Şimdi Ara

Electrolux SilentPerformer Cyclonic ESPC74SWT Turbo Başlıklı Süpürge 599 TL (Amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beocan nickli arkadaşın daha önceden açtığı fırsat biten sıcak fırsatlara taşınmış. Tekrardan ayní fiyattan satışta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 24 Kasım 2019; 9:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halı Temizliği C

• Ben geçen konuda görüp almıştım. Yeni temizlik yapılmış ev ve 15 gün önce alınmış halılardan bir yığın toz çıkardı. Turbo başlığı çok iyi. Teleskopik boru ve hortum gayet yeterli. YouTube üzerinde kullanıcı videoları mevcut. Ben çok memnun kaldım.

• halı performansına C demiş ama alırsak pişman olur muyuz şuan aşırı kararsızım.

• Bunu mu yoksa Rowenta ro 7244 mu almak daha iyi olur. Rowrntanin halıda çekiş gücü a

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    Buradaki tavsiye listesinde var. Geçen senede Miele c1 almistim indirimden halı performansı C , şöyledir, böyledir vs.. eşim gayet memnun. Bunuda kardeşime aldım.
    https://forum.donanimhaber.com/uzun-soluklu-bir-elektrikli-supurge-arastirmasi-supurge-alacaklar-okumali--51545146-278#138949589

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 24 Kasım 2019; 11:40:10 >
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam konuyu takip edeyim biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halıda c , çok üst düzey değilse süpürge, normal. Ama böyle bir süpürge de sert zemin performansı B olmamalı. Üç A demiş. Üçüncü A ney acaba?

Kullanıma değil ama teknik özelliklere göre bu daha iyi duruyor. Bu 3A, diğeri gibi Halıda C, ama sert zeminde A. Ses 4 db fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 24 Kasım 2019; 12:4:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anneme birkaç ay önce almıştım. Fiyatına göre harika bir süpürge.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Sert zemin de A hocam. Siz diğer modeline baktınız herhalde.

Linke tıkladım, orada B yazıyor.

• hocam H.B deki bu urunle ne farki var?

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam H.B deki bu urunle ne farki var?

https://www.hepsiburada.com/electrolux-espc71dbt-silent-performer-cyclonic-acba-72db-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV0000087GIM?magaza=anatoptan
    Bu 71 modeli hocam. Paylaşılan 74.

• Ben geçenlerde olan indirimle rowenta RO7244 aldım 759 TL. Ama bu 600 lira. Daha ucuz ve kalitesiz değil gibi.

Hangisini önerirsiniz?

• Hediye olarak düşünüyorum da, bu fiyata daha iyisi var mıdır? 100/200 fazlasına önerebileceğiniz model de olur

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Bu da sert zeminde B. Bence almayın.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    model numarasına dikkat edin. aşağıda mor olan ESPC71DBT model ürün. konudaki ürün krem renk olan ESPC74SWT kodlu ürün.
    Electrolux SilentPerformer Cyclonic ESPC74SWT Turbo Başlıklı Süpürge 599 TL (Amazon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqhuan -- 24 Kasım 2019; 13:5:12 >

Valla anlamadım ki. Paylaşım yapan arkadaşların linklerine tıklayıp orada yazana bakıyorum. Karıştı demek. A ise iyidir o halde.

• Rowenta RO7244 X-Trem Power Cyclonic Car Pro 760 TL ye almıştık kullanan arkadaş bayağı memnun

• Biz de babamlara aldık bir tane konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.