< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikForm -- 12 Şubat 2024; 22:1:59 > |
Brita Maxtra PRO 6'lı Filtre
-
-
brita candır ve fiyat hesaplı ama pro modellere de bakmanızı öneririm. bunun kireç uzmanı olanı da var ama anlamsız pahalı.
https://www.hepsiburada.com/brita-maxtra-pro-all-in-1-yedek-su-aritma-filtresi-6-li-pm-HBC000059BWTG
amazonBRITA MAXTRA PRO Altılı Filtre Kartuşuhttps://www.amazon.com.tr/BRITA-MAXTRA-Alt%C4%B1l%C4%B1-Filtre-Kartu%C5%9Fu/dp/B0CLNZ4NPV
-
bilgi için teşekkürler.
25 liralardan gelip 75 liralara fırsat der olduk.
-
Bu filtreler aquaphor markası ile uyumlu mu bilen var mı arkadaşlar?
-
uyumlu evet.
-
Çok teşekkür ederim bu yanıt iyi oldu çünkü hiç bir yerde bulamadım :)
-
böyle şeyler için youtubeu kullanın
-
teşekkürler faydalandık.
-
Hocam farkı nedir Pro olmayan ile?
-
normali kireci azaltıyormuş prosu ağır madenleri süzüyormuş ama yararlı mineralleri süzmüyormuş magnezyum gibi. bir de kireç uzmanı var onun belli zaten işlevi. ikisi de 150 litre. benim anladığım normali sadece hindistan cevizi kabuğundan yapıldığı için zararsız olarak görülüyordu kimyasal yok yabancık bir şey yok diye ama bu metali türüne göre süzende ne kullanmışlar bilmiyorum ama hindistan cevizi kabuğu değil o kesin.
Hindistan cevizi kabuğundan yapılmış iyon değiştirici inciler kireç birikimini engeller
https://www.amazon.com.tr/BRITA-MAXTRA-Ar%C4%B1tma-Filtresi-6l%C4%B1/dp/B083YL8S9T?th=1
musluk suyundaki kloru, kireci ve ağır metalleri azaltır, yararlı mineralleri muhafaza eder.
https://www.amazon.com.tr/BRITA-MAXTRA-Alt%C4%B1l%C4%B1-Filtre-Kartu%C5%9Fu/dp/B0CLNZ4NPV
-
Brita'larda filtrenin altındaki bir bölümü içeri itip suyun geçmesini sağlayan bir çıkıntı var. Aquaphor'da yoksa filtreyi takmadan bu açma işini elle yapmanız gerekebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
449 TL
amazonBRITA MAXTRA PRO Altılı Filtre Kartuşuhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CLNZ4NPV?smid=A1RC0RJHWEC6UF&psc=1 -
Maxtra Pro olandan sipariş verdim. Teşekkürler
-
Migrosta kireç için olan versiyonun 6 lısı 500 liraya düşmüş
Petrol Ofisi mobil uygulamadan alınan 50 lira indirim kodu ile 450 liraya sipariş verdim az önce
-
fiyat çok iyi ama ben tadını merak ediyorum bu yeni filtrelerin. normal brita filtreye tövbe indirim gelmedi 592 lira demek ki zor üretiyorlar ya da üretemiyorlar artık çünkü normalinde içinde sadece hindistan cevizi kabuğu var artık zor mu bulunuyor pahalı mı oldu adamlar yeni filtrelere yöneldi. tat olarak çok iyiydi normali belki suyuna göre değişir ne kadar güzel olduğu ama kimyasal sentetik türevi hiçbir şey yoktu bu yüzden bu kadar tuttu zaten. yenilerinin içinde bi ben yokum yani şüpheyle yaklaşıyorum ben bu işe biraz. pro geldi bana bir sonraki değişimde takıp deneyeceğim. sizden de ricam tadı nasıl denediğinizde bir yorum yaparsanız herkes faydalanmış olur. belki kireç uzmanı sağlam süzüyordur ama şu tezgah altına kurulan setler gibi suyun bütün tadını tuzunu alırsa anlamı yok bu işin yani anlatabiliyor muyum pek hoşlanmadım ben bu işten keşke normalini 450'den alabilseydik stoklardım bozulmaz çünkü ben hep senede bir aldım kaç senedir. korona ayağına hindistan cevizi ağacı bırakmadılar bence böyle su filtresi falan yapmak için ve muhtemelen fena arttı fiyatı. mübarek yiyecek her sektörde kullanılabiliyor.
-
Dostlar size beleş filtre kazandıracak bir yöntem, sitesinde biraz dolaşınca keşfettim. Tam donanım haber ölücülerine yakışır kampanya olmuş hem çevreci de :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avukatımsı -- 25 Kasım 2023; 23:25:41 > -
bizden alıyorlar ama size yenisini veriyoruz demıyor kı ya da ben anlamadım
-
İlk zamanlarda ücretsiz geri veriyorlardı ama artık sadece alıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Brita DH den daha ölümcü çıktı hahaha 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet geçenlerde internet sitelerinden yazıp sordum, kampanyamız sona erdi dediler, epey de biriktirmiştim ama göndermeyeceğim, kendileri bilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
bilgi için teşekkürler. 25 liralardan gelip 75 liralara fırsat der olduk. |
Biz onları parayla satın alıyoruz, parayı da ağaçtan toplamıyoruz, 10-12 tane duruyor, çöpe de atmıyorum, karşılığını ödeyen alır, almazsalar da ziyanı yok, öyle çevre geri dönüşüm ayağına bedavadan iş yok, alnımda keriz yazmıyor.. |
Kettle da psikolojik olarak kireçten arındı tabii 😁 |
mühim olan biraz içilebilir bir musluk suyunuz varsa içindeki kiri pası tutsun kokusunu alsın yeter. kimse ozonlu bir arıtma beklemiyor britadan. ama ne varki gereksiz pahalı. ayrıca ayda bir değiştirmeyin tamamen tuzak. en az 3-4 ay kullanın bir filtreyi. |
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- bim parfüm erkek
- metro market columbia orjinal mı
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X