. En az yatırımla yapacağın iş doğalgaz olur ki bunda da ortalık gaz firmasından geçilmiyor.
  • makine de iyidir ama elo.hab. hem istiyormuşsun hem de önü çok açık bir meslek..geçen sene mf4 2.si itü elo.hab.a gitti..
  • Ben de aynı senin gibi düşünüyorum benim ailem de makine istiyor. Bu konuyu takip ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 29 Temmuz 2011; 14:25:35 >
  • Tam bu konuyu açmak için girdim foruma.

Aynı şekilde bende çok kararsız kaldım. Gazi makine mi ? Kocaeli elek. ve haberleşme mi ?
  • Makine iyidir tamam, elek ve hab önü açık da mesela nasıl açık nerelere açık ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende haberleşme yazsam mı diye kararsız kaldım geçen sene forumda konu açılmış denk geldi öle baktım iş olanağı olan bi bölümmüş, aselsan felan demişlerdi
  • arkadaşlar öncelikle kendi isteklerinizi göz önünde bulundurun derim, ben bu sene makine müh 3.sınıfa geçtim dersler gerçekten zorlayıcı şöyle bir iki göz gezdirip sınava girmekle olacak iş değil ortam desen makineciler sürü halinde dolaşırlar şöyle kampüste baktığında 5 6 saçlı sakallı adam sap sap yan yana geziniyorlarsa bilki onlar bizdendir ayrıca bir makine mühendisine mezun olduğunda iş ararken verilen teklifler 700 ila 1500tl arası değişiyor deniyor işinde yapacağın performansa göre bu fiyat katlanıyor ki burada çok önemli birşey söylemek gerekirse mesleği çok severek yapman lazım solid work'ü autocad'i mesleki ingilizceni geliştirmen değil bütünüyle halletmen gerek eğer severek yapmayacaksan bu bölüm adamı delirtir ztn sevmeyen adam mezun olunca genellikle kendi mesleği dışında bir işe yönelir ve bizlere yaa bizim komşunun oğluda makine bitirdi gitti polis oldu diye akrabalarca söylenir...zaten çoğu mühendislikte durum bu bana göre mühendislik yeteneğin disiplinle birleşip olgunlaştığı bir öğreti gibi birşeydir çok uçuk oldu ama öyle yeteneğin olmadığı alanlardan mutlak suretle uzak durun...

• benimde merak ettiğim bir konu elektronik ve haberleşmeciler yorumlarda bulunsalar da aydınlansak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.