Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.199
Cevap
116
Favori
376.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunda öldüğümüzde kaybolan parayı geri alamıyor muyuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Öldüğün yerde kalıyor paran. Gidip geri alabiliyorsun ama geri alamadan ölürsen kalıcı olarak kaybediyorsun.

• Co op modunda tüm hikayeyi beraber arkadas ile oynayabiliyor muyuz ?
    Aynı hikayede itemlerimiz beraber mi gelişiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu oyunun coop mantığı nasıl? baştan sona arkadaşımızla beraber oynayabiliyor muyuz?

Bazı alanlarda kısa boyda bir kadın heykelciği (Marika heykeli) göreceksin.Bunların bulunduğu yerde ölürsen sana soruyor: marikadan mı başlamak istersin, yoksa dinlenme noktasından mı şeklinde.Marikayı seçersen hiç öldüğün noktaya gitmeden varolan ruhlarınla kayıpsız başlıyorsun.

• bixsi kullanıcısına yanıt

Godrick boss değil mi nasıl defalarca kesiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda hatta türde yeniyim  Başında tuvalet şeklinde tahta bulunan, ayağı prangalı kadın karakterle başladım.İlk açık dünyaya adım attığım yerde şu tabutluların olduğu yerde 2 silah buldum: ağır kılıç ve bir topuz.Bir de ilk tüccardan aldığım yuvarlak kalkan ve bir de şovalyeden arakladığım dikdörtgen şeklinde kalkanım var.

Şimdi sorun şu:

Karakterim 7 level ve bu ağır kılıçları topuzları kalkanı idare edemiyor.Nasıl ağırlık kazanacağım? Daha oyunun başındayım ama bulduğum her eşya da neredeyse bana "sana ağır gelir yavrum" diyor.Nasıl bunu geliştirebilirim?

• formw3 F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın söylediği boss mu ? Benim dediğim boss değil hocam, standartın üstü bir mob. Hani oyunun ilk bölümünde bir topluluk var ya torrenti aldığımız yer oradan bahsetmiştim ben.

• Beyler 20 level geçtim ama ne ilk büyük boss ne sentinel vs boss kesemiyorum max yarısına kadar geliyor canları, acaba daha level mı kasmam gerek yoksa daha iyi item mi bulmalıyım anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 27 Şubat 2022; 17:2:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Allah Allah olduğum yere gittim göremedim parayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecologist0 kullanıcısına yanıt

Bende bu arkadaşla aynı durumdayım. Bu tür biraz yabancı geldi yeni başlayan biri hangi özelliği seçip ilerlemeli? Bende astrologer seçtim ama büyüyle çok zorlar mı bizi oyun? Eğitim videosu gibi bişey izlemek lazım bu oyunu oynamadan önce 

• Beyler yardımcı oyuncu çağırınca bosun gücü artıyor mu? 100 kişiyle girdim 3 kişi kesemedik bosu tek nasıl keseyim 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 27 Şubat 2022; 17:29:18 >
  • bixsi kullanıcısına yanıt

godrick boss hocam

• Ben daha ilk boss un 500m2 yanına yaklaşmadım. 50 defa ölüp oyundan soğumak istemiyorum şuan. 😅 millet hep yukarlara gitmiş daha ben kaleye hiç gitmedin ilk bölge ve aşağıdaki bölgeyi açıp tüm noktalarını keşfediyorum ayak basmadık yer bırakmadan üst kısımlara gitmeyeceğim. Bosslardan en çok ejder yordu gibi.
    Ağaç olanı yok edemedik sinir etti.

• @melkor23

Hocam merhaba. Oyunu yaklaşık 12 saattir oynuyorum . Bir çok zindanı geçtim fakat geçtiğim zindanlar ile keşfedip geçemediğim zindanlar arasında harita üzerinden herhangi bir işaret farkı var mı çözemedim. Yoksa hangisini geçtim geçmedim harita üzerinde işaret mi koyuyoruz?

• Unchartedx kullanıcısına yanıt

bende de aynı durum oldu. ilk defa oynadım böyle bir oyunu.

sonra youtube da bir adamın nasıl kestiğine baktım. öyle geçtim. aslında güçsüz hep oyunda. sürekli ölüyorsun.

oyun mekaniklerini çözemden kimseyi öldremiyorsun. çözünce de çok eğlenceli oluyor. yine zor ama öldürüyorsun.

saldırılardan kaçma, flask ve spelleri iyi kullanmak, levelden daha önemli

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

ejder çok zor hocam oraya sonradan gireceksiniz.

başta agacı kesmek lazım. onu da ilk saldırı yapıp geri kaçın. kapının önünde oklar olmadan savaşın. kaçarak sabırla savaşmak gerek. vur kaç kaç kça sonra yine vur. her boss'ın ayrı mekanikleri var. o mekaniği çözünce oyun açılıyor. ama sıkıcı olabiliyor sürekli ölmek de.

• downrock kullanıcısına yanıt

Haritada sadece bulduğun yerlerin minik görselleri beliriyor, onun dışında bölgeyi temizleyip temizlemediğine dair herhangi bir işaret yok. Aynı durumdan ben de yakındım, o noktada iş oynayanın hafızasına kalıyor maalesef.

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt

Her eşyanın bağlı olduğu bir stat var, örneğin bulduğunuz ağır kılıç Strength geliştirmenizi istiyor. Bu tüm silah tipleri için geçerli, kullanmak istediğiniz eşyanın üzerine geldiğinizde Attribute Required kısmında hangi stat o eşya için lvl kaç istiyor görebilirsiniz.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Ağaç boss hangisi?

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.