Bildirim
ELECTRO WORLD ADAPAZARI AÇILIŞ FIRSATLARI!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
LG HT-202SF ev sinema sisteminin fiyatı 99 lira baya uygun gibi gözüküyo acaba alsammı? işimi görür gibi duruyo -
1000d fiyatı iyi gibi ama uzak yahu nasıl gitcez taa ankaradaan -
Bilgisayar fiyatları çok komik. Daha iyilerini daha ucuza rahatlıkla bulabilirim. En üstteki 700 liralıkta 50-100 lira kadar kazanç olabilir ki o fiyata da biraz kasıp bulmak mümkün.
Ya tanrı aşkına, oradaki G550'ye 1199 lira veren var mıdır cidden?
Sizin yapacağınız açılış indirimine...
Evim 500 metre ileride fakat gitmezsem bir şey kaybetmeyeceğim besbelli. -
Fiyatlar çok iyi değil zaten 143 tl ye 1,5tb HDD alınca başka birşey sıcak gelmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: onea54
Fiyatlar çok iyi değil zaten 143 tl ye 1,5tb HDD alınca başka birşey sıcak gelmiyor
hatırlatmayın zırt pırtbirgün girmedik bombayı kaçırdık
-
779 tl tv :) yarın sabah gitcem ama tv ihtiacım yok :) ses sistemlerine bakcamm -
ürünlerdeki indirimler gerçek fakat ürünlerin birçoğu satılamayan ürünler gibi geliyor -
wd hard diski yetişirsem alacağım.uygun geldi sizce de öyle değil mi?
navking gpsi de düşünüyorum hatta lg ev sinema sistemini de.
Bu ürünler çabuk tükenir mi ne dersiniz?Sabah gitmeyi düşünüyorum. -
Philips LCD FULL HD - 106 ekran 1300 bence cok iyi
32 lerin bile bazı markalarda 1300 TL olduğu düşünülürse
Parası olan 106 ekranları bitirecektir.
Samsung 32 inc TV de iyi fiyat.800 tl -
Saat 10:30 gibi gittim...Çok sıra yoktu, 20 dakika sonra içeri girdim...Halen 32" Samsung lcd (779TL) vardı bir iki tane...Ev sinema sistemi ve lenovo notebook (699TL) bitmişti...Zaten harici disk için gitmiştim ve bolcada vardı...WD My Book Essential 1TB ı 139TL ye aldım...2 sene önce yine bu zamanlar 500gb ını aynı fiyata almıştım...Tam dolmak üzereydi ki açılış yetişti... -
Bende 10.30-11gibi gittim,çok kısa sürede girebildim.Herkes birbirinin elindekilere bakıyor ne almış,ne ucuz diye çok komikti Direkt lg sinema sistemine baktım kalmamış.Herkes torbasız 99tllik süpürgeden ve 5tllik sabit telefondan alıyor.Wd 1tblıktan aldım şu an onunla uğraşıyorum,güzele benziyor.En son baktığımda tükenmişti.Konya electroworld açılışında da 80gblık wd almıştım.1tllik termometreyi aradım ama bulamadım.139tllik Navigasyona baktım onu da bulamadım zaten iyi bir ürün değil.Kasada karşılaştığım bir abi iade ediyordu bozuk çıkmış.King meyve sıkacağı kalmamış.Çok da ahım şahım birşey yok,geceden kuyrukta beklenecek pek ürün yoktu ama lg ev sinema sistemini kaçırdığıma üzüldüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: omurkadir
Bende 10.30-11gibi gittim,çok kısa sürede girebildim.Herkes birbirinin elindekilere bakıyor ne almış,ne ucuz diye çok komiktiDirekt lg sinema sistemine baktım kalmamış.Herkes torbasız 99tllik süpürgeden ve 5tllik sabit telefondan alıyor.Wd 1tblıktan aldım şu an onunla uğraşıyorum,güzele benziyor.En son baktığımda tükenmişti.Konya electroworld açılışında da 80gblık wd almıştım.1tllik termometreyi aradım ama bulamadım.139tllik Navigasyona baktım onu da bulamadım zaten iyi bir ürün değil.Kasada karşılaştığım bir abi iade ediyordu bozuk çıkmış.King meyve sıkacağı kalmamış.Çok da ahım şahım birşey yok,geceden kuyrukta beklenecek pek ürün yoktu ama lg ev sinema sistemini kaçırdığıma üzüldüm.
Aynen, çoğu kişi 699 luk notebook ve sinema sistemi için sabahlamıştır...onlarında bir kısmı bu işi yapanlar...ben ordayken bile iki kişi 5 sepet doldurmuşlar...klavyeler, mouselar, dvd-rw, logitech direksiyon vs...birer tane değil hepsinden alabildikleri kadar almışlar...
fakir elektrik süpürgesi, zanussi elektrik süpürgesi, luxell fırın taşıyordu millet...
-
Bugün iş icabı adadaydım, 12:00 gibi uğradım belki bana göre tek fırsat ürünü olan lg ev sinema sistemi bulurum diye.. Teşhirin üzerinde bile satıldı etiketi vardı Bende bi tane 22x lg dvd-rw 29,90'a alıp çıktım..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X