Mimicsiz bitirme takıntım var ilk oyunu da komple mimicsiz bitirdim o yüzden bu dans eden aslancık biraz uğraştırdı. 3 kere canı bile görünmeyecek kadar az kaldığı pozisyonda öldürdü beni saç baş yoldurdu ama 20. denemede falan kestim. Bu arada 195 lvl dual blood katana ile oynuyorum dex-arc build ama bosslarda ciddi bir blood resist var kanama hasarı alıyorlar ama hem çok az hem de uzun süre vurmak gerekiyor. Sanırım FS ana oyundan ders çıkarmış, bu build ile ana oyunda mob keser gibi boss kesiyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elden Ring [PC ANA KONU] (82. sayfa)
-
-
arkadaşlar bi konuda yardım lazım ya takıldım kaldım ranni questinde ranniyi kaybettim rogier ile konuşmam gerekiyordu o ölmüş discarded keyi alamıyorum ne yapabilirim şu saatten sonra ?
-
Yeni meta elektrik build ve tank build gibi gözüküyor. Death Knight silahları baya iyi.
-
3 gündür elden ring de yardırıyorum oyun beni deli etti yaw toplanacak o kadar çok şey var ki bitmiyordu neyse ki dün gece bitti 200 level oldu char artık dlcye girebilirim tr yama güncellensin tekrar başlıcam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Steam harici nereden uyguna alınır bu oyun?
DLC tek kelime ile mükemmel olmuş. Miyazaki her zaman ki gibi yine ana oyunun üzerine çıkan bir DLC yapmış.
Bu arada messmer mikuelayı bakkala ekmek almaya gönderir
-
DLC ile birlikte türkçe yama çalışmıyor...
Problemi çözen varmı ?
-
Yama güncel değil
Merhaba arkadaşlar DLC yi ön sipariş olarak almıştım henüz levelim de düşük olduğu için DLC nin yanından dahi geçmedim yorumlarda olumsuzluk çok gördüğüm için özellikle zorluk konusunda iade etme gereği duydum. Daha ana oyunu bile bitirememişken zorluktan dolayı DLC yi hiç bitiremem dedim ve iade ettim. Fakat gelin görün ki 25 saatlik ilerlemem DLC yi iade etmem ile çöp oldu. Karakterime geri gire bilmem için DLC yi satın almamı istiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ? Sırf 25 saatlik oynanışım çöp olmasın diye 26 dolar vermek istemiyorum....
-
Dlc efsane olmuş ilk başta zor diye çok temkinli ilerledim ama tank build baya yeni meta olacak gibi, oyunda gelene geçene tek atıyorum.
Birde ilk başta gözümü korkutan haritaya dağıtılmış dev alev bossları baya kolaymış at ile 3 dk. kesiliyor. Yapılması gereken yere alan skilleri atarken zıplamak, birkaç skill özel onlarda ise direk belirli bir mesafeye kaçıp geri dönülünce iş baya kolaylaşıyor. Ayrıca mimic hiç kullanmamak lazım benden güçlü oldu, bir boss çağırdım ve bir köşede izledim tek başına aldı özellikle güçlendirme yapılmış ise bizi bile geçiyor.
-
İncelemelere bakarsak çoğu kişi ağlamış baya bakalım bosslara nerf gelecek mi? Bosslara nerf gelirse silahlara da gelir değişen bir şey olmaz. Dlc'de ki silahlar güçlü şu an ana oyundaki şeyler ile oynayıp ve fragment toplamadan boss kesmeye çalıştığı için millet zorlanıyordur. Gravesite Plan'de 1 tane bile boss kesmeden fragment leveli 8'e kadar çıkabiliyor. Dlc'yi rahat geçmenin yolu fragment toplamak ve dlc'de ki silahları kullanmak.
-
Oyunun dosyalarını doğrula o da olmazsa oyunu silip tekrar indir.
-
Bende twin moon knight bossu az önce kestim 1 kere öldüm ama bir daha ölsem koymazdı baya güzeldi boss silahları da baya güzel
oyun çıkmadan önce yeni gelen eşyaların yanında ünlem işareti olacak diyorlardı. birkaç yayıncıya baktım onlarda görünüyor. ama bende böyle birşey yok. sizlerde durum nasıl? gözümden kaçan bir ayarı mı var acaba?
-
ayarlarda display kısmında en altta 2 seçenek var onları on yap.
-
teşekkür ederim. gecemi aydınlattın
-
Merhaba hocam dönüş için teşekkürler maalesef hiç birisi işe yaramıyor. Sebebi ise DLC yi ön sipariş vermem oldu DLC de ön sipariş için karakter hareketi geliyordu o hiç dönüp bakmayacağım karakter hareketi geldiği için DLC yi iade ettiğimden ötürü karakterime giremiyorum DLc yi tekrar satın almamı istiyor. Benim gibi sorunu yaşayan baya insan var umarım çözerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
save manager programında karakterinin dlc ye girmeden önceki bir kayıdına geri yükleme yapabilirsiniz bir dene hocam belki kayıt gözükür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir marionun müziği. bir de eldenin introsu... off off hala kulaklarımda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X