Şimdi Ara

Electro World'den Gecenin Fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gece saat 22:00'dan yarın sabah 10:00'a kadar,
    sadece online satışa özel,
    Sony Xperia P Lt22i cep telefonu 899 TL!

Detaylı bilgi için;http://www.electroworld.com.tr/p/sony-xperia-p-lt22i-black-cep-telefonu/

Electro World'den Gecenin Fırsatı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 18 Aralık 2012; 22:34:17 >

• Bu telefonu takip eden varmı?

Fiyat iyimi?
  • Çok iyi fiyat bu modele..
  • Çift çekirdek işlemci ve 1 Gb rame göre güzel fiyat ekran fena değil 540 x 960 çözünürlüğünde 4.0" ekran var 275dpi değeri var bu fiyata güzel cihaz android 4.1 güncellemesini de alıcak
  • 1300mAh batarya cok küçük olmus yalnız bu cihaza
  • S3 mini ile aynı özelliklere mi sahip, kamera hariç?
  • note 2 almayı düşünüyordum. bunu alsam mı diye düşünüyorum. karar veremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Note 2 den bu cihaza dusulmez de asil benim sorum s3 mini mi bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 18 Aralık 2012; 22:47:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan siyahtan 1 tane var stokta gümüşten 2
  • bence note 2 al. param yetse ya note 2 yada nexus 4 alırım.
  • Evet bataryası küçük, bunu göz önünde bulundurun bence...
  • Bataryası az olmasa kesinlikle alırdım. Vazgeçtim sanırım.
  • http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-p-lt22i-fiyati,800176.html

daha ucuza satılıyor ama paralel ithalat mı bilemiyorum. 815 den başlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-sony-xperia-p-lt22i-fiyati,800176.html

daha ucuza satılıyor ama paralel ithalat mı bilemiyorum. 815 den başlıyor...

vatanda hafta sonu aynı fiyattı malum %30 indirimi vardı eşim için almaya karar vermiştirm. Sonra başka bir çözüm olldu. Telefon iyi ve kullanışlı. amazon.com dan gerçek yorumlarına bakabilrisiniz. genelde oradaki yorumlar doğru oluyor. Pil küçüklüğüne hiç değinmemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Bu telefonu takip eden varmı?

Fiyat iyimi?

morhipoda ara ara bu model aynı fiyattan satılıyor şimdi var mı bilmiyorum + hediye çeki kullanırsanız biraz daha avantajlı olabilir
  • ICS'den sonra sarj sorunu azaldı deniyor. Hala kafam karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

S3 mini ile aynı özelliklere mi sahip, kamera hariç?

S3 ile bu modelin sınıfları farklı, karşılaştırmak yanlış olur. S3 bir çok yönden bu cihazdan çok üstün. Mesela 4.8" ekran 4x1.4 ghz işlemci 2100ma batarya daha yüksek ppi değeri ve ekran çözünürlüğü gibi.. S3 ün Sony tarafında rakibi şu an için yok fakat yakında Xperia T çıkacak.
    Yeni Xperialar köşeli tasarımı ve anlamsız alt blok sebebiyle alışması zor bir ergonomi sunuyor. Xperia ion bu konuda en iyi tasarıma sahip, ne yazıkki onunda fiyatı biraz yüksek.
    Övgü alan güzel bir cihaz fakat bir sony sever olarak taraflı bakmama rağmen tasarımını sevemedim. S3 e göre en güzel yanı ise avuç içine sığabiliyor olması :)

• quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

quote:

S3 ile bu modelin sınıfları farklı, karşılaştırmak yanlış olur. S3 bir çok yönden bu cihazdan çok üstün. Mesela 4.8" ekran 4x1.4 ghz işlemci 2100ma batarya daha yüksek ppi değeri ve ekran çözünürlüğü gibi.. S3 ün Sony tarafında rakibi şu an için yok fakat yakında Xperia T çıkacak.
    Yeni Xperialar köşeli tasarımı ve anlamsız alt blok sebebiyle alışması zor bir ergonomi sunuyor. Xperia ion bu konuda en iyi tasarıma sahip, ne yazıkki onunda fiyatı biraz yüksek.
    Övgü alan güzel bir cihaz fakat bir sony sever olarak taraflı bakmama rağmen tasarımını sevemedim. S3 e göre en güzel yanı ise avuç içine sığabiliyor olması :)

Mini ile karsilastirdim. Dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

quote:

S3 mini demiş arkadaş ama sen S3 ile kıyaslamışsın

Genel olarak :http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-P-vs-Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini

Ayrıntılı olarak :http://versusio.com/tr/sony-xperia-p-vs-samsung-galaxy-s3-mini

Özet geçersek, Xperia P her konuda üstün diyebiliriz. Üstün olmadığı noktalar, ön kamerası daha zayıf, bluetooth olarak 1 sürüm geride ve bataryası zayıf olarak nitelendiriliyor.

Batarya konusunda da ICS sonrası düzeldiği yönünde. Tabi Facebook güncellemeleri, wifi, bluetooth gibi araçları kapattığınızda ve sağlıklı bir hat kartıyla(bu konuda çok yazı var eski hat kartlarıyla boşta 8 saatte %20 sarj yediği yönde) kullanırsanız sorun olmuyor. 1 günü çok rahat çıkartıyormuş. Muş diyebiliyorum çünkü ben niyetlenmiş olsam da sonraki kampanyaları bekleyeceğim en azından Vatan-Bimeks gibi yerlerdekini. İzmir'deyim ve online alışverişi sevmiyorum yani mağaza satışlarında indirim olduğunda sanırım alacağım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.