Şimdi Ara

Electrolux EDH3684PW3 ISI POMPALI ÇAMAŞIR KURUTMA MK. 1499 TL MEDIAMARKT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electrolux EDH3684PW3 ISI POMPALI ÇAMAŞIR KURUTMA MAK. 1499 TL
    MEDIAMARKT

Ankara Forum avm den aldım. Yanında rowenta ellite saç maşası hediyesiyle.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_electrolux-edh3684pw3-a-enerji-sınıfı-8-kg-kurutma-makinesi-1120555.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=Cj0KEQiAgJTGBRDLr5_az_Ouk44BEiQAIxaA4qSJzlae0DlYiZKrLSOoUB6wsRCSXVCxNHxYV7Jvv4caAqLa8P8HAQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah’tan güneş var

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Yaptığı işe göre bir kurutma makinesine 500 liradan fazla ödemek israf

Herşey bütçe meselesi ancak bu konularda önce araştırma yapıp bilgi sahibi olunuz ki Isı pompalı veya muadil ürünlerle kıyas yapabilesiniz.

• quote:

Siz neden beğenmediğiniz görüşe sinirleniyorsunuz?

Firma çalışanlarının tepkisine benzedi.

Kardeşim çamaşır kurutma makinasından anlamadığın belli.Isı pompalı olanla olmayanı bilmediğin belli. Cahillik yapmışsın uzatma bari

• hocam fırsat için teşekkürler, ben de böyle bir ürün bakıyorum ama bunların 600tl civarı olanlardan farkı nedir bu kadar para vermeye değermi?

ilaveten hooverın A++ modelinin fiyatı daha uygun o da ısı pompalıymış (o nedir bilmiyorum gerçi) sizce çocuklu bir aile hangisini tercih etmeli?

• Biz 2 sene önce 2100 TL ye aldık alırken bende ne gerek var diyorduk o işler öle olmuyor ısı pompalı makine kesinlikle şart ve bu fiyat çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.indesit.com.tr/urunler_i/Kurutma_Makineleri_IDCE_G45_B_(EU)/pid_F067812TK/44.do

444 liraya almıştık

2000 liralık teknoloji harikalarındaki ısı pompası yok ama gayet memnunuz

• Takip

• quote:

http://www.indesit.com.tr/urunler_i/Kurutma_Makineleri_IDCE_G45_B_(EU)/pid_F067812TK/44.do

444 liraya almıştık

2000 liralık teknoloji harikalarındaki ısı pompası yok ama gayet memnunuz

Memnuniyet görecelidir hocam sen bütçene göre almışsın ben farklı kriterlere göre aldım

2100-3000 TL makinede 600 TL makinede iş görür

Burda ihtiyaç doğrultusunda f/P bakmak gerekiyor. Hiç fark olmasa her ay faturada 10-15 TL fark eder kurutma sistemi farkı çamaşırları yıpratma vs saymıyorjm

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Biz 2 sene önce 2100 TL ye aldık alırken bende ne gerek var diyorduk o işler öle olmuyor ısı pompalı makine kesinlikle şart ve bu fiyat çok iyi

o zaman bilmeyen birisi olarak yukarıdaki sorumu tekrarlıyorum

bunların 600tl civarı olanlardan farkı nedir bu kadar para vermeye değermi?

ilaveten hooverın A++ modelinin fiyatı daha uygun o da ısı pompalıymış (o nedir bilmiyorum gerçi) sizce çocuklu bir aile hangisini tercih etmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ds4

quote:

Siz neden beğenmediğiniz görüşe sinirleniyorsunuz?

Firma çalışanlarının tepkisine benzedi.

Kardeşim çamaşır kurutma makinasından anlamadığın belli.Isı pompalı olanla olmayanı bilmediğin belli. Cahillik yapmışsın uzatma bari

Isı pompalının tek farkı enerji sarfiyatı mı hocam?

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    En kötüsünü düşünelim ve 2000 liralık makine ile en ucuz makine arasında aylık 20 TL enerji tüketimi farkı olsun.

Makineler yılın 6 ayı çalışsın.

6 X 20 = 120 TL kar sağlıyor 2.000 liralık makine

Aradali fiyat farkını da 12 yılda amorti ediyor 2.000 liralık makine

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Indesit' te ilk denemeyi ipekli elbisede yapmıştık ve performansına hayran kaldık bir de ilk defa kurutma makinesi kullanmaya başlamıştık.

• Hocam ucuz olan makineler forumdada bakarsanız üfleme ile kurutur buda makinenin olduğu ortamı Hama'm gibi yapmasına ve buhar oluşmasına sebep olur kapalı bi yerde ise makina bu ortamı çok sıcak hale getirir

Üfleme ile yaptığı için narinler renkliler çubuk yıpranır elektrolukste kazan çift taraflı döner ve kurutma stabil olur. Ucuzlarda bunlar yoktur

Elektrolukste isterseniz suyu haznesine yada gidere bağlanabilirsiniz ısı pompası sebebiyle ortama sıcaklık vermez
    Makine 6 ay değil 12 ay çalışıyor bizde üstelik Bebek vs de varsa bu yoğun bir çalışma oluyor minınum 20 TL aylık fark olur arada
    Evde kokusuz anti alerjik Bingo sıvı kullanıyorum ve kurutma her yıkamada çalışıyor
    yumuşatıcı kullanmıyorum gerek kalmıyor makine den çıkan kıyafet zAten yumaşak ve dolap kuruluğumda oluyor kırışık lık yok katlayıp dolaba yerleştirebiliyoruz
    Motor teknolojisi farklıdır elektroluks İnverter motor kullanır ve bu teknoloji son derece sessizdir

Narinlerde üflemeli olanlarda çamaşırın yıpran daha hızlı olur aldığınız yazlık renkşi kıyafetler hızlı bir şekilde solar ve eskir çekme fazla olur vs vs daha bir çok sebep vardır kurutmada ısıpompalı almanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 12 Mart 2017; 15:0:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

hocam fırsat için teşekkürler, ben de böyle bir ürün bakıyorum ama bunların 600tl civarı olanlardan farkı nedir bu kadar para vermeye değermi?

Hocam aşağıdaki linkte genel bilgiler mevcut. Isı pompalılar enerji yönünden avantajlı ayrıca su da harcamıyor.

http://www.kurutmamakinesi.org

Bu makinanın artısı çift yöne dönen tambur sayesinde daha az kırıştırma yapması ve de miele den sonra en çok tavsiye edilen marka olması. Temizliğinin kolay olması. Forumun beyaz eşya kısmında candoğan hocam var, kendisi bu konulara baya ilgili, onun da tavsiye ettiği bir modeldi. Mieleler 5000 den başlıyor, beni aşar.

Electrolux için en düşük fiyatlı ısı pompalı makina bu. Üst modellerde özellik olarak Buharla tazeleme, şeffaf kapak, kitsiz su tahliyesi, paslanmaz çelik tambur gibi özellikler var.

Ben Siemens - bosch - Electrolux giriş seviye ısı pompalı makinalar arasında kalıp 1699 tl ye bunu almaya karar vermiştim, indirim gelince de aldım.

• Ben 2.5 senedir kullanıyorum. Çok memmunum, nazar değmesin. Her şeyiyle harika bir makina. Hele çocuklu ve yeri dar olan aileler için kurutmasız ev düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho81

quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

hocam fırsat için teşekkürler, ben de böyle bir ürün bakıyorum ama bunların 600tl civarı olanlardan farkı nedir bu kadar para vermeye değermi?

Hocam aşağıdaki linkte genel bilgiler mevcut. Isı pompalılar enerji yönünden avantajlı ayrıca su da harcamıyor.

http://www.kurutmamakinesi.org

Bu makinanın artısı çift yöne dönen tambur sayesinde daha az kırıştırma yapması ve de miele den sonra en çok tavsiye edilen marka olması. Temizliğinin kolay olması. Forumun beyaz eşya kısmında candoğan hocam var, kendisi bu konulara baya ilgili, onun da tavsiye ettiği bir modeldi. Mieleler 5000 den başlıyor, beni aşar.

Electrolux için en düşük fiyatlı ısı pompalı makina bu. Üst modellerde özellik olarak Buharla tazeleme, şeffaf kapak, kitsiz su tahliyesi, paslanmaz çelik tambur gibi özellikler var.

Ben Siemens - bosch - Electrolux giriş seviye ısı pompalı makinalar arasında kalıp 1699 tl ye bunu almaya karar vermiştim, indirim gelince de aldım.

1200 lük bekoyu da övüyorlar hocam .ne dersiniz ona hiç bulaşmamayalım mı. ben de alacağım da hiç anlamıyoprum bu kurutma işinden

• VODfone 1000 üzeri 100 tl kod la mı alsak acaba gerçi 20 lira kargo parası var. bi de şimdi evd bulamaz kargo al başına dert kosdkoca makine
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz yetiyorsa bunu alın, daha azsa onu alın, ısı pompalı olsun da ilk öncelik o olsun. Ben biraz daha marka ve genel memnuniyet sebebiyle electrolux e yöneldim. ama beko da grundig te fiyatına göre iyi makinalar(okuduğum yorumlara göre). bu ürün için bu fiyat ise fırsat fiyatı. Ben zaten bu makinayı alacaktım bi de fiyat düşünce harika oldu. Şu anda 1000e grundig bulsam tereddütsüz onu alırdım.
    Ben de forumda okuduğum kadarını biliyorum. İlgili başlık ta şu fırsat bulursanız okuyun:

https://forum.donanimhaber.com/camasir-kurutma-makinasi-kullananlar-buraya--25430445#25431058

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.