Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kobo Libra Colour Renkli Eink 2 Haftalık Satın Al 23 Aralık 2024 14:07 1 1 Kobo Libra Colour Renkli Eink 2 Haftalık Kobo libra colour 2 hafta önce çekyadan alındı ful kutu ve içeriği mevcut. Sıfır neyse o şekildedir. Manga vs okumadığım için renkli çok ihtiyacım olmadığını farkettim yoksa efsane bir cihaz. Kutu içerik tamdır fotoya eklemedim. Kılıf kalem ekstradır fiyata dahil değildir. Kobo fiyatı 8000 tl Kılıf orjinal kobo notebook kılıftır kalem koyma yeri olan. Birkaç gün önce aldım net fiyatı 1500 üstüdür. Ben 700e satıyorum. Kalem kobo stylus 2 ile aynı kalem olan (üretimleri aynı) metapen m2 dir. Kobo ile sadece silgi ve cümle vurgusu tuşlarının yeri birbirinin tam zıttıdır. Fiyat 1100 tl. O da geçen hafta geldi. Hem stok dışıdır hem de aldığım fiyatın altıdır. Gümrük limiti üstü olduğundan (artık kargo dahil 30 euro) temin etmeniz de şuan artık çok zor alsanız da gelmez. Her şey sıfır ile aynıdır. Pazarlık mesajlarını dikkate almıyorum. Cihaz satılmadan kalemi kılıfı ayrı satmıyorum. Hepsini birlikte alana sembolik bir indirim yaparım çok değil. Zira hepsi çok uygun. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya,Meram Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kobo Libra Colour Renkli Eink 2 Haftalık Satıldı Oneplus 9 8/128 + Warp Şarj Satılık + 80w Araç Şarjı [SATILDI] Satış İptal