Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
149
Favori
1.036.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkür ederim. beklentimin çok çok altında bir sarfiyat farkı var...
  • ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Linki atsaydınız keşke ben foruma yeni girdim araştırma yaparken.cevap yazmayı zor başardım çok karışık burası.peki sağolun yine de ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, turbo başlığı havalı değil de elektrikli olan bir model tavsiye edebilir misiniz? toz torbalı olacak. teşekkürler. mielelerin maalesef turbosu elektrikli değil.

• mythogenic kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Amerika'da/Almanya'da yaşamıyorsan veya oradan getirtemeyeceksen şansın yok: Türkiye'de neredeyse tüm turbo başlıklar elektrikli değildir, hava ile çalışır.
    Ben hiç bir markada Türkiye'de satışta olan elektrikli turbo görmedim duymadım.

Almanya mieledeki tüm başlıklar:

www.miele.de
    Produktauswahl Bodenbürsten und -düsen
    https://www.miele.de/haushalt/produktauswahl-bodenbuersten-und-duesen-2202.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet3435 -- 19 Mayıs 2019; 13:27:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet3435

Arkadaşım Amerika'da/Almanya'da yaşamıyorsan veya oradan getirtemeyeceksen şansın yok: Türkiye'de neredeyse tüm turbo başlıklar elektrikli değildir, hava ile çalışır.
    Ben hiç bir markada Türkiye'de satışta olan elektrikli turbo görmedim duymadım.

https://www.miele.de/haushalt/suche-2015.htm?q=electro+Bodenb%C3%BCrste

Almanya mieledeki tüm başlıklar:

https://www.miele.de/haushalt/produktauswahl-bodenbuersten-und-duesen-2202.htm
    üzdü

• peki gücü 900w den yıksek olan, avrupa birliği verimlilik yasasına uymayan en kaliteli cihaz hangisi, goz torbalı turbo başlıklı?

• EZGİN-KRALIN YAPTIĞI LİSTEYİ ÇOK ÖNEMSİYORUM. hatta bir iki arkadaşıma bu listeden süpürge alıverdim. yalnız 2 ayrı liste olsa .yani toz torbalı süpürge için ayrı toz torbasızlar için ayrı liste...
  • merhaba öncelikle verilen bilgiler için teşekkürler forma yeni üye oldum Nilfisk One WB10P05A Elektrikli Süpürge bu model ve marka hakkında pek bilgi bulamadım
    nasıl alınabilirmi fiyatı şu aralar 450-500 Tl civarında
  • merhaba forumda elektrik supurgeleri hakkindaki faydali yorumlari okudum sizlerden bir taviye almak istedim.evde 2 yasinda bir cocugum var duzenli hergun elektrik supurgesi kullaniliyor bana bu sartlara uygun yuksek vakumlu elektirik sarfiyati makul kaliteli yillarca sorunsuz kullanabilecegim birde asiri pahali olmayan marka model urun tavsiyesinde bulunursaniz minnettar kalacagim.
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    1 nisan da attığım postu kolay ulaşılsın diye burada yeniden atayım: (Fiyatları en son 1 ay kadar önce güncellemiştim sanırım)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Güncellenmiş "Ucuzdan pahalıya süpürge tavsiyesi":

1- 115 TL, Pratik Dikey süpürge-Kablolu, Fantom P 1200 -link1-

2- 445 TL, Toz torbasız süpürge, Fakir Ranger 890W -link2-

3- 625 TL, Toz torbasız Turbo başlık ekli süpürge, Electrolux SilentPerformer Cyclonic ESPC74SWT 650 W -link3-

4- 493 TL, Toz Torbalı Süpürge Electrolux Power Force EPF61RRT 800 W -link4-
    + 199 TL lik ELECTROLUX ZE014 Turbo Başlığı -link Electrolux_Turbo- ; Toplam 692 TL

5- 838 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli Rowenta RO6883EA X Trem Power 500W -link5-

6- 969 TL, Toz torbasız Çift Turbo başlık ekli süpürge, Rowenta RO6993 Extreme Power 4A Animal 750W -link6-

7- 919 TL, Toz torbalı süpürge, Electrolux UltraSilencer Zen EUS8ANIMAT 650 W -link7-
    + 199 TL lik ELECTROLUX ZE014 Turbo Başlığı -link Electrolux_Turbo- ; Toplam 1.118 TL

8- 1.349 TL, Toz torbalı Çift Turbo başlık ekli süpürge, Rowenta Silence Force 4A RO 6481 750 W -link8-

9- 1.579 TL, Toz torbalı Turbo başlık ekli süpürge, Miele C3 Cat&Dog 890W SGEF3 -link9-

10- 2.689 TL, Toz torbasız, Ömür boyu Hepa filtreli Turbo başlık ekli süpürge, Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890W Kırmızı SKCF3 -link10-

---------------------------------------------------------------------
    Edit: Arada fiyatlar ve linkler yenileniyor...
    ---------------------------------------------------------------------

Ek bilgi: Ucuzdan pahalıya doğru bütçenize göre seçim yapabilirsiniz. Hepsi kendi düşüncelerime göre kendi fiyatlarındaki en makul f/p ürünler. "Listedeki 600 liralık ürün yerine yine listedeki 800 lira olanını mı alayım?" diye sormayın lütfen. Bütçenize göre; listedeki daha pahalı olan ürünü alabilirsiniz.Daha iyi olduğunu düşünmesem; daha pahalı olanı neden yazayım listeye ?

Yeni ürünler çıktığında; her türlü tavsiyeye açığım. Daha iyi f/p ürünler çıkarsa listeye alıp birbirimizi bilgilendirebiliriz.
    Çok ürün sorusu geldiği için bu listeyi yaptım.

Süpürge alacak iseniz; öncelikle torbalı mı torbasız mı süpürge istediğinize karar verin.
    Ondan sonra; bütçenize göre listedeki en pahalısını alabilirsiniz. Kendim torbalı miele kullanıcısıyım. Sadece miele (süpürge + turbo başlık + filtreler) konusunda bilgim ve tecrübem var. Diğer markalar hakkındaki bilgim teorik. Uygulama deneyimim yok. Servis konusunu miele hariç bilmiyorum. "Cevabını bildiğimi zannettiğim" sorulara yanıt verebiliyorum.
    Saygılar.

• Derli toplu vermis oldugunuz bu guncel bilgiler icin tesekkur ederim yorumlari sizin vermis oldugunuz bilgileri okuyarak marka olarak mielede karar kildim ama miele dede kararsiz kaldigim bir nokta var siz toz torbali kullaniyorum demissiniz catdog turbo baslik olan modeli ile torbasiz cat dog modeli arasinda 600 liralik bir fiyat farki var,aldigimiz urunu uzun yillar kullanacak oldugumuzu hesaplarsak toz torba ve filtre maliyeti eklenirse baslangicta fazladan biraz daha fazla verip torbasiz modelmi alinmali tek fark torba ve filtre maliyeti ise?ne dersiniz ne kadar surede kendini amorti eder torbasiz alirsak birde torbali kullanmanizin maliyet disinda baska bir nedeni varmi acaba
    cevaplariniz icin tesekkurler
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    2018 şubatının mesajı ve ürün/fiyat bilgisi ama bir fikir verir:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131226954

Torbalı ve torbasız cat&dog aynı motora ve aynı ek turbo başlığına sahiptir.

Torbalı Cat&Dog:

* Toza eliniz değmez, sık sık boşaltım derdi yok, tozu boşaltımında soluma veya etrafa dağıtma riskiniz olmaz. (Ben bu avantajdan vazgeçemiyorum)
    * İlk satın alma maliyetiniz daha düşük olur

Torbasız Cat&Dog:

* Torba maliyetiniz olmaz, uzun vadede torbalıdan daha hesaplı olur.
    * Ömür boyu Hepa filtre (kendini temizleme özellikli)
    * Daha gelişmiş ve yeni tip standart başlıkla geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 14 Haziran 2019; 12:25:56 >
    teşekkürler aradığım konu
    Merhaba,

3- 625 TL, Toz torbasız Turbo başlık ekli süpürge, Electrolux SilentPerformer Cyclonic ESPC74SWT 650 W

ürün paket içeriğinde satın alınan yere göre farklılık olabilir mi? Amazon'da satılan üründe turbo başlık var gözüküyor,Hepsiburada'da ve Electrolux'ün kendi sitesinde ise turbo başlık gözükmüyor. Bilginiz var mıdır?

• sabradres S kullanıcısına yanıt
    HB daki yorumlardan birinde "Günlük kullanım, turbo ve sadece parke olmak üzere 3 başlığı mevcut."yazılmış. Benim de ürünü araştırdığım dönemde garip şekilde pek çok sitede turbo başlıktan bahsedilmediğini ancak görme şansımın olduğu tüm örneklerde kutu içinden turbo başlık çıktığını gördüm, duydum.

Ürün kodu ve ürün rengi aynı olmak koşulu ile turbo başlık çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 3 Temmuz 2019; 23:56:44 >
    merhaba güncelleme yapabilir misiniz.
  • Tekrar iyi akşamlar iki süpürge arasında kaldım birisi
    Philips Performer Silent FC8785/07 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge bu turbo başlık dahil ve içinden 4 adetde yedek torba çıkıyormuş.
    Diğerinde elektrolux eusanimat modeli.
    Ne alıcağım bir yardım lütfen.

• lost26 kullanıcısına yanıt
    İkisi arsında fiyat farkı bayağı fazla neye kıyasla bu iki modeli seçtiniz !
  • Sessizlikleri ve çekiş gücü Philips i mağazadaki bayan önerdi arada 300 TL gibi bir fark vardı. Yalnız Philips de turbo başlıkda vardı. Hala kafam karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost26 -- 7 Ağustos 2019; 23:33:26 >
  • Uzun süre kullandığım dyson 05 süpürgeyi parçalarının pahalılaşması ve elime geç gelmesinden dolayı kızarak bıraktım.Daha ucuz modellere yönelerek beş sene içinde dört tane torbasız süpürge kullandım.Evde astımlı birisinin olmasından dolayı en son hooverin hepa 14 filitreli ürününü aldım ama iki ay kullanabildim.Servis ağı sadece bir yerde olasından ve aynı arızanın tekrarlamasından dolayı şu anda bozuk bir halde bir köşeye attım.En son şu anda kullandığım NİLFİSK SELECT COMFORT ALLERGY 750W HEPA14 toz torbalı ürününü aldım.Evdekiler gayet memnun.
    Aldığımda 1 filitre ve 4 toz torpası hediye gelmişti. Şahsen biz toz torbalarını tekrar boşaltmak suretiyle de kullanıyoruz. Bu gibi ürünlerde bilinen , servis ağı iyi olan , parça fiyatları uygun olan ve tabi ki çekiş gücü iyi olanı tercih etmen iyidir. Miela , nilfisk ,dyson en iyilerdendir. Bütçene uygun ve senin istediğin özelliklerde de bunlarda varsa kaçırma al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tablavi -- 8 Ağustos 2019; 11:7:33 >

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.