Şimdi Ara

ELECTROWORLD ANKAMALL AÇILIŞ GERÇEK INSERT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
0
Favori
40.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insertler için teşekkürler gerçekten sırada birde mediamrktin insertini bekliyoruz o nasıl olacak bakalım
    ben de iş cıkısı gitmeyi düşünüyorum kalan bişey olursa alırım benim de donmaya pek niyetim yok

Fiyatları toplu halde görmek isterseniz buyrun.. Yakında EW sitesinede broşür eklenecektir sanırım.
    Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim..

Electroworld Ankamall Açılışı

http://www.ahbikan.com/electroworld-ankamall-avm-acilisi

Saygılar
    Ahbikan

• 1) beyler bu sonynın araba ıcın hoparlor seti nasıldır sızce ? standart araba hoparlorunden cok farklı mıdır ? baglaması kolay mıdır ? bı yardımcı olabılırsenız sevınırım. sony xmzr604 amplifilatör + sony xsha 1327 hoparlor + tweeter.

2) bir de PHILIPS HTS3568/12 EV SİNEMA SİSTEMİnın fiyatı uygun gıbı.Sony DAV DZ 880 W'in 1.500 civarı fıyatı dusunuldugunde kıyaslarsanız sonye o kadar fark vermek deger mı ? sonyde arka hoparlorlerın kablosuz olmasından baska ne gıbı artıları vardır bılen arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım.

sımdıden tesekkur ederım.

Orijinalden alıntı: solidfrost

1) beyler bu sonynın araba ıcın hoparlor seti nasıldır sızce ? standart araba hoparlorunden cok farklı mıdır ? baglaması kolay mıdır ? bı yardımcı olabılırsenız sevınırım. sony xmzr604 amplifilatör + sony xsha 1327 hoparlor + tweeter.

Sony XS-HA1327 Detaylı Bilgi

Sony XM-ZR604 Detaylı Bilgi

Bu ürünleri elektronikten az çok anlıyorsanız bağlayabilirsiniz, yani araçların kapı hoparlörleri 13cm ve 16cm olabiliyor. Eski hoparlörlerinizi çıkarır yenilerinizi takarsınız. Ama yanına bir subwoofer ve tesisat düşünüyorsanız yardım almanız gerekebilir.

Ek Bilgi: JBL 1000wattlık subwoofer'da indirimde olacak diye biliyorum.

• Bende inceledim ve 1-2 ürün dışında çok cazip gelmedi.

Onlarda Sandisk 32gb usb bellek ve microsoft kablosuz klavye mouse set.

Bluray filmlerde iyi sanki.

Orijinalden alıntı: Ahbikan

quote:

1) beyler bu sonynın araba ıcın hoparlor seti nasıldır sızce ? standart araba hoparlorunden cok farklı mıdır ? baglaması kolay mıdır ? bı yardımcı olabılırsenız sevınırım. sony xmzr604 amplifilatör + sony xsha 1327 hoparlor + tweeter.

Sony XS-HA1327 Detaylı Bilgi

Sony XM-ZR604 Detaylı Bilgi

Bu ürünleri elektronikten az çok anlıyorsanız bağlayabilirsiniz, yani araçların kapı hoparlörleri 13cm ve 16cm olabiliyor. Eski hoparlörlerinizi çıkarır yenilerinizi takarsınız. Ama yanına bir subwoofer ve tesisat düşünüyorsanız yardım almanız gerekebilir.

Ek Bilgi: JBL 1000wattlık subwoofer'da indirimde olacak diye biliyorum.

Ben aracın arkaya bağlamayı düşünüyorum. Bu tweeter'lar nereye bağlanıyor?

• ılgınız ıcın tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

1 gb ram la windows 7 nasıl çalışır hiç bi fiktrim yok açıkçası. ama vista bile en az 2 gb la rahat ederken 1 gb biraz geldi bana

Çalışıyor sıkıntı yok.
    LG x110 var bende. 1 GB ram.
    || iPhone SE 2020|| Logitech K375s || Logitech M590 || Turkcell TV Superonline 200Mbps|| Hiremco Turbo Plus || Mercusys MR50G || || Megane 2015 GT-Line 1.6 cvt || ||Sony SBH50 || QCY T7 || Toshiba EXII 32 GB 3.0 USB || WD My Cloud 2 TB || Apple Watch Series 5 || Kaliteli Hosting Arıyorsanız Tıklayın.. ||https://delete.net.tr ||
  • quote:

2) bir de PHILIPS HTS3568/12 EV SİNEMA SİSTEMİnın fiyatı uygun gıbı.Sony DAV DZ 880 W'in 1.500 civarı fıyatı dusunuldugunde kıyaslarsanız sonye o kadar fark vermek deger mı ? sonyde arka hoparlorlerın kablosuz olmasından baska ne gıbı artıları vardır bılen arkadaslar yardımcı olursa cok sevınırım.

sımdıden tesekkur ederım.

philips ın ses sistemini sony nın ancak dz260 modelıyle karsılastırırsın bence, karsılastırdıgın model sony de ust serıden ;)

benım duydugum basları iyi vermedıgı phılıps lerın, arastırman dınlemen lazım ayrı ayrı, ama dz880w ile bunu karsılastırman tamamen hata ,

• bana bi 8 gb flash ve sony foto makinası alabilecek olan var mı
  • casperı soran arkadaşlar var. kesinlikle tavsiye etmem tatilim dolayısıyla ankaradayım. gelmeden önce hediye maksatlı media marktan almıştım. 2 gün sonra bozuldu. hemen iade ettim. media markt mağaza müdürü de taiwan malı olduğunu söylemişti zaten zararına satıyoruz diyordu insanları çekmek için yapıyorlar bu işi.. casperi almayı düşününenlere kesin tavsiyemdir almayın..
    kablosuz klavye seti ve bluray filmler çok uygun. ihtiyaçlara yönelik uygun ürünler var ama bu ayazda beklemeye değmez..
  • İnserrtte olmayan ürünlerde de indirim olma ihtimali varmıdır? Ben monitör almayı düşünüyorumda, değermi sizce gidip bakmaya?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.