Komedi resmen |
ELDEN RING SHADOW OF THE ERDTREE (1.12.1) Türkçe Yama (v8) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate] (14. sayfa)

-
-
-
-
@Hamza sana ban çekiciyle vuruklardı. Ne ara toparladın da yeni hesap açtın da ss aldın ??
Senin el cevirisi ve emek kokan yamaların yetiyo hamzacım. Sen yolundan sapma böyle devam et. Kral sensin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana bağladıkları maaş giibi bi gelirimiz yok ya hamza can.
Seninle muhabbet etmek insanı rahatlatıyo bi ara dc den yaz sesli sohbette 2 lafın belini kıralım.
Ordan da ses kaydı alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ülkede hiç şaşmaz HIRSIZ DA SEVİLİR ÇALAN DA SEVİLİR . Böyle geldi böyle gidiyor forumlar topluluklar hiç fark etmez
-
Yamadaki tespit edilen trojen; Trojan:Script/Conteban.A!ml
Oyun açıldığında çalışan diğer uygulamalara direk yapışıyor , Windows defender engelleyip kaldırdı oyunu sildim şuan tekrardan tam virüs taraması yapıyorum.
-
zararsız sıkıntı yok. tabi sen bilirsin sonuçta.
-
Senin sevilmedigin kesin. Hayattan zevk almaya bak. Bir şeye bu kadar kafayı takarsan o kafadan hayır gelmez, görünen o ki gelmiyorda. Tutturmussun bir translate gidiyor. Hay seni translateciler .... derler adama.
-
bilader siz gidip buglı, 1 senede bitmeyen yamalarınızı yapsanıza. isteyen istediği yamayı yapsın paylaşsın oynasın.
ayrıca, konu kaldırmak çözüm değil, yama hala duruyor çok şükür :)
ha bu arada kur arttı, yama fiyatlarınızı artırın hemenn
-
Link kırılmış güncelleyebilirmisiniz
-
yamayı 1.06 ya uyarlar mısınız? 1.06da yama çalışmıyor. oyunda dalgalanmalar oluyor..
-
1.06 yaması için Türkçe yama ne zaman gelecek acaba
-
1.07 için güncelleme ne zaman gelir acaba
-
bende merak ediyorum belki bi kez daha oynamayı denerim ?
-
1.07 dede çalışmaktadır
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X