Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kemal dogan
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.835
Cevap
56
Favori
97.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her oyun kendi fanlarına, o türün sevenlerine hitap eder. Diablo da öyle, Skyrim de öyle, Dark Souls da öyle. Hiçbir oyunun herkese hitap ettiğini düşünmüyorum sadece daha geniş kitleye veya daha kısıtlı kitleye hitap eder. Evet Dark Souls zorluğuyla daha az kitleye hitap eder saydığın oyunlara göre. Fakat bu o oyuna 9.5 vermek için engel bir durum değil. Şahsen optimizasyon problemleri nedeniyle 9.5 puanı hakettiğini düşünmüyorum fakat bu sıkıntı olmasa 9.0-9.5i alabilecek bir yapım. Ne daha az veya daha fazla puan alması RDR2 veya diğer yapımlara hakaret olmaz. Sonuç olarak oyunun puanı 7 de olsa 9.5 da olsa asıl olan oynayan kişinin o oyuna puanıdır. O da kişiden kişiye değişiklik gösterebilir, bu da normal bir şey. Sadece fanboyluktan ve haterlıktan uzak duralım yeter.

• Bu oyun dünyanın en optimizasyonu iyi oyunu olsa alcağı puan 8.5 u geçmez. Oynanbilrilik çağ dışı ,teklonojinin geri olduğu dönemde hedefe kitlenme diye bişey yapmışlar öbür türlü boşa sallıyon, adamdan kaçıyorum gamepadin sol analogu hassas eğilmeye geçiyor, eğilirken kalkıyor ,adamı , at altımda gdiiyor savaş anında maznin ekmeğini yiyen bir oyun türü. Ortam oalrak dark souls demon souls yokkne soul reaver vardı. Aynı tip atmoseferler vardır çok şey etmyin yani

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

hocam aynı durumdayım ya yüzüğüde aldım ama bir türlü lvl atlamak şçin yapmam gerekeni anlayamadım. Siz çözebildiniz mi. Diğer arkadaşlar kusura bakmayın bu türü oynayan biri değilim.

• Sana göre geçmez, bana göre geçer. 9.5 net alır. Sol analog tuşunun hassas olması oyunun problemi değil, tuşların yerini değiştirebilirsin ama en ideal tuş dizilimini oyun yapmış zaten.

Edit: Eleştirim şu şekilde olur. Tuş dizilim ayarında attan inme ile eğilme tuşlarını ayrı ayrı kaldırabilseydik keşke. Varsa da bulamadım. O yüzden atlı savaşlarda topluca kaldırıyorum. Eğilme pek rahatsız etmedi henüz. Fakat bunun için oyunu kötüleyemem sol analogu eğilme olarak kullanan tek oyun değil. O yüzden eksi bir unsur değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 27 Şubat 2022; 16:41:44 >
  • ozkan_mee O kullanıcısına yanıt
    Level atlama olayı satıcıyı bulduğunuz yerdeki grace de ya da ondan sonra ki gracede dinlendiğiniz de bi kadınla konuştuktan sonra açılıyor level atlamak için kestiğiniz düşmanlardan ya da etraftan topladığınız runelere ihtiyacınız var fakat uyarayım runeleriniz öldükten sonra yere düşer ve siz tekrar ölmeden o runeleri almanız gerekir aksi halde almadan 1 kez daha ölürseniz tamamen kaybedersiniz souls mantığı budur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

Tamam ölmeden toplayıp tekrar lvl atlama olayına bakayım Elden Ring [PC ANA KONU]  teşekkürler.

Elden Ring [PC ANA KONU]

yine lvl up yapamiyorum. Acaba nerde yanlis yapiyorum 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan_mee -- 27 Şubat 2022; 16:53:55 >
  • Oyunun başındaki magarada sisli bölge var ya hani Stone Key istiyor girmek için. He stone key bulup oraya girin çoook güzel şeyler bulacaksınız içeride Elden Ring [PC ANA KONU] 

Tamamdır olayımçözdüm 😀

Güzel sevindim

• Bütün diller var yine Türkçe yok. İleri zamanlarda Türkçe dil desteği gelecek mi yada yapan bir ekip var mı?

• Va Fail kullanıcısına yanıt

En az 3 4 ekip atlayacak bu oyuna rahat ol. Yalnız bayağı metin varmış oyunda duyduğum kadarıyla.

• arman09 kullanıcısına yanıt

hocam bunu bilmiyordum. gitti bütün topladıklarım :) baştan bir daha güzelce gideyim.

iyi kötü bir türkçe yama gelse güzel olacak aslında

ekleme: openai yaması gelmiş yama bölümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 27 Şubat 2022; 18:4:51 >
  • Ben genelin zıttı yönde bir yorum yaparak başlayacağım. İlk deneyimlerim sonucu konuşuyorum aga bu kontroller nedir böyle ya souls tipi oyunlarla çok içli dışlı değilim ama cidden rezalet ötesi darksouls3te en son bu kadar rezil kontrol görmüştüm herhalde. İkinci olarak bu dropları çözmeden böyle bir oyun çıkarmak cidden amatörlük yahu kimse mi demedi koskoca firmada hadi bir oyuna girelim diye kardeşim bu ne böyle ? Şaheser denecek dünya tasarlamışlar ama bu kadar içine edilir kontroller 1 droplar 2. Türkçe desteğinden bahsetmiyorum bile klasik oldu artık her dil var türkçeyi unutmuşlar. Şu an bu oyun için 500 lira canlı soygundan başka bir şey değil benim gözümde. souls tipi oyunlara benim gibi çok bağlı değilseniz bulaşmayın ha ilerledikçe sarar orası ayrı o zaman güncellerim yorumu mu ama bu droplar eşliğinde devam edeceğimi sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 27 Şubat 2022; 18:12:52 >
  • Stormveil Castle muazzam dizayn edilmiş, kaleye girene kadar bir çok yeri gezdim hatta o kadar gezdim ki 30 lvl olmuşum ve nedense oyun biraz kolay, basit gelmişti fakat Stormveil Castle cidden zorladı, defalarca kez öldüm aha dedim işte bu gerçek bir souls oyunu şimdi başlıyor Elden Ring [PC ANA KONU] 

Sanırım ana hikayenin geçtiği yerler dışında karmaşık, kafa karıştırıcı bölge tasarımları pek göremicez gibi.

• Va Fail kullanıcısına yanıt
    Tr yama translate olarak çıktı türkçe yamalar bölümüne bi bak

• Translate yama ile oynayacağınıza hiç oynamayın daha iyi.Rezalet seviyede olduğu için sevdiğiniz oyundan soğursunuz.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Translate yama dediği ne bilmiyorum ama translate çeviri işleminde ciddi seviyede iyi durumda özellikle cümle yapısı için.

• Yapay zeka ile çeviri kastedilen.google translate yani.Bazı arkadaş veya grupların bizzat yaptığı çeviriler değil.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

dark souls 2 ile birlikte geldi seriye respec olayı vardır kesin bunda da ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.youtubedan bakın

• Kaleye kadar olan kısmı bayağı bir dolandım iki tane falan boss kestim. Hala başlangıç itemlerimle duruyorum hiç işe yarar bir şey çıkaramadım. Nereden düşürebiliriz item tarzı şeyleri. Level almak yetmiyor bana boss kesmekte sıkıntı çekiyorum çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.