Şimdi Ara

Electrolux SilentPerformer Cyclonic ESPC74SWT Turbo Başlıklı Süpürge 599 TL (Amazon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şagop

Bu 71 modeli hocam. Paylaşılan 74.

Alıntıları Göster
    birebir ayni gozukuyorda rengi haric. merak ettim ne fark diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toz torbasız cihazlar sanırım belli bir süre sonra performansını kaybediyor. Tüm filtrelerini değiştirmek gerekiyor yanılmıyorsam. Tüm markalara mı has yoksa rowenta ya mi bilmiyorum ama iki sene önce aldığımız cihaz ilk günkü performansı vermiyor. Sanırım toz torbalı cihazlarda bu sıkıntı yok çünkü yanılmıyorsam toz torbaları filtre görevi görüyor? Bilen arkadaş varsa düzeltsin ama durum bu söylemiş olayım.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Hepa filtre yok galiba bu modelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı biraz daha inebilir mi acaba amazozn esas indirimlere başlamadı sonuçta.
  • Mutluthegreat M kullanıcısına yanıt
    evet siklon filtre var
  • Bu filtrenin hepa filtreden farkları nedir avantajları dezavantajları değişim kolay mı ne kadar süreyle randımanlı kullanabiliriz bilgilendirirseniz seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 24 Kasım 2019; 16:9:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Turbo baslik farki var.

1,5 haftadir falan kullaniyoruz cok memnunuz.

• Geçen sefer stok azdı, hemen satılmıştı, satın alamamıştık.
    Bugün aldık bakalım, inşalla memnun kalırız.

Her iki konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

Ben geçenlerde olan indirimle rowenta RO7244 aldım 759 TL. Ama bu 600 lira. Daha ucuz ve kalitesiz değil gibi.

Hangisini önerirsiniz?
    Bende Rowenta aldım ama ikisi arasında kararsız kaldim. Bu daha ucuz. Acaba hangisi daha iyi

• Aldım bi tane sağol

• Ben de aldım. 15 yıllık supürgeme de veda ettim.

• ben annem için aldım. memnun kaldım. bir süpürge dolusu toz çıktı halılardan. vayyyy be diyorsunuz.
    ancak sonra şu aklıma geldi. neticede sıfır halıdada topaklar olabiliyor. bu onların toz veya kir olduğu anlamına gelmez. yani demem o ki acaba bu kadar toz turbo başlığın çok hızlı dönmesi sonucu halıdaki topakları kaldırması olabilir. sonradan normal başlıkla çalıştırsan bile toz çıkmayınca ilk seferde temizlenmiş olabilir diye kesin sonuca varılamıyor.
    artıları: 1-güç ayarı var 2-hafif 3-gerçekten temizliyor
    toz torbalı süpürgeler sorusuna gelince bizzat teknik servise zamanında sordum. aynı şartlarda toz torbalı daha uzun ömürlü, daha uzun süreli verimli, daha uzun peryodik bakım istiyor...alanlara hayırlı olsun...
  • konuyu açan iki arkadaşa da teşekkürler bizde bu gün aldık bir adet kötü diyen görmedim sitelerde umarim guzel bir üründür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blavo.D -- 24 Kasım 2019; 23:40:24 >
  • Yorumlara güvendim ben de aldım konuyu açan arkadaşa teşekkürler deneme fırsatım olunca editlerim.
  • ulan masal gibi uzun uzun ürünün özellikleri yazmışlar, ne tür ve kaç numara hepa filtre koymuşlar, bunun hakkında en ufak bir bilgi bile yok.. yuh diyorum !
  • İndirim bitti.
  • Takip edelim tekrar indirim olursa alalım. Şuan 874 olmuş.
  • Paramiz yoktu alamadik:(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.