Şimdi Ara

ELECTROWORLD ANKAMALL AÇILIŞ GERÇEK INSERT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
0
Favori
40.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkçası samsung 40b650 serisini 2400TL civarında bulma ihtimalim varsa 5:30 da kalkıp giderim.

Samsung i900 Omnia 1299 TL demişler; piyasada 750-800 TL

ispatı:http://teknofiyat.com/?search=samsung+i900+omnia&altlimit=&ustlimit=

Nikon S230 499 Tl demişler piyasada 400 TL civarı:http://teknofiyat.com/?search=nikon+s230&altlimit=&ustlimit=

Ayrıca notebook diye koydukları Casper, acer , LG piyasada hiç satılmayan dandik ürünleri koymuşlar, neden şöyle asus, samsung , sony koymuyorlar.

Bence bu açılışta tam fos çıktı eskisi gibi şöle geceden kuyruğa girdirecek bi açılış yok ortada, zaten millette para da kalmadı kuyruğa girecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Arkadaşlar 5500 m^2 bir mağaza sizi bekliyor. Ps3 ve Xbox oyun sahasının yanında araba yarışı oynayabileceğiniz sistemler kuruldu... İlk defa böyle bir teknoloji mağazası göreceksiniz.

mağazanın yeri tam olarak nerde peki. şu teknosa,bimeks falan onların olduğu bölüm mü(alt kat)

Fuzuli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Arkadaşlar 5500 m^2 bir mağaza sizi bekliyor. Ps3 ve Xbox oyun sahasının yanında araba yarışı oynayabileceğiniz sistemler kuruldu... İlk defa böyle bir teknoloji mağazası göreceksiniz.

mağazanın yeri tam olarak nerde peki. şu teknosa,bimeks falan onların olduğu bölüm mü(alt kat)

Üst kısımlarda.
    Tepe'nin olduğu kısımda.

birde havalimanından buraya ulaşımı nasıl yaparız taksi hariç
    birde bunların stokları buişte tecrübelri olanlar için soruyorum saat kaç gibi biter...
    saygılar

Orijinalden alıntı: hanci

37 inc sony ve 37inc samsung lcd tvlerin tam modeli ve stok adetini yazabilirmisiniz ...

birde havalimanından buraya ulaşımı nasıl yaparız taksi hariç
    birde bunların stokları buişte tecrübelri olanlar için soruyorum saat kaç gibi biter...
    saygılar

ne kadar azimlisin arkadaş
    ben burnunun dibindeyim gitsem mi diye düşünüyorum

sen havaalanından havaşa veya belediye otobüsüne binebilirsin.
    belediye otobüsü ankara malının önünde durakta duruyor galiba
    havaş ise yakındaki kendi tesisinde durur ama oradan da taksi tutman gerekir
    sana kolay gelsin

• Bu kadar mesajı gören de adam gibi indirim var zannedecek. Ankara'nın ayazında gidip orada sıraya giren adama Allah akıl fikir versin.
  • esenboğadan geleceksen havaş a binebilirsin. şehirde bi yerde inip takasiyle ankamall a geliebilirisin. yada yine esenboğada belediye otobülseri var. ama havaş daha konforlu belediyeye göre. stok işine gelince. stoklaı ben okuyamadım tam ama ben akşam iş çıkışı gidicem işime yarayan bişi kalmışsa alırım yoksa gezmiş olurum. sbahın köründe gitmeye değecek bi fiyat yok bence

1-) Bu ayazda beklenırmı dıyorlar beklenır EW bunuda dusunmus ufo ısıtıcılar sıcak corba pogaca ve cay ucretesız vereceklermıs,

2-) kuyruklar gece 2 de olusmaya baslar dıye dusunuyoruz gordıon magazasında 3de acmaya gıttık kuyruk olusmaya baslamsıtı ve oglen 2ye kadar kuyruk vardı

3-)stoklar erkenden bıtebılır kımse garantı veremez

4-) csaper notebook fıyatı cok ıyı 2 yıl garantılı sonucta ne markalar alıyorsunuz yer yer servısten cıkamıyorsunuz.

5-)Wındows 7 işletim sıstemı ıse 512 mb ram ve celeeron 2.2 de bıle calısıyor ve 25 sn ısletım sıstmeı acıyor.

6-)inserte cıkılan urunler harıcınde ındırımlı urunlerde olacagı soylenıyor ıcerıde sadece magazaya gelen musterıler ıcın

7-) mağazanın yerı en ust katta GS STORE karsısında eskı TEPE home gırısınde

Valla o atmosfer deger dıye dusunuyorum EW herseyı dusunmus corba ufo ısıtıcılar cay....

• Fiyatlara da konu sahibine de

Olay mahalinden bize haber versinler bakalım.

Piracy is not theft it's Piracy.

Sarah Connor: [to John] If you're gonna be a hero, you gotta learn how to drive a stick. :D
  • BAZILARI ESENBOĞA-ANKAMALL ULAŞIMI SORDUKLARINA GÖRE
    GALİBA İÇ ANADOLU'DAN BAYAĞI BİR TALEP BEKLİYORLAR

YOKSA ÇORBA-ÇAY VS NİYE VERSİNLER ?
    i900 için 1399 ytl diyor ama 799 lira çoğu yerde indirime girmiş...yani oraada yazıldığı gibi 600 lira kazanç falan yok.Bu öoğu üründede aynı...Alcak arkdaşlar akakçeden fiyat kıyaslama yapsın bence..
  • ya esenboğadan oraya kim gidiyormuş anlamadım uçakla gelip orayamı gidecek o türden ne alınır ki bizmi göremiyoruz öyle uçak masrafı yapacak bişi yok gibi beyaz eşyalarda indirim varmı onun içinmi geliyorlarki gelen adamında vardır bi bildiği mutlaka

Saygılar, sevgiler..
    Aziz Nesin az bile demiş memleketin aptallık oranına binaen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

ya esenboğadan oraya kim gidiyormuş anlamadım uçakla gelip orayamı gidecek o türden ne alınır ki bizmi göremiyoruz öyle uçak masrafı yapacak bişi yok gibi beyaz eşyalarda indirim varmı onun içinmi geliyorlarki gelen adamında vardır bi bildiği mutlaka

öyle deme ya .. istanbul-ankara-izmir dışında bir şehirdeki vatandaş için
    UÇAK BİLETİ parası ödemek bile VIZZZZ gelebilir ..
    MM EW SATURN tip büyük marketler sonuçta Ülkemizin çoğu şehrinde yok.
    ve de aksi gibi bu firmaların WEB'den satışları da yok

bu konuda DARTY'e

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.