Şimdi Ara

Eleaf iStick Pico aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH sakinleri. Çok araştırıp internetten almak yerine, yerel bir satıcıdan Eleaf iStick Pico satın aldım.

Cihazla ilgili soruları olan ve almayı düşünenler eğer varsa kafasındaki soruları yanıtlayabilirim.

Ürün öncelikle çok şık ve OLED göstergesi çok hoşuma gitti.

Yazılım güncellemesi alması da cabası.

Farklı Tel içeren coiller ile kullanım için farklı ayar parametrelerini ayarlayabiliyorsunuz.

Ürün 1 adet USB kablo, bir adet 0.3 Ohm Coil, bir adet 0,5 Ohm Coil, Melo III atomizer (ki çok başarılı) 4 adet farklı renklerde O-Ring'le beraber geliyor. Aldığım yer bana bir de Samsung ICR pil hediye etti. Bir süre sonra IMR ya da INR bir pil ile değiştirmeyi planlıyorum.

Sorularınızı bekliyorum.
  • iyi ve sıkıntısız bir seçim yapmışsın - ben sonradan yedek olarak serpent mini 22mm ekledim - ama melo 3 mini de gayet başarılı -sıçratma yapmaması başlangıç için buhar yoğunluğunun iyi olması vb. Likit olarak ne tüketiyorsun acaba? (Ben aromadan, şekerden çok -nikotin ihtiyacı açısından baktığımdan sek n-base (0,6mg) geçtim. Hem ekonomik hem de sağlık açısından tr de satılan çoğu likite göre daha güvenli). Ancak harici bir şarj cihazı ve yedek bir pil daha alıp öyle önerilerini ona göre yap. Direkt şarj etmek başta smok alien, al85 gibi cihazların bazı versiyonlarında ısınmaya da sebep olup sorun çıkarmıştır. 25 tl lik uygun 18650 piller için şarj cihazları mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence bir süre sonra değil direk değiştir o pili , ICR ler esigara pili değildir ondan sonra show tv de görmeyelim sizi allah korusun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.