Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.234
Cevap
117
Favori
382.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun eski gözüküyor defalarca dile getirildi, genel görsel kalitesinden animasyonlarına kadar her şey eski gözüküyor, bu tartışmaya açık bir konu bile değil. Günümüz şartlarında bence artık çok büyük sorun ve eksi; çünkü Soulslike mekaniğini hayatımıza sokup 2022 yılında hala 15 yıl önceki Demon's Souls, Dark Souls animasyonlarını kullanamazsın, öyle bir tercih yok. Zaten bu konu bana göre tercih olmanın çok dışında başka şeyler barındırıyor, dışarıya yansıtılmayan farklı nedenleri olduğunu düşünüyorum zira bu adamlar Sekiro'da kombat ve animasyon konusunda çağ atladılar. Elden Ring'in geliştirme aşamasında bariz bir sıkıntı yaşadıkları aşikar. Elden Ring, hype yaratıp tüm görsel sıkıntılar sineye çekiliyorsa, bu tamamen FS'ye sadık kitle sayesindedir. Umalım ki ilk defa adım attıkları açık dünya serüvenleri de eski oyunları kadar kaliteli, tatmin edici olsun.

• Son yayınlanan yüksek çözünürlüklü videolarda oyun grafikleri hiç de kötü gelmedi bana bence kanlı canlı görmeden net bir şey söylememek lazım ben her türlü alacağım grafikleri çok ultra seviye olsun elbette ben de isterim ama from software olunca bir nebze de olsa sindirebilirim diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu önceden indirebilecekmiyiz

• Hadi biraz da souls oyunlari pre order edenleri beta tester olarak kullanip bugli mugli cikarip iki gun insanlari "thanks for your patience" diye kivrandirsin.

2022 bug of the year yarisi var malum bu aralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Normal Silahlar +25'e kadar, özeller ise +10'a kadar geliştirilebilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 21 Şubat 2022; 21:23:41 >
  • Bu oyun From Software için analoji yapmak gerekirse Gta V eşiği olacak kanımca. Nasıl ki Rockstar Games ilmek ilmek işleyerek zamanının ötesinde oyunlar yaparak 2010lu yıllara geldi ve artık daha da büyük bir patlama yaşayacağı belliydi. Aynı eşik bu oyun o boyutta tabii ki olmasa da yaşanacak. Gta V satış başarısı senelerce çıkan önceki oyunların muazzam kalitesi sayesinde idi esasen. Misal şu an gta 6 çıktığı anda ön sipariş rekoru kıracak. Bu artarak gelen hayran kitlesi ve emeğin karşılığı, o oyunun yegane başarısı olmayacak. From Software de senelere hiç boş oyun yapmadı. Her oyunu ile kendine müptela etti. FS oyunu üzerinden Remake yapılan Demon's Souls Remake misal yeni nesil cihaza özel çıkmasına rağmen cihaz 10 milyon sattığında 1.2 milyon satış sayısına ulaşmıştı. Şu an 2'yi bulmuştur sanırım. İnsanlar artık bu türden kaçmıyor bilakis içine daha çok giriyor. Soulsborne türü artık daha büyük bir kitle tarafından seviliyor. Bu oyun firmanın en büyük satış rekoruna ulaşacak muhtemelen. Bu sayede yeni motorla çok daha güzel grafikli oyunlar yapacaklardır. Sonuna kadar da hak ediyorlar bu başarıyı. Bu başarıda Sony ile ortak hareket etmelerinin de payı büyük. Yeni nesle giriş oyunu olarak bir Soulsborne oyunu tercihi yapmak hayli büyük bir cesaret isteyen bir şeydi ama karşılığını fazla fazla aldılar. Eminim bir sonraki oyununda daha da müptela edecek bir oyunları gelecektir.

• Dante kullanıcısına yanıt

Forbidden west performans modundaki aa sorunu hariç cillop gibi çıktı aslında. Hiçbir buga denk gelmedim ben bitirmek üzereyim oyunu. Dediğim gibi tek sıkıntısı performans modundaki anti aliasing sıkıntısı. 30 fps de yok sorun ama 30'da da oyun oynanmaz artık. Dying light 2 çok buglıydı fakat öyle böyle bitirdik onu da :) elden ringde çok minör buglar olur büyük ihtimal. FS'nib oyunları çok cilalı bir biçimde çıkıyor her zaman

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim şey, ne zamana kadar bu motor kullanılacak peki? Hani motor değiştirmek imkansız yazmışsın ya, 20 sene sonraki oyunlarida mi bu grafikle gelecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

Şu anda özellikle PC'de RT efektleri de açıldığında piyasanın hala en iyi görünen FPS oyunlarından birisi MW 2019 bu yıl sonunda Modern Warfare II geldiğinde büyük ihtimalle en iyi grafikli oyunlardan birisi olacak, Activision yıllarca motor geliştirme departmanına yeterince kaynak ayırmadığı için CoD BF karşısında grafik olarak ezilirdi ta ki Polonya'da Infinity Ward için özel R&D stüdyosu açana kadar. Aslen CoD Ghosts'a oradan daha geriye gidildiğinde MW2/MW3'e dayanan o motora yaptıkları ilk büyük güncelleme Infinite Warfare ile geldi IW oldukça güzel görünen bir oyun bazı departmanlarda çok ciddi kademe kaydetti ama Polonya'daki tech stüdyosunun ilk gerçek meyvesi MW 2019 ile geldi. O her zaman eski olması ile bilinen (aynı From Soft gibi) CoD motoru MW 2019'da öyle büyük bir yeniliğe gitti ki stüdyo yeni grafik motoru olarak tanıttı halbuki eski motoru çöpe atıp yeniden yazmadılar (teknik olarak mümkün ancak yapılması imkanzına yakın) aynı motorun bütün modern teknolojileri barındıran render pipeline ı animasyon bütçesi devasa ölçüde artmış modern bir sürümünü hazırladılar. Eskiden 12 kişiden fazlasında patlayan motor 100 kişilik BR yapabilecek hale geldi.

Yani kısaca yeterli maddi kaynak, insan gücü ve zaman ayırılırsa From Software'in motoru herkesi tatmin edecek grafik seviyesine ulaşabilir burada anlamamız gereken şey Japonların bu konularda çok ketum olmaları ve bildikleri işi yalnızca bildikleri yöntem ile yapmaya saplantılı olmaları. Sekiro'da motor ciddi derecede geliştirildi Elden Ring için devasa bir open-world ü kaldıracak hale geldi ve karakter tasarımları özellikle yüz detayları sonunda modern standardı yakaladı onlara sorduğun zaman motora çok ciddi emek harcadıklarını düşünüyorlar ancak From Soft'u verdiğim Infinity Ward örneği gibi tamamen teknoloji odaklı bir hamle yapma ihtimali çok düşük böyle bir önceliğin olması gerektiğini düşünmüyorlar.

• Oyunun intro su. Spoiler icine almayi beceremedim.

Ratatoskryoutube
    The cutscene that plays at the start of Elden Ring from the Red Bull Live stream.
    https://www.youtube.com/watch?v=e-JXl9XgNK8
  • Horizon'ı tamamlayıp rafa kaldırdım bugün ve ER için gereken ortam tamamen hazır.

Biraz daha sabır. 

• Oyunun pvp mantığı nedir beyler bilen var mı aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

• Ön yüklemeden haber var mı beyler?

• aksungur_ kullanıcısına yanıt
    gameplay izleyerek az çok anladım oyunu, üzgünüm gta5 in yanına yaklaşması zor

rekor kıracak demişsin kimse souls oyunları oynamıyor oda zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt

Xbox icin acildi. Playstation ve pc icin carsamba gunu

• quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

gameplay izleyerek az çok anladım oyunu, üzgünüm gta5 in yanına yaklaşması zor

rekor kıracak demişsin kimse souls oyunları oynamıyor oda zor

Rekor kıracak demedim kendi içinde rekor kıracak dedim. Kendi için dönüm noktası olacak. Bkz: analoji.

• jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Konsollarda bugün başlamasını bekliyorum.

• arkadaşlar birisi yardımcı olursa süper olur. Kanada psn den aldım oyunu. Kaç gibi açılır Tr saati ile. çözemedim

• console-master kullanıcısına yanıt

Hocam sanirim cuma gunu sabah 8 e denk geliyor.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.