Şimdi Ara

Electrolux UltraSilencer ZUSANIMAL İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Electrolux UltraSilencer Animal Plus AAA Toz Torbalı Elektrikli Süpürge | ZUSANIMAL inceleme.

Aslında modeli biraz eski olduğu için piyasada bulmanız bir hayli zor. Son bir kaç taneden birine gittigidiyorda ulaştım ve sipariş ettim ama keşke etmeseydim. Çünkü tavsiye etmeyeceğim. Zaten bir şeyi mağazada görmeden ve incelemeden almayı sevmem ama bu modelin şeklini sevdim ve inceleme videolarında filan gayet tercih edilebilir deniyordu, bu yüzden de mağazalarda yoktu, internet siparişi vermek zorunda kaldım.

Direkt beğenmediğim yönlerini söyleyeyim de benim gibi ısrarla arayıp almak isteyenler olursa bilgisi olsun.

Cihaz ufak hafif sessiz de ama sanıyorum yaparken çok da deneyimlemeden hemen piyasaya vermişler.

1- Süpürge kulbu çok hantal ve süpürge başlığı ağır.

2- Süpürge başlığı yönlü hareket etsin diye yumuşak plastikten bir akerdeona ve tekerleğe sahip. Bu yumuşak plastik bölümü her tür pisliğin bulaştığı bir hale geliyor keza tekerlek de her tür kire bulanıyor. Saçmalık.

3- Hortumu çok kalın ve bükülüyor. Daha yumuşak olmsaı gerekirken ters bir açıya denk geline hemen bükülüyor ve kırılıyor, hava akımını kesiyor! Saçmalık.

4- Ön tekeri çok küçük. O kadar küçük ki kendi elektrik kablosuna denk gelince üzerinden geçemiyor. Halı kilim veya küçük bir şeyin üzerinden aşamıyor çekiştiriyorsun üzerinden geçsin diye. Saçmalık.

5- Üst hortum girişi dönmüyor sabit yukarı bakıyor. Bu da evde dolaşırken ters açıya gelince makinenin dönmemesine devrilmesine neden oluyor. Saçmalık.

6- Çok sessiz ama hortumun başlığının giriş bölümü biraz fazla sağa veya sola kaydığında hava kaçırıyor ve aşırı çirkin itici bir ses çıkarıyor. Saçmalık.

7- Bir sürü başlığı var. Hayvan tüyü için bir başlık, perde için bir başlık, parke için bir başlık onun için bir başlık bunun için bir başlık diye gidiyor yani üzerindeki başlığı o kadar işlevsiz iken diğerlerini de tak çıkar yaparak sorunlarınızı çözmeye çalışıyorsunuz. Saçmalık.

8- Çekim gücü vasat. 1 ila 5 arası bir aralığınız var. Genelde 3 de çalışıyor ve parke üzerindeki bir buğday tanesini 3 derece ile bile alamıyorsunuz! Ciddiyim. En üst seviye 5 bile sağlam bir çekim gücü sağlamıyor. Başlığı da başarısız olunca pek de ahım şahım bir cihaz olmadığını anlıyorsunuz. Saçmalık.

9- Makine çok çabuk çizilebilir veya kirlenebilir bir yapıda. Sağa sola kapıya vurduğunuzda o bembeyaz yüzeyi anında hasar görebilir. Dijital ekran bölümü daha kutuyu açtığımda çiziklerle doluydu. Ev içinde seyyar bir cihazın bu derece hassas yüzeyle yapılması kötü olmuş. Saçmalık.

Sözün özü, uzak durun. Kesinlikle test aşamasını bir kullanıcı denemine bakılmadan üretilmiş üstün bir markaya yakışmayan piyasaya sürülmüş bir para emen makine. Tavsiye etmem. Alalı bir ay oldu. 600 lira verdim. 500 Lira verene de satarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 5 Şubat 2017; 12:13:40 >

• Arkadaşlar buradaki ve hepsiburadadaki yorumlara bakarak aynı makineyi 3 ay önce media markttan ben de aldım. Süpürgeyi sürekli 5. kademede(en son kademe) çalışıtırıyoruz. Çekim gücü oldukça kötü. Yerdeki elma çekirdeğini üzerine koyduğum halde defalarca uğraşmama rağmen zor çekti. Boru ve başlık kaba. Kanepe ve vitrin altlarına girmiyor.Başlıkta bulunan lastik körük kısım üzerine oldukça toz topluyor. Sessizlik 10/10, süpürme performansı 3/10. Kimseye tavsiye etmiyorum.
    Almak isteyen varsa media markt fiyatının %50'sine kargo ücreti benden yollarım.

Keşke bu konuyu almadan önce görseymişim.
  • bende geçen sene Electrolux Silent Performer Cyclonic ZSPCCLASTR modelini sipariş ettim bu yeni de bir model aslında inceleme yapmak isterdim de makine annemde ve pek zamanım yok buna.

Markayı buradan tanıdım aslında çamaşır bulaşık makineleri çok önerilmiş ama küçük ev aletlerinde electrolux facia bence

Ürün çok dandik borusu hortumu denildiği gibi kalitesi servisi yok süpürgenin borusunun yükseklik ayarı bozuldu hemen hep en küçük ayarda kullanılıyor toz haznesi dandik toz kaçırıyor ve tüm parçaları elimde kalacak hissi veriyor çok dikkatli ve az kullanmamıza rağmen bir sürü sorun çıkardı
  • Arkadaşlar size gelen makinede bir sorun olabilir. Ben neredeyse 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Ve 5. kademeyi neredeyse hiç açmadım desem yeridir. Üstelik servisinden de çok memnunum.

Tek sorunum, yedek parça. Orijinal parke başlığını bulamadım. Yani aslında kolay bulamadım desem daha doğru. Hasılı memnunum. Makineden aldırdığım yakınlarım da memnun.
  • celutska kullanıcısına yanıt
    Selam Size bir şey soracağım bu makinenin ön tarafındaki filtreyi hiç açabildiniz mi acaba? Şu toz torbasının olduğu yerdeki siyah bölüm. Burası bayağı pislik doldu ve kullanım klavuzu veya teknik servisi de aramama rağmen açmakta başarılı olamadım. Oldukça güç mü açılıyor yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum bilemedim. Kuvvetile aşağı itip açın diyor ama bütün gücümüzle yapıyoruz imkanı yok açılmıyor. Filtre de bayağı kirlendi ve pislendi açmamız gerek. Bunu siz başarabildiniz mi merak ettim?
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt

Bu parçayı diyorsunuz sanırım.Sound Shield yazan. Evet söktüm. Hatta siz deyince bir kez daha söktüm. Neresinde zorlandınız anlamadım doğrusu, zira ortadaki çentiğinden tutup öne doğru yatırınca çıkıyor. Yukarı ya da sağ sola itmeyin, öne doğru -makine karşınızdayken- çentiği kendinize doğru çekin , öne doğru düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celutska -- 2 Mayıs 2018; 20:2:38 >

Valla elle olacak gibi bir şey değil, bayağı parmağı kıracak kadar zorlayan bir şekilde yapmışlar. Tabii ki yine açamadık, bir tornavida ile aradan itince açıldı. Bir güzel süngeri temizledik. Sonra yerine takıp yine elle açmaya kalktım, ı ıh, sakat kalmamak için şimdilik torna vida ile bu işi yapacağız sanırım.

Cihaz ufak, kullanışlı güzel. Sorunları var hala, biraz daha çalışsaydılar mükemmel bir cihaz çıkarırlarmış ama tasarım ve rahatlık sessizlik bence çok iyi. Hala gücünden yana kuşkularımız. 5 seviyesine göre çok düşük geliyor. Sizde sorun yok diyorsunuz o da başka bir deneyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 3 Mayıs 2018; 9:41:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Beklenti meselesi biraz da. Günlük ev temizliği için biz yeterli buluyoruz.
    Bizde de öyle, bir kaç ev hayvanı var öyle çok halı kullanmıyoruz sırf parke. Ama mesela bir pirinç tanesini bile almakta zorlanıyor bazen, toz ve tüy almak zaten kolay, bu da kafaya takıyor acaba başlıkta mı sorun var, çekim gücünü iyi yansıtamıyor diye düşünüyoruz. Sessizliğinin büyük bölümü motordan değil başlık ve aparatlarından kaynaklandığını düşünüyoruz. Malum süpürgen sopasının ucunda hava alma kanalı var bunu açınca bayağı sesli oluyor ama daha iyi de çekiyor. Ya az ses az çekim ya çok ses çok çekim.
    Bu modellerin motor izolasyonu çok iyi, başlıklar da sissez tasarlanmış. Her bir parçası sessiz calışma prensibine göre üretilmiş yani. Başlığın ucuna sesli çalışan bir parça takarsanız ses yapar, turbo başlık gibi...

Pirinç tanesini almayacak kadar çekiş gücü düşük olamaz bu makine. Makinenizi bir kontrol ettirmenizde yarar var. Süpürme sırasında ne yakalarsa alıyor bizim ki, büyük ekmek kırıntıları, çekirdek kabuğu vs... Borular tıkalı olabilir. Yetkili servise göstermenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.