Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
56
Favori
97.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyunun coop mantığı nasıl? baştan sonra bir arkadaşımla herşeyi beraber yaparak oynayabiliyor muyuz?

tşk

• teşekkürler hocam .askerleri öldürdüm kurtları hakladım vs baya baya gezdim ama level atlama olayı olmadı bir türlü. sıkılıp bir ata gittim bir deve gittim ölüp geldim :) oyunda kurt inine girip çıktıktan sonra öldürdüklerim tekrar sanki hiç ölmemiş gibi aynen oldukları yerlerdeydi. temizlik yapılmasına rağmen her zaman böyle mi olacak? can tazelemek için kullanılan yerlerden çıktığımızda ölenler tekrar geliyor sanırım

• rambetiko R kullanıcısına yanıt

seviyeden kastım runeları harcayarak dex/str/faith ve benzeri şeyleri arttırmanız, böylece güçleneceksiniz. bunu yapmak için gracelerden birinde bir karakterle konuşmanız gerekiyor (hangi grace olduğunu unuttum ama oyunun başlarındaydı, ilk birkaç grace'i gezin)

evet her zaman yeniden doğarlar, souls türünün olaylarından biri bu diyebiliriz

• abes olacak ama ata nasıl biniyoruz Elden Ring [PC ANA KONU] 

• speedycihan kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Ata binmek için gracelerden birinde 1 kadın npc ile konuşmanız lazım size bir yüzük veriyor ardından onu equip ediyorsunuz ve kullanarak atı çağırıyorsunuz

• deluxx kullanıcısına yanıt
    Gamepad ile oynuyorsan kısayolla ekle spectral steed whistle ı sonra üçgene basılı tutup hangi yön tuşuna atadıysan ona bas.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reddit de paylaşılmış. Bazı kişilerde işe yaramış. Denemek isteyen olursa

Elden Ring [PC ANA KONU]
  • D. kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım droplar oluyo yine de bunun yerine nvidia denetim masasından vertical sync açmak daha iyi

• Arkadaşlar heykeller var mavi bir ışıkla bir yeri gösteriyor.Ne yapmamız gerekiyor bu mavi ışığı gösterdiği yerde ? haritadada mavi biz çizgi olarak gözüküyor bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gybe -- 27 Şubat 2022; 2:31:24 >
  • Gybe kullanıcısına yanıt
    O istikamette dungeon veya cave olduğunu gösteriyor sanırım.

• DemiGo kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş hocam doğru söylüyorsun şimdi catacombs keşfettim ve ağzıma sıçtılar bir güzel :) catacomblar daha zorlayıcı olmuş gibi geldi bana.

• Elden Ring [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ismini stuttering drop fps lag ring olarak değiştirmeleri lazım.Oyunda tek threads e abanan berbat oyun motorunu kullanırlarsa olacağı bu.

• Yaklaşık 20 saatlik oynadığım karakterle çoğunlukla haritayı gezmeye çalıştım.Haritada girmedik yer bırakmadan hızlı hızlı mümkünse her noktaya bakarak,her deliğe girerek ancak yaratıklara vs fazla dokunmadan haritanın %60 ı civarını açtım tahmini olarak.Amacım oyunu tanımaktı tamamen ve karakterimi sildim yeni sıfırdan başlangıç yapmak için.Şunu diyebilirim ki oyun devasa.Catacomblar ve yer altındaki diğer riverlar vs çok büyük harita dizaynı ve mekan tasarımları tam bir sanat eseri.Haritanın her yerine farklı animasyonlara sahip farklı düşman çeşitleri yerleştirmişler yani haritanın hiçbir yerinde ben buraya gelmiştim demiyorsunuz.Ancak şunu söylemeliyim ki harita kesinlikle dolu hissettirmiyor şu ana kadar negatif olarak söyleyebileceğim tek şey bu olur.Optimizasyonun leş gibi olduğunu söylememe gerek yok zaten.Tabi bu arada 6-7 de boss kestim kesmedim değil.Bosslar genel manada dark souls zorluğunda.Catacomblar bana daha zorlayıcı geldi.20 saatlik oynayıştan sonra şunu söyleyebilirim ki god of war iyi çıkarsa bu oyun game of the year zor seçilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gybe -- 27 Şubat 2022; 5:50:27 >

• Confessor oynayıp level yükseltirken hangi karakter özelliklerine odaklanmalıyım? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Open world oyun nasıl yapılır ders olarak okutulmalı diger open world oyun yaptıgını zanneden oyun yapımcılarına (hey Ubizort, sana diyorum). Ufak ufak dungeon temizlerken biryere denk geldim abartısız 10 kmlik bir asansör yolculugundan sonra kocaman bir yeraltı şehrine indim. Gelen geçen tek atıyor tabi ama yılmadım koştura koştura item topladım orada. Git git bitmiyor dedim burası bu levelde olacak iş degil çıktım. Harita kocaman, bunun üstüne bir o kadar da yerin altında var, içerisi de şampiyonlar ligi gibi, gelen geçen tek atıyor. Elden Ring [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Şubat 2022; 9:39:28 >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Hocam bossun dikkat etmeniz gereken üç tane shield atağı var. Onlar çok tehlikeli. Mızrak ile yaptığı atakları biraz gözlemleyin dodge timingi biraz garip atakların ama rahatça dodgelarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia denetim masasından v-sync'yi açtım 5 saat aralıksız oynadım drop falan olmadı.

• Arkadaşlar açık dünyada gezmekten daha ilk bossu kesemedim. Gittim kale arkasındaki Leonine Misbegotten adlı bossu kestim. İlk bossu adam akıllı bulamadım. Nerede bu arkadaş?Elden Ring [PC ANA KONU] 

Ayrıca oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz. Arkadaşlık kodum;447532696

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 27 Şubat 2022; 11:22:8 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.