Şimdi Ara

Electro World Çılgın Teklif... Çekilişsiz Hediye Dağıtıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
1
Favori
20.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün haberdar olduğum bir kampanyadan sizi de haberdar etmek istedim. 8-9 Ekim'de Facebook ve Twitter sayfalarında açıklanacak parolayı ilgili adrese ilk ulaştıran kişiye çeşitli hediyeler dağıtıyor. Detaylı bilgi aşşağıda yazıyor.
    Tamam yükleyebildim sonunda :)

Electro World Çılgın Teklif... Çekilişsiz Hediye Dağıtıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 7 Ekim 2011; 16:14:59 >

• aga link yalan olmuş heralde???
  • ya aslında eğlenceli bişeye benzıor ama organize olmak lazım.Hele İzmir'de Kadifekale'ye falan koyarlarsa katliam çıkar orada
  • Valla yarın ben denicem şansımı :) Elimde telefon arabayla merkezi biyerde bekleyip açıklanır açıklanmaz dedikleri yere ilk gitmeyi çalşcam gidebilrsek kaparız hediyeyi :) belki iphone 4 flan kazanırız belli mi olur :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironicix35

ya aslında eğlenceli bişeye benzıor ama organize olmak lazım.Hele İzmir'de Kadifekale'ye falan koyarlarsa katliam çıkar orada

ELECTRO WORLD ün izmirde mağazası varda benimmi haberim yok

http://www.electroworld.com.tr/magazalar/Tumu.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

quote:

ya aslında eğlenceli bişeye benzıor ama organize olmak lazım.Hele İzmir'de Kadifekale'ye falan koyarlarsa katliam çıkar orada

zaaaa :D ben hiç dikat etmedm ona biçoğu varya burda oda vardır die bakmadım bile.iyiki söyledım yoksa yarına mahalleyi toplayıp organize olacaktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironicix35 -- 7 Ekim 2011; 16:36:06 >

• Hediyeler görevlilerin eş dosta gider gibi geliyo bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekonomisty

Hediyeler görevlilerin eş dosta gider gibi geliyo bana.

aynen..mutlaka söylerler yani ben şurada olcam burada olcam diye.
  • Geçen seferde yaptılar aynısını yanlış hatırlamıyorsam. Baya alan olmuştu.
  • birkaç kişinin noktaya ulaşmaya çalıştığını düşünüyorumda heralde koşarken birbirlerine de kung fu yaparlar
    Bu arada dikkat edin mağazalara koşmayacaksınız şehrin herhangi bi noktası demişler!!!
  • inşallah öyle akrabalarına eşe dosta söylemezler görevliler
  • :) Elbetteki eşe dosta gidicektir çok normal böyle şeyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

quote:

zaaaa :D ben hiç dikat etmedm ona biçoğu varya burda oda vardır die bakmadım bile.iyiki söyledım yoksa yarına mahalleyi toplayıp organize olacaktık

bütün mahalleyi telef edicektin hocam

• Bizzat kan bağı olan yakınlarına gitmese bile ürünler, komşu ve arkadaşlar arasında paylaşılacaktır gibime geliyor..
    Bu kampanya sözde reklam + çalışanlara ikramiye niteliğinde..
  • tahminen cıkarmı bize birsey ? cıkarsada belli bir saat aralıgındamı orada olmak zorundayız
  • Daha önce Çorludakini kıl payı kaçırmıştım. Yine şansımı deniycem ama benden daha çakallar var , yakın takip atıyolar :)
  • Sabahtan electroworld'ün önünde bekleyip balyozlu elemanı takip edebilir miyiz aceba? :)
  • ben anlamadım. il merkezinde herhangi biryerde balyozlu adam mı arayacaz?
  • yarın herhangi bir sebeple elinde balyoz taşıyanların hayati tehlikesi olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngboy

Daha önce Çorludakini kıl payı kaçırmıştım. Yine şansımı deniycem ama benden daha çakallar var , yakın takip atıyolar :)

Sabahtan balyozlu adamı mı takip etmiştin ? Yoksa merkezi biyerde bekleyip söylenen adrese mi gittin ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.