Şimdi Ara

Brita Maxtra PRO 6'lı Filtre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
5.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikForm -- 12 Şubat 2024; 22:1:59 >

• brita candır ve fiyat hesaplı ama pro modellere de bakmanızı öneririm. bunun kireç uzmanı olanı da var ama anlamsız pahalı.

https://www.hepsiburada.com/brita-maxtra-pro-all-in-1-yedek-su-aritma-filtresi-6-li-pm-HBC000059BWTG

• bilgi için teşekkürler.

25 liralardan gelip 75 liralara fırsat der olduk.

• Bu filtreler aquaphor markası ile uyumlu mu bilen var mı arkadaşlar?

• ...::: ÇARŞI :::... . kullanıcısına yanıt

uyumlu evet.

• merkep kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bu yanıt iyi oldu çünkü hiç bir yerde bulamadım :)

böyle şeyler için youtubeu kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler faydalandık.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Hocam farkı nedir Pro olmayan ile?

• AHOME A kullanıcısına yanıt

normali kireci azaltıyormuş prosu ağır madenleri süzüyormuş ama yararlı mineralleri süzmüyormuş magnezyum gibi. bir de kireç uzmanı var onun belli zaten işlevi. ikisi de 150 litre. benim anladığım normali sadece hindistan cevizi kabuğundan yapıldığı için zararsız olarak görülüyordu kimyasal yok yabancık bir şey yok diye ama bu metali türüne göre süzende ne kullanmışlar bilmiyorum ama hindistan cevizi kabuğu değil o kesin.

Hindistan cevizi kabuğundan yapılmış iyon değiştirici inciler kireç birikimini engeller

https://www.amazon.com.tr/BRITA-MAXTRA-Ar%C4%B1tma-Filtresi-6l%C4%B1/dp/B083YL8S9T?th=1

musluk suyundaki kloru, kireci ve ağır metalleri azaltır, yararlı mineralleri muhafaza eder.

https://www.amazon.com.tr/BRITA-MAXTRA-Alt%C4%B1l%C4%B1-Filtre-Kartu%C5%9Fu/dp/B0CLNZ4NPV

Brita'larda filtrenin altındaki bir bölümü içeri itip suyun geçmesini sağlayan bir çıkıntı var. Aquaphor'da yoksa filtreyi takmadan bu açma işini elle yapmanız gerekebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 449 TL

• Maxtra Pro olandan sipariş verdim. Teşekkürler

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Migrosta kireç için olan versiyonun 6 lısı 500 liraya düşmüş

Petrol Ofisi mobil uygulamadan alınan 50 lira indirim kodu ile 450 liraya sipariş verdim az önce Brita Maxtra PRO 6'lı Filtre 

• isok kullanıcısına yanıt

fiyat çok iyi ama ben tadını merak ediyorum bu yeni filtrelerin. normal brita filtreye tövbe indirim gelmedi 592 lira demek ki zor üretiyorlar ya da üretemiyorlar artık çünkü normalinde içinde sadece hindistan cevizi kabuğu var artık zor mu bulunuyor pahalı mı oldu adamlar yeni filtrelere yöneldi. tat olarak çok iyiydi normali belki suyuna göre değişir ne kadar güzel olduğu ama kimyasal sentetik türevi hiçbir şey yoktu bu yüzden bu kadar tuttu zaten. yenilerinin içinde bi ben yokum yani şüpheyle yaklaşıyorum ben bu işe biraz. pro geldi bana bir sonraki değişimde takıp deneyeceğim. sizden de ricam tadı nasıl denediğinizde bir yorum yaparsanız herkes faydalanmış olur. belki kireç uzmanı sağlam süzüyordur ama şu tezgah altına kurulan setler gibi suyun bütün tadını tuzunu alırsa anlamı yok bu işin yani anlatabiliyor muyum pek hoşlanmadım ben bu işten keşke normalini 450'den alabilseydik stoklardım bozulmaz çünkü ben hep senede bir aldım kaç senedir. korona ayağına hindistan cevizi ağacı bırakmadılar bence böyle su filtresi falan yapmak için ve muhtemelen fena arttı fiyatı. mübarek yiyecek her sektörde kullanılabiliyor.

• Dostlar size beleş filtre kazandıracak bir yöntem, sitesinde biraz dolaşınca keşfettim. Tam donanım haber ölücülerine yakışır kampanya olmuş hem çevreci de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avukatımsı -- 25 Kasım 2023; 23:25:41 >
  • Avukatımsı kullanıcısına yanıt

bizden alıyorlar ama size yenisini veriyoruz demıyor kı ya da ben anlamadımBrita Maxtra PRO 6'lı Filtre 

• robot216 kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlarda ücretsiz geri veriyorlardı ama artık sadece alıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avukatımsı kullanıcısına yanıt
    Brita DH den daha ölümcü çıktı hahaha 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Evet geçenlerde internet sitelerinden yazıp sordum, kampanyamız sona erdi dediler, epey de biriktirmiştim ama göndermeyeceğim, kendileri bilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.